Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.plaisio.gr/search.aspx?mode=gridlist&Skus=2903423,2903431&utm_source=Newsletter&utm_medium=Email&utm_campaign=Newsletter-20180725-Late-Night-Offer-Creative-BT&NewsLetterActivate=001CC496AAE61ED8A3FBA208D758BF5B&cm_mmc=Plaisio Newsletter-_-Newsletter-20180725-Late-Night-Offer-Creative-BT-_-Body-_-creative-BT-Hxeia

Στην ίδια τιμή και το μπλε. Στο σκρουτζ ξεκινάει από 48-49, το ίδιο και στο Amazon. Η προσφορά ισχύει για 12 ώρες. 

Επεξ/σία από teotsi21
Δημοσ.

Γράφει late night offer στο banner. Είτε δεν έχει ξεκινήσει ακόμα είτε είναι παλιό και τέλειωσε μάλλον

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, saxos55 είπε

Γράφει late night offer στο banner. Είτε δεν έχει ξεκινήσει ακόμα είτε είναι παλιό και τέλειωσε μάλλον

3 λεπτά πριν, stavag είπε

Συγνώμη που βλέπεις τα 24.90 στο λινκ που εβαλες?

Ανανέωσα το λινκ. Είναι από το newsletter οπότε μπερδεύτηκα και έβαλα λάθος λινκ. 

Δημοσ.

Ισχύουν τα 24,90€ που αναφέρονται και εμένα το εμφανίζει μέσα από τα λινκ που έχουν δωθεί!

Δημοσ.

Τι λέει σαν προϊόν? Ας απαντήσουν οι γνώστες 

Πήρα πρόσφατα το lg της προσφοράς που είχε παίξει στα 20€, και θέλω άλλο ένα για συγγενικό πρόσωπο 

Είναι καλύτερο ,ισάξιο ή κατωτερο από το προαναφερόμενο LG;

Ευχαριστώ 

Δημοσ.

Ενώ γράφει οτι έχει δωρεάν για πάνω απο 85ε εμένα στην παραγγελία δεν μου χρέωσε μεταφορικά , δηλ τελική τιμή 25ε . Γιατί ;

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Lecter D είπε

Ενώ γράφει οτι έχει δωρεάν για πάνω απο 85ε εμένα στην παραγγελία δεν μου χρέωσε μεταφορικά , δηλ τελική τιμή 25ε . Γιατί ;

Στα late night offers τα μεταφορικά είναι δωρεάν, ασχέτως ποσού.

• Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, MontzOlee είπε

Τι λέει σαν προϊόν? Ας απαντήσουν οι γνώστες 

Πήρα πρόσφατα το lg της προσφοράς που είχε παίξει στα 20€, και θέλω άλλο ένα για συγγενικό πρόσωπο 

Είναι καλύτερο ,ισάξιο ή κατωτερο από το προαναφερόμενο LG;

Ευχαριστώ 

Δεν έχω το LG για να κάνω σύγκριση. Να γνωρίζετε ότι δεν έχει επιλογή για να ακούς το επόμενο / προηγούμενο κομμάτι ή για pause. Επίσης με διπλό πάτημα του Bluetooth ακούς το ποσοστό της μπαταρίας , από κει και πέρα νομίζω ότι αξίζει με δεδομένο το κόστος αγοράς.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Με πήραν τηλέφωνο για να με ενημερώσουν ότι δεν έχω επιλέξει το δώρο μου ( αυτά τα φουσκωτά) 😂

Ενώ εγώ θυμάμαι ότι με χρέωσε στο καλάθι για το φουσκωτό , τεσπα. 

Και δωρεάν μεταφορικά και 25ε νομίζω ήταν μια συμπαθητικη προσφορά, θα επιστρέψω όταν το δοκιμάσω αύριο . 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Archaic είπε

Δεν έχω το LG για να κάνω σύγκριση. Να γνωρίζετε ότι δεν έχει επιλογή για να ακούς το επόμενο / προηγούμενο κομμάτι ή για pause. Επίσης με διπλό πάτημα του Bluetooth ακούς το ποσοστό της μπαταρίας , από κει και πέρα νομίζω ότι αξίζει με δεδομένο το κόστος αγοράς.

Φιλε μου αν το έχεις μπορείς να δοκιμάσει κάτι ; Ο τύπος στο παρακάτω review αναφέρει ότι pause / start επιτυγχάνεις αν πατήσεις μια φορά το bluetooth button. Βέβαια στο manual του Mini που έριξα μια γρήγορη ματιά, δε βλέπω να αναφέρεται κάτι.

Παρεμπιπτόντως στο μεγάλο (κανονικό) Muvo που έχω, αν πατήσεις παρατεταμένα το + σε πάει στο επόμενο κομμάτι, το - στο προηγούμενο. Για το mini δεν ξέρω αν ισχύει.

Επεξ/σία από stark
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, stark είπε

Φιλε μου αν το έχεις μπορείς να δοκιμάσει κάτι ; Ο τύπος στο παρακάτω review αναφέρει ότι pause / start επιτυγχάνεις αν πατήσεις μια φορά το bluetooth button. Βέβαια στο manual του Mini που έριξα μια γρήγορη ματιά, δε βλέπω να αναφέρεται κάτι.

Παρεμπιπτόντως στο μεγάλο (κανονικό) Muvo που έχω, αν πατήσεις παρατεταμένα το + σε πάει στο επόμενο κομμάτι, το - στο προηγούμενο. Για το mini δεν ξέρω αν ισχύει.

Μολις δοκιμασα το muvo nini και δουλευει οντως το bluetooth button αν το πατησεις μιαφορα για αναπαραγωγη και παυση.

Το κουμπι της εντασης δεν κανει κατι ομως.

• Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
2 ώρες πριν, stark είπε

Δίκιο έχεις για το Bluetooth , όντως κάνει mute / pause και δεν το ήξερα. Το πλήκτρα - και + απλά είναι απλά για την ένταση του ήχου στο συγκεκριμένο εκτός αν υπάρχει τρόπος να αλλάζει τα τραγούδια και δεν το γράφει στο manual.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...