Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, CheOnWeb είπε

Ερώτηση, επειδή το έβαλες σε quote, το είπε πράγματι το "κρατάει λάθος το κινητό"; Απ' όσο θυμάμαι (μπορεί να κάνω λάθος), είπε ότι αν το κρατάς "έτσι", πέφτει το σήμα, όπως σε όλα τα κινητά ενώ αν το κρατάς "αλλιώς" δεν πέφτει. Δεν ξέρω σε τι βαθμό ίσχυε αυτό και αν ήταν η σωστή αιτιολόγηση του προβλήματος αλλά δεν θυμάμαι φράση, "το κρατάει λάθος", στο event τουλάχιστον. Δεν ξέρω αν ειπώθηκε σε άλλη συνέντευξη ή κάπου αλλού.

2 ώρες πριν, tsoukalasKaminia είπε

Έδειξε ότι και σε άλλα κινητά της εποχής εκείνης είχανε απώλεια σήματος αν τα κρατούσες παρόμοια. "Το κρατάτε λάθος" αν δεν με απατά η μνήμη μου είναι ραδιοαρβύλα

Ειχε πει:

"Just avoid holding it in that way".

jobsemail.jpg&client=cbc79c14efcebee5740

Αργοτερα, η επισημη ανακοινωση της apple:

""If you ever experience this on your iPhone 4, avoid gripping it in the lower left corner in a way that covers both sides of the black strip in the metal band, or simply use one of many available cases," the company says.

---------------------------------------------

3 ώρες πριν, Tsakalos! είπε

Ας αφησω αυτο το ενημερωτικο βιντεακι προς ενημερωση... αααα ειναι πριν το fix ε... λεει καποια ομορφα πραματακια....

Σωστος, αλλο ενα ατομο(δεν ξερω καν αν ειναι γνωστος και την αξιοπιστια του) που πρεπει να παιρνουμε with a grain of salt αυτα που λεει.

Γενικοτερα, τους καλοθελητες (σαν αυτους στο προηγουμενο thread που ελεγαν οτι ειναι φανταστικο το προβλημα κλπ) δεν ειναι να τους παιρνεις κανεις στα σοβαρα.

Επεξ/σία από haHa
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 157
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Επισκέπτης
Δημοσ.
6 ώρες πριν, haHa είπε

Τα μηνυματα σε αλλο thread απο τους καλοθελητες που ελεγαν οτι ειναι φανταστικο το προβλημα κλπ,

53 λεπτά πριν, haHa είπε

καλοθελητες (σαν αυτους στο προηγουμενο thread που ελεγαν οτι ειναι φανταστικο το προβλημα κλπ)

... φίλε έχεις κολλήσει σε κάτι που δεν είπε ποτέ κανείς

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, jumbo909 είπε

... φίλε έχεις κολλήσει σε κάτι που δεν είπε ποτέ κανείς

Φιλε ετσι ακριβώς όπως τα λες είναι!

Κανένας άλλωστε δεν μιλησε για: α) φανταστικα προβλήματα επειδη διαβασαμε κατι στο internet και β) "αποκαλύψεις" ενος τύπου στο internet. 

Επεξ/σία από haHa
Δημοσ.

Με αυτά και με αυτά το γεμίσατε το θέμα πάλι με αερολογίες. Στο θέμα μας. Ψηνόμουν να αγοράσω ένα 13 με touch bar φέτος γιατι έχω ξεμείνει με τo mid 12 και δεν είναι και ότι πιο ευχάριστο να το κουβαλάς συνέχεια μαζί σου. Έχει κανένας το περσινό μοντέλο να μου πεί καμία εντύπωση;;

Δημοσ.

Γιατί πρέπει σε κάθε άρθρο που αναφέρεται η λέξη apple να πρέπει οπωσδήποτε να το αναλύετε τόσο ? Είτε χρήστες mac είτε haters προσπαθείτε να αποδείξετε ο ένας στον άλλο ποιος την έχει "καλύτερη" ...

Αν κάποιος θέλει να σκάσει 7000 γιατί έχει ψηθεί ότι θέλει 4ΤΒ με 2500mb/s ,. ας τα σκάσει ... δικά σας είναι ?  Μακάρι να το πουλήσει πιο μετά να το πάρει κ κάποιος άλλος φθηνότερα,   γιατί ανακοίνωσε η apple me 2515mb/s και θέλει εκείνο για να κερδίσει άλλα 3'' 

Αν κάποιος άλλος βολεύεται με core2duo με 250 ευρό επίσης ας το πάρει ... 

Δεν κάνει ο υπολογιστής τον επαγγελματία .Τον βοηθάει !  Επειδή όλοι εδώ στο ινσομνμια είμαστε οι τοπ σχεδιαστές αναλυτές και σούπερ ντουπερ επαγγελματιες χάνεται λίγο η μπάλα . 

Δεν γίνεται να συμφωνούμε όλοι ... οπότε ο καθένας ας πάρει οοοοτι θέλει ... Θέλει ι9 που μετά από διαδικτυακό κράξιμο ήρθε σε πιο λογικές επιδόσεις από πριν ας το πάρει να ζεσταίνεται κ τον χειμώνα . 

Εγω σαν χρήστης lightroom photoshop θα το επέλεγα γνωρίζοντας οτι δεν θέλω να είναι μόνιμα στο 100% του επεξεργαστη για να μην παραδώσει πνεύμα σε 2 χρόνια λόγω κακής απαγωγής θερμότητας . . Από την στιγμή που το τελευταίο macbook που ειχα ηταν το 17ρι του 2011 θα πήγαινα σε τέτοια λύση αλλά σε κάνα χρόνο από τώρα για να έχει πέσει κανένα 1000ρικο ( bhphotovideo sales ) κ για να δω κιόλας τι άλλο έχει να βγει σαν θεματακι με το συγκεκριμένο 

Τώρα αν κάποιος πιστεύει ότι ένας ι9 με 32gb ram για lightroom - photoshop είναι overkill δεκτό . Ας μην το πάρει 

Από όταν μου έκλεψαν το 17ρι ( oυτε χρόνο δεν έκλεισε ) πήρα ένα lenovo με ι7 4700ΜQ 16GB ram χωρίς ssd και οκ όταν χρειάζομαι αποκλειστικά κάτι να το κάνω εκτός iMac έχω αυτό ... 

Κάνει όσα θέλω με υπομονή , ε θα ήθελα να πάω πάλι σε macos στο λαπτοπ γιατί τα windows πλέον δεν τα συμπαθώ ιδιαίτερα ... 

Αν κάποιος άλλος θέλει κάθε χρόνο να αλλάζει macbook κάθε χρόνο για να κερδίσει άλλο ένα λεπτό όταν κάνει ενα export ε ... γούστο του και καπελλο του ... 

Θελει λιγο ηρεμια η κατασταση ... Καλα να ειμαστε να χαλαμε οπου κ οπως θελουμε τα χρηματα μας !  

• Like 4
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, themis_81 είπε

Γιατί πρέπει σε κάθε άρθρο που αναφέρεται η λέξη apple να πρέπει οπωσδήποτε να το αναλύετε τόσο ? Είτε χρήστες mac είτε haters προσπαθείτε να αποδείξετε ο ένας στον άλλο ποιος την έχει "καλύτερη" ...

Αν κάποιος θέλει να σκάσει 7000 γιατί έχει ψηθεί ότι θέλει 4ΤΒ με 2500mb/s ,. ας τα σκάσει ... δικά σας είναι ?  Μακάρι να το πουλήσει πιο μετά να το πάρει κ κάποιος άλλος φθηνότερα,   γιατί ανακοίνωσε η apple me 2515mb/s και θέλει εκείνο για να κερδίσει άλλα 3'' 

Αν κάποιος άλλος βολεύεται με core2duo με 250 ευρό επίσης ας το πάρει ... 

Δεν κάνει ο υπολογιστής τον επαγγελματία .Τον βοηθάει !  Επειδή όλοι εδώ στο ινσομνμια είμαστε οι τοπ σχεδιαστές αναλυτές και σούπερ ντουπερ επαγγελματιες χάνεται λίγο η μπάλα . 

Δεν γίνεται να συμφωνούμε όλοι ... οπότε ο καθένας ας πάρει οοοοτι θέλει ... Θέλει ι9 που μετά από διαδικτυακό κράξιμο ήρθε σε πιο λογικές επιδόσεις από πριν ας το πάρει να ζεσταίνεται κ τον χειμώνα . 

Εγω σαν χρήστης lightroom photoshop θα το επέλεγα γνωρίζοντας οτι δεν θέλω να είναι μόνιμα στο 100% του επεξεργαστη για να μην παραδώσει πνεύμα σε 2 χρόνια λόγω κακής απαγωγής θερμότητας . . Από την στιγμή που το τελευταίο macbook που ειχα ηταν το 17ρι του 2011 θα πήγαινα σε τέτοια λύση αλλά σε κάνα χρόνο από τώρα για να έχει πέσει κανένα 1000ρικο ( bhphotovideo sales ) κ για να δω κιόλας τι άλλο έχει να βγει σαν θεματακι με το συγκεκριμένο 

Τώρα αν κάποιος πιστεύει ότι ένας ι9 με 32gb ram για lightroom - photoshop είναι overkill δεκτό . Ας μην το πάρει 

Από όταν μου έκλεψαν το 17ρι ( oυτε χρόνο δεν έκλεισε ) πήρα ένα lenovo με ι7 4700ΜQ 16GB ram χωρίς ssd και οκ όταν χρειάζομαι αποκλειστικά κάτι να το κάνω εκτός iMac έχω αυτό ... 

Κάνει όσα θέλω με υπομονή , ε θα ήθελα να πάω πάλι σε macos στο λαπτοπ γιατί τα windows πλέον δεν τα συμπαθώ ιδιαίτερα ... 

Αν κάποιος άλλος θέλει κάθε χρόνο να αλλάζει macbook κάθε χρόνο για να κερδίσει άλλο ένα λεπτό όταν κάνει ενα export ε ... γούστο του και καπελλο του ... 

Θελει λιγο ηρεμια η κατασταση ... Καλα να ειμαστε να χαλαμε οπου κ οπως θελουμε τα χρηματα μας !  

γιατι δε βαζεις ssd? εφοσον θελεις να αγορασεις mac μου φαινεται χαζομαρα να κανεις υπομονη ενω μπορεις να πετας με 50ευρω

το προβλημα των χρηστων του μηλοοικοσυστηματος ειναι οτι αυτοματως αγοραζωντας τα θεωρουν τους εαυτου τους premium user και ολους τους υπολοιπους τιποτενιους,  οπου θελει ας πεταξει τα λεφτα του ο αλλος δε μας νοιαζει και κανεις δεν ειπε να μην το κανει, αλλα οπως και να το κανουμε δε γινεται να με πεισεις οτι κατι ειναι καλυτερο επειδη το μηλο κανει 3000 και το αλλο 1500.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, dancer είπε

γιατι δε βαζεις ssd? εφοσον θελεις να αγορασεις mac μου φαινεται χαζομαρα να κανεις υπομονη ενω μπορεις να πετας με 50ευρω

το προβλημα των χρηστων του μηλοοικοσυστηματος ειναι οτι αυτοματως αγοραζωντας τα θεωρουν τους εαυτου τους premium user και ολους τους υπολοιπους τιποτενιους,  οπου θελει ας πεταξει τα λεφτα του ο αλλος δε μας νοιαζει και κανεις δεν ειπε να μην το κανει, αλλα οπως και να το κανουμε δε γινεται να με πεισεις οτι κατι ειναι καλυτερο επειδη το μηλο κανει 3000 και το αλλο 1500.

Σώσε τους γιατρέ μου.... Σε έχουν πληγώσει τα παλιοπαιδα ? Ρε τους ατιμους...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, dancer είπε

Να σου πω την αληθεια ολο λεω να βαλω εναν 500ρη 860pro αλλα ολο το αναβαλω . 

Μου θυμιζει παλαιοτερες συζητησεις του στυλ τα ιταλικα στριβουν καλυτερα ενω τα ιαπωνικα δεν χαλανε και τα γερμανικα ειναι ασφαλεστερα και πιο αθορυβα κλπ ... Οτι και να λεμε η επιλογη καποιου απο γκομενα μεχρι αμαξι θα πρεπει να ειναι σεβαστη γιατι σε αλλους αρεσουν οι λεπτες κοκκινομαλες και σε αλλον οι γεματουλες καστανες κλπ ... δεν εχει νοημα σχεδον ποτε αυτη η κουβεντα . 

Εγω σαν χρηστης iMac και windows laptop μπορω να πω οτι προτιμω τα υλικα κατασκευης και το λειτουργικο της apple αλλα περιμενω rebate σε προιοντα για να τα πληρωσω σε πιο χαμηλες τιμες και σε δολλαριο ( εχω φιλους που μου τα φερνουν χερι χερι ) . 

Σαν χρηστης λοιπον και μηλοσυστηματος δεν με θεωρω premium user απλα οταν μπορω να διαθεσω το κοστος που ζηταει αν μου κρατησει και δεν με παιδεψει ( οπως μεχρι τωρα δεν με εχει παιδεψει κατι εκτος απο την σκονη που μαζευε ενα imac μεταξυ οθονης και τζαμιου ) μπορω να πω οτι οκ για τα χρηματα που δινω ειναι μια χαρα . Αλλα δεν θα κατσω να πεισω κανεναν να το παρει . Πλεον ειμαι στο 3ο iMac και για αυτα που θελω εγω και για το minimal της υποθεσης στο γραφειο μου με καλυπτει μια χαρα . 

Σε λαπτοπ λογικα μεσα στο 2019 αν βγαλει σε προσφορα τα μοντελα του 2018 και τα ριξει απο 3500 που βγαινει τωρα αυτο που θελω στα 2500 ισως και να παρω απο USA ενα . Απλα αν σκασω 2500 θα ηθελα να ξερω οτι θα δουλευει καλα και οτι θα το κανει για καιρο ! 

Επεξ/σία από themis_81
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dancer είπε

την εξω ξεπερασει αυτην την ηλικια, οταν σχολιαζω κατι και μπαινει να απαντησει μετα απο 10 σελιδες μονο στο σχολιο μου και να μου την πει, ε τοτε μονο ψυχολογικο προβλημα χαρακτηριζεται , αμα τον χαλαει να γραφω ας παει να το κοιταξει η να παει σε αλλη παραλια.

Θα σου έλεγα ποιος έχει ψυχολογικά, αλλά έχε χάρη που δεν θέλω να πέσω στο επίπεδο σου. Όσο προσπαθείς να το παίξεις υπεράνω και να μας το παίζεις αντικειμενικός, ενώ όλοι ξέρουμε το ποιον σου, και  τι έγραφες παλιότερα, θα παίρνεις τις απαντήσεις που χρειάζεσαι. Υποκριτες σαν και σενα, να μου λειπουν...

Δημοσ.
Στις 26/7/2018 στις 9:34 ΠΜ, newton91 είπε

Καλά δεν βγάλαμε και μίσος. Το μίσος είναι μια λέξη με σοβαρή έννοια. Τεσπα , γενικότερα ο καθένας τις επιλογές του εννοείται απλά εντάξει εδώ η απλ σας έπαιξε λίγο μπαλίτσα. Αυτό μόνο. Γενικά έχει και γαμω τα προϊόντα και πολύ καλό μάρκετινγκ ,είναι ομωσ πολύ υπερκοστολογημενα γι’αυτα που δίνουν. 

Aς πούμε ότι έτσι είναι. Τι θα πει όμως υπερκοστολογημένα? Η MacIntosh(καμία σχέση με την  Αpple)βγάζει στερεοφωνικά των 250.000 δολαρίων. Κάποιοι τα αγοράζουν. Το δικό μου( Denon/Sony/Dali)μου βγήκε 1600. Kαι εμφανήσιμο είναι και ευχαριστημένος είμαι ηχητικά. Η Sennheiser έχει βγάλει ακουστικά των 50.000 ευρώ(με ενισχυτή μαζί έστω). Κάποιοι τα αγοράζουν. Η   Sony και η Astell&Kern έχουν εδω και χρόνια στοχεύσει την αγορά  High Resolution Players(κοινώς  walkman που παίζουν και αρχεία υψηλής ανάλυσης) και τα πουλάνε 3.300-3.400(κάποια μοντέλα).Αν λοιπόν είναι υπερκοστολογημένα τα προϊόντα της Apple, των ανωτέρω εταιριών τι είναι?Όλοι αυτοί που έχουν μανία με το  Ηi-Fi είναι βλάκες και ηλίθιοι και εσείς έξυπνοι εδώ στο insomnia επειδή δεν δίνεται φράγκο για τα ανωτέρω? Και για να επιστρέψουμε στους υπολογιστές, η Dell λ.χ. έχει εξίσου ακριβά λάπτοπ(μέχρι και 4.139 ευρώ το συγκεκριμένο:https://www.skroutz.gr/s/15392907/Dell-XPS-15-9570-i9-8950HK-32GB-2TB-GeForce-GTX-1050-Ti-UHD-W10.html). Γιατί δεν υπάρχει σχετικό θέμα με τα xps με 200-300 μηνύματα κάθε φορά που να συγκλίνουν για το πόσο κορόϊδα είναι όσοι αγοράζουν προϊόντα της  Dell? Λοιπόν, δεν πείθομαι καθόλου ότι πρόκειται απλά για απόψεις. Κάποιοι έχεται μανία με τους "μηλαράκηδες" είτε επειδή δεν μπορείται-συνήθως-να αγοράσετε τα προϊόντα της εταιρίας αυτής, είτε επειδή δεν μπορείται πλέον-μπορεί να είχατε κάποιο στο παρελθόν-είτε απλά επειδή νομίζεται ότι αν αγοράσετε μία κακάσχημη γκουμούτσα 4 κιλών ή ένα εξίσου άσχημο κουτί σταθερού υπολογιστή με ντιζάιν του 1980 με λιγότερο από χιλιάρικο και-όντως-κάνετε την δουλειά σας αυτό πρέπει να κάνουν όλοι και όσοι δεν το κάνουν σας την σπάνε, είναι επιδειξίες, νεόπλουτοι, χαζοί,κορόιδα, ηλίθιοι, κολλημένοι οπαδοί της Apple κλπ. Δεν είναι καθόλου έτσι όμως. Αν έχω τα λεφτά μπορεί εν γνώσει μου να αγοράσω ένα τεχνολογικό προϊόν-εν προκειμένω-που με ένα λογικό ποσοστό κέρδους κοστίζει λ.χ. 1500 ευρώ αλλά πουλιέται 2 ή 3 φορές παραπάνω διότι έτσι γουστάρω και διότι πιστεύω ότι αξίζει τα λεφτά του λόγω συνολικής εμπειρίας, software κ.ο.κ..  Τα walkman μου είναι των 200 ευρώ και είχα και των 600(το πούλησα). Διαφορά στον ήχο δεν είχα καταλάβει. Οι εταιρίες όπως η Apple που πουλάνε προϊόντα ακριβότερα από τις άλλες με μεγαλύτερο ποσοστό κέρδους, το κάνουν γιατί υπάρχει η σχετική αγορά. Οι αγοραστές απλά νομίζουν ότι το προϊόν αξίζει τα λεφτά του και ας είναι ακριβό. Αυτό δεν σημαίνει ότι αναγκαία τους είναι κορόϊδα. Η στατιστική και μάλιστα για συγκεκριμένο μοντέλο(το ακριβότερο λάπτοπ της  Αpple με i9 επεξεργαστή το οποίο ελάχιστοι θα αγόραζαν ούτως ή άλλως)δεν βοηθάει. Σημασία έχει η προσωπική εμπειρία. Αν αυτή είναι θετική, καμία στατιστική ή πληροφόρηση δεν θα αποτρέψει από το να  ξαναγοράσω το σχετικό προϊόν. Αν είναι αρνητική, εγώ ή ένας αγοραστής γενικά, μπορεί να μην ξαναπάρει τίποτε απολύτως από τη συγκεκριμένη εταιρία και ας έχει χαμηλά ποσοστά ελαττωματικών προϊόντων παγκοσμίως. 

• Like 1
Δημοσ.

Μεγαλη συζητηση θα ανοιγοταν -και θα χρειαζοταν η βοηθεια ειδικων ψυχικης υγειας ακομη, ω ναι!-
για το ποσο τελικα η <<προσωπικη εμπειρια>> -και καλα- ειναι ακριβως ετσι -> δηλαδη προσωπικη?
🙄
Για παραδειγμα. (οτ)αν σκασεις μια...μικρη περιουσια σε ψυχολογους, λογικα θα σου πουν-αποκαλυψουν(!)
οτι συνηθεστατα δεν υπαρχει κανενα προβλημα, με τα δικα σου "θελω" (sic), αρκει ομως, να ειναι οντως...
τα δικα σου!!

Απο κει και περα, προφανως και δεν λεει ψεματα ο Ross ,στο παρακατω βιντεο-αναλυση.
[Οχι και μαλιστα θα μπορουσα να προσθεσω και μερικα αλλα ακομη, για παλιοτερα, χαχα]

Οσο γιατι εστιαζει(?) στην Apple, και οχι στη Dell? Η απαντηση στο 2ο, η στον ειδικο Ψ.Υ.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, TheDevilMayCare είπε

Μεγαλη συζητηση θα ανοιγοταν -και θα χρειαζοταν η βοηθεια ειδικων ψυχικης υγειας ακομη, ω ναι!-
για το ποσο τελικα η <<προσωπικη εμπειρια>> -και καλα- ειναι ακριβως ετσι -> δηλαδη προσωπικη?
🙄
Για παραδειγμα. (οτ)αν σκασεις μια...μικρη περιουσια σε ψυχολογους, λογικα θα σου πουν-αποκαλυψουν(!)
οτι συνηθεστατα δεν υπαρχει κανενα προβλημα, με τα δικα σου "θελω" (sic), αρκει ομως, να ειναι οντως...
τα δικα σου!!

Απο κει και περα, προφανως και δεν λεει ψεματα ο Ross ,στο παρακατω βιντεο-αναλυση.
[Οχι και μαλιστα θα μπορουσα να προσθεσω και μερικα αλλα ακομη, για παλιοτερα, χαχα]

Οσο γιατι εστιαζει(?) στην Apple, και οχι στη Dell? Η απαντηση στο 2ο, η στον ειδικο Ψ.Υ.

Aν η απάντησή σου αφορά το ποστ μου και μας παροτρύνεις να δούμε 2 βίντεο συνολικής διάρκειας 47 λεπτών, ευχαριστώ δε θα πάρω. Δες τα εσύ και συνέχισε να γράφεις εδώ στο insomnia για τα κορόιδα τους Apple funboys και το πόσο έξυπνοι είστε εσείς των άλλων εταιριών που με ένα χιλιάρικο φτιάχνεται πολύ καλύτερο υπολογιστή, με 120 ευρώ αγοράζεται φοβερό τηλέφωνο της ΖΤΕ ή της XIAΟΜΙ ή και της MLS κ.ο.κ. Οι πιθανότητες να χρειάζεται κάποιος ψυχίατρο είναι πάντως περισσότερες όταν όλη την ημέρα ασχολείται με το πως θα την μπει σε διάφορους στο Insomnia ή οπουδήποτε αλλού, πως θα τους σπάσει τα νεύρα, πως θα κάνει τον έξυπνο κλπ. Καληνύχτα(γιατί μαύρα μεσάνυχτα έχετε) 

Δημοσ.

Ορισμενοι προφανως κανουμε το τοσο μεγαλο...εγκλημα(!) πια: που θελουμε να βοηθησουμε*..!!
😨
Βεβαιως, ορισμενοι αλλοι -οπως...εσυ, καλη σου ωρα!- δεν σωζεστε, με τιποτα! Δεν πειραζει
ομως ας μενουν scripta manent για αλλους.

* αν η συζητηση εμενε μονο σε "χομπυ" ειδικα εχω γραψει σχετικα (σε editorial παλιοτερα) οτι
τουλαχιστον μεχρι καποιο σημειο αντιλαμβανομαι εως και το δικαιωμα στην '
πλουτολαλακια'..
Απ' τη στιγμη ομως που δεν παρουσιαζονται κυριως ως
χομπιστικες επιλογες, η κριτικη ειναι
επιβεβλημενη και βοηθαει!
Εν πολλοις, οταν το πραγμα δεν μενει στο επιπεδο: τι-σας-νοιαζει-που-κανω-και-πληρωνω-τη-λαλακια-μου
(π.χ. δινω 250.000$ για στερεοφωνικα), αλλα κινειται & στο
επαγγελματικο π.χ. ειμαι μουσικος κ' ψαχνω
πως θα βοηθηθω σε επιλογες για να το υποστηριξω -διχως στην προσπαθεια αυτη να χρειαστει, να γινω
παραλληλα και...ληστης τραπεζων- ολες οι πληροφοριες ακομη και για προβληματα εννοειται βοηθουν!
🙂

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, TheDevilMayCare είπε

Ορισμενοι προφανως κανουμε το τοσο μεγαλο...εγκλημα(!) πια: που θελουμε να βοηθησουμε*..!!
😨
Βεβαιως, ορισμενοι αλλοι -οπως...εσυ, καλη σου ωρα!- δεν σωζεστε, με τιποτα! Δεν πειραζει
ομως ας μενουν scripta manent για αλλους.

* αν η συζητηση εμενε μονο σε "χομπυ" ειδικα εχω γραψει σχετικα (σε editorial παλιοτερα) οτι
τουλαχιστον μεχρι καποιο σημειο αντιλαμβανομαι εως και το δικαιωμα στην '
πλουτολαλακια'..
Απ' τη στιγμη ομως που δεν παρουσιαζονται κυριως ως
χομπιστικες επιλογες, η κριτικη ειναι
επιβεβλημενη και βοηθαει!
Εν πολλοις, οταν το πραγμα δεν μενει στο επιπεδο: τι-σας-νοιαζει-που-κανω-και-πληρωνω-τη-λαλακια-μου
(π.χ. δινω 250.000$ για στερεοφωνικα), αλλα κινειται & στο
επαγγελματικο π.χ. ειμαι μουσικος κ' ψαχνω
πως θα βοηθηθω σε επιλογες για να το υποστηριξω -διχως στην προσπαθεια αυτη να χρειαστει, να γινω
παραλληλα και...ληστης τραπεζων- ολες οι πληροφοριες ακομη και για προβληματα εννοειται βοηθουν!
🙂

Νομίζω ότι υπάρχουν πιο σοβαρά προβλήματα γύρω μας να ασχοληθούμε, από το πως να  σώσουμε τους ληστές τραπεζών....αχαχχα «ληστής τραπεζών» κορυφαίο ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...