Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Plapoutas είπε

Όταν τον αγόρασα δεν διάβασα ότι ήταν 5400rpm ο δίσκος, φαντάστηκα ότι έτος 2016 θα έχει δίσκο της προκοπής μέσα. Ωραίο επιχείρημα έχεις, επίσης το υπονοούμενο "Αν" τον αγόρασες, δεν σου έθιξαν την οικογένεια. Ήμαρτον εδώ μέσα.  

Ένας τόσο ευσυνείδητος καταναλωτής, που μπορεί να καταλάβει το κατώτερο προϊόν από χιλιόμετρα, αδυνατώ να πιστέψω πως πιάστηκες στη φάκα της κακιάς Apple τόσο εύκολα.

Το drama queen attempt σου το αφήνω ασχολίαστο.

• Απαντ. 157
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Istros είπε

Μην το λες αυτό είσαι hater αυτή είναι η λογική του παραλόγου.προγανως και δεν τους ενοιαζε

Ασυναρτησίες γράφεις!πραγματικά αδυνατώ να ακολουθήσω τη λογική σου αν και δεν εκπλήσσονται.

Έλα τώρα που κάθεσαι και μου απαντάς σαν να είσαι σχετικός. Πήγαινε διάβασε καλύτερα τι εστί Apple και Jobs που την δημιούργησε και μετά πήγαινε κλάψου γιατί πήρες Apple επειδή είναι για επαγγελματίες....

Επεξ/σία από atheatos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τι νόημα έχει η σύγκριση nvme vs sata ή nvme vs nvme (without original drivers) οεο.

θέλω να πω ότι και σε ένα λαπτοπ των 500ε που λέτε άμα βάλεις nvme 960 θα φτάσει 3κ speed. so what?

1 hour ago, billdanos said:

Screen Shot 2018-07-26 at 11.37.20.png

Επεξ/σία από NotAliki177
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Jimmy08 είπε

Ένας τόσο ευσυνείδητος καταναλωτής, που μπορεί να καταλάβει το κατώτερο προϊόν από χιλιόμετρα, αδυνατώ να πιστέψω πως πιάστηκες στη φάκα της κακιάς Apple τόσο εύκολα.

Το drama queen attempt σου το αφήνω ασχολίαστο.

και μετά περιμένετε να κάνουμε σοβαρή συζήτηση μαζί σας με τους χαρακτηρισμούς και τις ειρωνείες. Τελικά οι πελάτες της Apple δεν αλλάζουν, στρέφετε την συζήτηση πάντα στην κατεύθυνση που σας συμφέρει και η ειρωνεία ποτέ δεν λείπει. Πάντως το φαινόμενο αυτό το συναντά κανείς μόνο με την Apple, η τυφλή φανατισμένη υπεράσπιση ενάντια ακόμα και στην μικρότερη κριτική που θα γραφτεί για αυτή την εταιρία. Το αστείο σε όλη την υπόθεση είναι ότι οι πελάτες της εταιρίας υπερασπίζονται τόσο φανατικά τα προϊόντα και όχι τα στελέχη/μέτοχοι.

https://en.wikipedia.org/wiki/Reality_distortion_field

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Jimmy08 είπε

Την υπερασπίζονται από τους καλοθελητές που με μανία σπεύδουν να καταλογίσουν τα χειρότερα για τις πολιτικές της, αναφέρονται στην τεχνολογική κατωτερότητα των προϊόντων της και προσβάλλουν τους χρήστες αυτών των προϊόντων με τους γνωστούς και καθόλου πρωτότυπους πλεον χαρακτηρισμούς.

Δε νομίζω κάποιος να υποστήριξε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στη συγκεκριμένη περίπτωση και αν κάποιος το έκανε τότε θα πρέπει να χαρακτηριστεί γραφικός και να αγνοηθεί από όσους βρίσκονται εδώ για να κάνουν πραγματική συζήτηση και όχι να προκαλέσουν σύμφωνα με τα όσα αναφέρω στην πρώτη παράγραφο

Αυτό ακριβώς συμβαίνει υπερασπίζονται την πατάτα της apple και επιμένουν.Να την υπερασπιστούν από τι?από τα σχόλια για την πατάτα της?και αυτοί ποιοι είναι?όταν αγοράζεις ένα προϊόν της apple στεφεσαι ιππότης της apple για να την υπερασπίζεσαι η σου δίνουν και μετοχές μαζί με το προϊόν και φοβάσαι μην πεσαουν?απλά αν πει κανένας κάτι αρνητικό ακόμα και αν έχει λογική και υπάρχει πάτημα πάλι θα βρεθούν κάποιοι απίστευτοι να μιλήσουν για μισος και κάτι αλλά απίστευτα πράγματα.κατεσκευασε ένα λάθος προϊόν το οποιο η δεν έλεγξε πριν το βγάλει στην κυκλοφορία (που προσωπικά αμφιβάλω)είτε το κυκλοφόρησε αδιαφορώντας για τον καταναλωτή.Αλλα ούτε αυτή τη κίνηση πρέπει να σχολιάσουμε είναι όλα άψογα ,η εταιρία είναι ποιοτική,φοβερή,αγαπάει τους πελάτες της και όποιος πει κάτι διαφορευικο είναι hater και προκατειλημμένος.

11 λεπτά πριν, atheatos είπε

Έλα τώρα που κάθεσαι και μου απαντάς σαν να είσαι σχετικός. Πήγαινε διάβασε καλύτερα τι εστί Apple και Jobs που την δημιούργησε και μετά πήγαινε κλάψου γιατί πήρες Apple επειδή είναι για επαγγελματίες....

Είσαι για κλαμματα

4 λεπτά πριν, Plapoutas είπε

και μετά περιμένετε να κάνουμε σοβαρή συζήτηση μαζί σας με τους χαρακτηρισμούς και τις ειρωνείες. Τελικά οι πελάτες της Apple δεν αλλάζουν, στρέφετε την συζήτηση πάντα στην κατεύθυνση που σας συμφέρει και η ειρωνεία ποτέ δεν λείπει. Πάντως το φαινόμενο αυτό το συναντά κανείς μόνο με την Apple, η τυφλή φανατισμένη υπεράσπιση ενάντια ακόμα και στην μικρότερη κριτική που θα γραφτεί για αυτή την εταιρία. Το αστείο σε όλη την υπόθεση είναι ότι οι πελάτες της εταιρίας υπερασπίζονται τόσο φανατικά τα προϊόντα και όχι τα στελέχη/μέτοχοι.

Όπως το είπες δεν μπορεί να γίνει σοβαρή συζήτηση!Απλά έχουν χάσει τη μπάλα!!!Νομίζουν ότι είναι μέτοχοι η ότι το γεγονός ότι αγόρασαν προϊόν της apple τους κανει ξεχωριστόυς από τους υπόλοιπους,τόσο ξεχωριστόυς που πρέπει να την υπερασπιστουν από τους κακους????!πήρε ο άλλος ένα iPhone και νομίζει ότι είναι κάτι υπεράνω των υπολοιπων και όσο το υπερασπίζεται νιώθει τόσο περισσότερο κομμάτι της apple.εσυ δεν μπορείς να νοιώσεις αυτή την ψυχολογία.

Επεξ/σία από Istros
  • Like 4
  • Super Moderators
Δημοσ.

Μην ξεκινάτε διάλογο με άτομα που δεν μπορούν να τον υποστηρίξουν. Κι αν τον ξεκινήσατε, τουλάχιστον σταματήστε τον... :) 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Plapoutas είπε

Βάλε και κανένα λινκ για αθλητικά, να μάθουμε και κάτι.

Από έλλειψη ουσιατικών επιχειρημάτων έχουμε χορτάσει εδώ μέσα.

ΥΓ: Όσο έχεις εσύ 3 συσκευές Apple στο σπίτι σου, άλλο τόσο είμαι και εγώ πελάτης της...

1 λεπτό πριν, Istros είπε

Αυτό ακριβώς συμβαίνει υπερασπίζονται την πατάτα της apple και επιμένουν.Να την υπερασπιστούν από τι?από τα σχόλια για την πατάτα της?και αυτοί ποιοι είναι?όταν αγοράζεις ένα προϊόν της apple στεφεσαι ιππότης της apple για να την υπερασπίζεσαι η σου δίνουν και μετοχές μαζί με το προϊόν και φοβάσαι μην πεσαουν?απλά αν πει κανένας κάτι αρνητικό ακόμα και αν έχει λογική και υπάρχει πάτημα πάλι θα βρεθούν κάποιοι απίστευτοι να μιλήσουν για μισος και κάτι αλλά απίστευτα πράγματα.κατεσκευασε ένα λάθος προϊόν το οποιο η δεν έλεγξε πριν το βγάλει στην κυκλοφορία (που προσωπικά αμφιβάλω)είτε το κυκλοφόρησε αδιαφορώντας για τον καταναλωτή.Αλλα ούτε αυτή τη κίνηση πρέπει να σχολιάσουμε είναι όλα άψογα ,η εταιρία είναι ποιοτική,φοβερή,αγαπάει τους πελάτες της και όποιος πει κάτι διαφορευικο είναι hater και προκατειλημμένος.

Πάλι δεν κατάλαβες τι έγραψα.

Όποιος υπερασπίζεται την πατάτα της Apple, έγραψα, είναι γραφικός και πρέπει να αγνοείται.

Αυτό που υπερασπίζονται, είναι το ίδιο το άτομο τους, από γνωστούς χαρακτηρισμούς που θίγουν τους ίδιους για τις καταναλωτικές τους επιλογές.

Έγινα κατανοητός τώρα ή πάμε για τρίτη φορά;

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Istros είπε

Είσαι για κλαμματα

Σε πείραξα τόσο πολύ? Δεν δέχεσαι ότι τόσα χρόνια βγάζει αυτά που βγάζει η Apple και λες ότι είμαι για κλάματα?

Οποίος θέλει τα αγοράζει και πίστεψε με τόσα χρόνια τα αγοράζουν πολλοί και δεν περιμένουν εσένα να τους πεις   τι είναι.

Επεξ/σία από atheatos
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Jimmy08 είπε

ΥΓ: Όσο έχεις εσύ 3 συσκευές Apple στο σπίτι σου, άλλο τόσο είμαι και εγώ πελάτης της...

Όποιος υπερασπίζεται την πατάτα της Apple, έγραψα, είναι γραφικός και πρέπει να αγνοείται.

Αυτό που υπερασπίζονται, είναι το ίδιο το άτομο τους, από γνωστούς χαρακτηρισμούς που θίγουν τους ίδιους για τις καταναλωτικές τους επιλογές.

Μάλιστα, καλώς φίλε συμφορουμητή. Δεν θα συνεχίσω τον διάλογο μαζί σου, γιατί φαίνεται πως πέρα από τις ειρωνείες νόημα δεν βγαίνει. Καλή συνέχεια σου εύχομαι. Βασικά δικό μου το λάθος που προσπάθησα να κάνω διάλογο με υποστηρικτές της Apple. 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Plapoutas είπε

Μάλιστα, καλώς φίλε συμφορουμητή. Δεν θα συνεχίσω τον διάλογο μαζί σου, γιατί φαίνεται πως πέρα από τις ειρωνείες νόημα δεν βγαίνει. Καλή συνέχεια σου εύχομαι. Βασικά δικό μου το λάθος που προσπάθησα να κάνω διάλογο με υποστηρικτές της Apple. 

12 λεπτά πριν, Jimmy08 είπε

Όταν λέω ότι έβγαλε πατάτα  η apple τι ακριβώς υπερασπίζονται αυτοί οι απίστευτοι τύποι που αναφερεις??

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, coffeex είπε

Τα 3 πρώτα είναι τούβλα, δεν είναι να τα κουβαλάς κάθε μέρα.

Για 2 κιλά έξτρα, με 17" οθόνη και τα χαρακτηριστικά και την τιμή του ένα Helios 500 αντί για Macbook Pro??? Any day of the week φίλε μου!!!

• Like 3
  • Confused 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Plapoutas είπε

Είναι πάγια τακτική τους την έχω συναντησει και σε αλλα τοπικ εδω στο  φορουμ,εάν αναφέρεις αρνητικά σε προϊόν της apple πέφτουν πάνω σου καμία 10αρια άτομα με ασυναρτησίες μέχρι να σταματήσεις να γραφεις.γιατι από ένα σημείο και μετά δεν έχουν λογική αυτά που ακούς!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, sv398 είπε

Για 2 κιλά έξτρα, με 17" οθόνη και τα χαρακτηριστικά και την τιμή του ένα Helios 500 αντί για Macbook Pro??? Any day of the week φίλε μου!!!

Αν δεν θες Mac πηγαίνεις στο dell αυτά τα gaming laptop δεν είναι για σχεδόν καθημερινή μεταφορά. 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Plapoutas είπε

Σίγουρα δε βγαίνει νόημα γιατί με βάφτισες "πελάτη της Apple" και με έστησες απέναντι, πριν καν ξεκινήσει ο διάλογος.

Και όλο αυτό επειδή αμφισβήτησα ότι έχεις συσκευές Apple. Δε ζήτησα απόδειξη για αυτό, αλλά δεν περίμενα και τόσο ακραία αντίδραση...

4 λεπτά πριν, Istros είπε

Όταν λέω ότι έβγαλε πατάτα  η apple τι ακριβώς υπερασπίζονται αυτοί οι απίστευτοι τύποι που αναφερεις??

Όταν λες ότι έβγαλε πατάτα η Apple, κρίνεις το προϊόν.

Όταν λες οτι έβγαλε πατάτα η Apple, ποιοί ακόμα τα αγοράζουν, γιατί τα αγοράζουν, αν τα αγοράζουν με αντάλλαγμα μετοχές, γιατί δεν ξυπνάνε να δούνε το φως το αληθινό, εκεί σταματάς να κρίνεις μόνο το προϊόν.

Και ξέρεις ότι δεν είσαι στην πρώτη περίπτωση, αλλά στη δεύτερη.

Η Apple έβγαλε πατάτα - ΝΑΙ έβγαλε.

Οι υπόλοιποι χαρακτηρισμοί πυροδότησαν την "υπεράσπιση" όπως λες.

6 λεπτά πριν, Istros είπε

Είναι πάγια τακτική τους την έχω συναντησει και σε αλλα τοπικ εδω στο  φορουμ,εάν αναφέρεις αρνητικά σε προϊόν της apple πέφτουν πάνω σου καμία 10αρια άτομα με ασυναρτησίες μέχρι να σταματήσεις να γραφεις.γιατι από ένα σημείο και μετά δεν έχουν λογική αυτά που ακούς!

Βλέπεις τι εννοώ με το παραπάνω;

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Jimmy08 είπε

Σίγουρα δε βγαίνει νόημα γιατί με βάφτισες "πελάτη της Apple" και με έστησες απέναντι, πριν καν ξεκινήσει ο διάλογος.

Και όλο αυτό επειδή αμφισβήτησα ότι έχεις συσκευές Apple. Δε ζήτησα απόδειξη για αυτό, αλλά δεν περίμενα και τόσο ακραία αντίδραση...

Όταν λες ότι έβγαλε πατάτα η Apple, κρίνεις το προϊόν.

Όταν λες οτι έβγαλε πατάτα η Apple, ποιοί ακόμα τα αγοράζουν, γιατί τα αγοράζουν, αν τα αγοράζουν με αντάλλαγμα μετοχές, γιατί δεν ξυπνάνε να δούνε το φως το αληθινό, εκεί σταματάς να κρίνεις μόνο το προϊόν.

Και ξέρεις ότι δεν είσαι στην πρώτη περίπτωση, αλλά στη δεύτερη.

Η Apple έβγαλε πατάτα - ΝΑΙ έβγαλε.

Οι υπόλοιποι χαρακτηρισμοί πυροδότησαν την "υπεράσπιση" όπως λες.

Βλέπεις τι εννοώ με το παραπάνω;

Εγώ αναφέρθηκαν στην πατατα της apple και οτι κάποιοι προσπαθούν να σε πείσουν ότι η συσκευή είναι φοβερή και ότι είσαι hater γιατί γράφεις το αυτονόητο.Δεν κρίνω το γεγονός γιατί το αγοραζεις.εαν ξέρεις ότι έχει προβλημα και το αγοράσεις καλά κάνεις επιλογή σου,δικά σου τα χρήματα.Οταν κάποιος επειδή πήρε iPhone προσπαθεί να σε πείσει ότι η apple είναι τελεια,τα προϊόντα τα της απίστευτα και ότι εσύ είσαι hater τότε υπάρχει πρόβλημα επικοινωνίας.Σ αυτους αναφέρομαι όχι στους χρηστες-κατοχους προϊόντων apple.οπως λες το αυτονόητο ότι η apple έβγαλε ένα προβληματικό προϊόν και όποιος δεν το κατακρίνει είναι προκατηλημμενος έτσι και οποίος αναφέρεται κατά όλων των κατόχων προϊόντων apple εχει επίσης προβλημα.παραλογες απόψεις προβληματικών ατόμων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...