teotsi21 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 8 λεπτά πριν, Archaic είπε Δίκιο έχεις για το Bluetooth , όντως κάνει mute / pause και δεν το ήξερα. Το πλήκτρα - και + απλά είναι απλά για την ένταση του ήχου στο συγκεκριμένο εκτός αν υπάρχει τρόπος να αλλάζει τα τραγούδια και δεν το γράφει στο manual. Αν πατήσεις δύο φορές το κουμπί του Bluetooth λογικά κάνει skip στο επόμενο κομμάτι.
stark Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, Archaic είπε Δίκιο έχεις για το Bluetooth , όντως κάνει mute / pause και δεν το ήξερα. Το πλήκτρα - και + απλά είναι απλά για την ένταση του ήχου στο συγκεκριμένο εκτός αν υπάρχει τρόπος να αλλάζει τα τραγούδια και δεν το γράφει στο manual. Στο δικο μου (οχι το mini) απλα πατας το + παρατεταμένα και στη συσκευη που ειναι paired με bluetooth σε πηγαινει στο επομενο κομματι. Ισως στο mini να μην παιζει αυτο.
SeNNinhA Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Εμενα γενικα κατι δεν μου καθεται καλα στον ηχο των Muvo. Δεν ειναι γεματος ακομη και για τα δεδομενα της κατηγοριας. Δεν με ψηνουν. Φυσικα αυτο ειναι προσωπικη αποψη.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, teotsi21 είπε Αν πατήσεις δύο φορές το κουμπί του Bluetooth λογικά κάνει skip στο επόμενο κομμάτι. Απλά αναφέρει το ποσοστό μπαταρίας , το λέει και το εγχειρίδιο χρήσης με διπλό πάτημα του Bluetooth. Με παρατεταμένο πάτημα των πλήκτρων αυξομείωσης του ήχου , αυξάνει και μειώνει την ένταση.
stark Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Εμενα γενικα κατι δεν μου καθεται καλα στον ηχο των Muvo. Δεν ειναι γεματος ακομη και για τα δεδομενα της κατηγοριας. Δεν με ψηνουν. Φυσικα αυτο ειναι προσωπικη αποψη. Για το Mini δεν εχω άποψη. Για το κανονικό (2), έχω να πω ότι είναι μία από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει ποτέ... Αναφορά σε κείμενο ...επειδή είχα μια δωροεπιταγή από Πλαίσιο, αγόρασα το Creative Muvo 2, που αν και τα μισά watt απο το Flip 3, είναι επίσης απίστευτο στην απόδοση, απλά δεν το ξέρει πολύς κόσμος. Φανταστείτε το χρησιμοποιώ και στο σαλόνι μερικές φορές αλλά και στο αμάξι (που έχει χαλασμένα ηχεία). Για όσους ψάχνονται γενικά, εχω βάλει με φίλους μαζί σε σύγκριση τα JBL Flip 3, Anker Soundcore 2 και Creative Muvo 2 και ο νικητής ήταν το Flip 3 και μετά με μικρή διαφορά το Creative Muvo 2. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2018 από stark
Lecter D Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Παρέλαβα σήμερα. Τρελό vfm στα 25ε. Αρκετά μικρό αρκετά δυνατό. Μαζί με φουσκωτό μονοκερο για την γυναίκα για να μην βρίζει που όλο αγοράζω πράγματα που δεν χρειάζομαι 😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα