atheatos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 7 λεπτά πριν, newton91 είπε Νομίζω αυτό συμβαίνει λόγω του λογισμικού. ( παίζει να είπα και μεγάλη μαλακια ) File system εννοείς. Όπως λέμε ntfs κτλ. Αλλά και πάλι οι ταχύτητες read είναι συγκρίσιμες μόνο με ακριβούς ssd.
Jimmy08 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 9 ώρες πριν, Istros είπε Απλα καποιοι λεγαμε οτι η apple δεν ειναι τοσο ποιοτικη οσο την παρουσιαζουν καποιοι αλλοι,οτι βγαζει και αυτη προβληματικα προιοντα οπως ολες οι εταιρειες και οτι δεν συναδει η τιμη με το τελικο προιον αλλα τα προιοντα της ειναι υπερκοστολογημενα.(υπαρχουν προιοντα που πραγματικα ειναι αξιολογα και αξιζουν τα χρηματα τους)Πολλοι οι οποιοι ειναι κολλημενοι δεν μπορουν να το κατανοησουν αυτο το γεγονος.Απο κει και περα το που θα ξοδεψει ο καθενας τα χρηματα του ειναι δικαιωμα του καθως και τι μηχανημα θα αγορασει και τι λειτουργικο θα χρησιμοποιησει.Η ενσταση ειναι καθαρα στην apple σαν εταιρεια και την πολιτικη που ακολουθει.Εγω απλα δεν μπορω να κατανοησω γιατι οταν μια εταιρεια βγαζει ενα προβληματικο προιον η υποτιμαει τους πελατες της βγαινουν καποιο και την υπερασπιζονται? Την υπερασπίζονται από τους καλοθελητές που με μανία σπεύδουν να καταλογίσουν τα χειρότερα για τις πολιτικές της, αναφέρονται στην τεχνολογική κατωτερότητα των προϊόντων της και προσβάλλουν τους χρήστες αυτών των προϊόντων με τους γνωστούς και καθόλου πρωτότυπους πλεον χαρακτηρισμούς. Δε νομίζω κάποιος να υποστήριξε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στη συγκεκριμένη περίπτωση και αν κάποιος το έκανε τότε θα πρέπει να χαρακτηριστεί γραφικός και να αγνοηθεί από όσους βρίσκονται εδώ για να κάνουν πραγματική συζήτηση και όχι να προκαλέσουν σύμφωνα με τα όσα αναφέρω στην πρώτη παράγραφο. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 20 minutes ago, momentum said: Ωραια φωτογραφια, που τη βρηκες? 😋 https://www.laptopmag.com/articles/2018-macbook-pro-benchmarks
sv398 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Το τελευταίο πράγμα που θέλω να δώ αφού έχω πληρώσει τα κέρατα μου για laptop είναι αυτό... 4
Istros Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, atheatos είπε Επειδή δεν είδες εσυ και επειδή δεν είναι πολλά γιατί είναι ακριβά δεν σημαίνει ότι κάποιοι δεν τα έπαιρναν για προσωπική χρήση. Τα πολύχρωμα eMac και MacBook τα είχαν για επαγγελματική χρήση? Μηπως είσαι ο heybro? Τέτοια κουφή συλλογιστική μόνο από αυτόν έχω συναντήσει.... Υγ. Καλό είναι τα τρολ να μένουν στις σπηλιές τους και να βγαίνουν την πρωτοχρονιά....χαχαχα Τα Macintosh της δεκαετίας του 80 δηλαδή 40 χρόνια πίσω που αναφέρεσαι ήταν επαγγελματικά μηχανήματα με λιγοστά προγράμματα,φοβερό hardware και λειτουργικό πολύ μπροστά για την εποχή του και όντως τα είχαν ελάχιστοι χρήστες,περισσότερο εταιρειες,επαγγελματίες.τα Emac που αναφέρεις κυκλοφόρησαν το 2003 πολύ αργότερα.Ετσι μπροβο τώρα φαίνεται το επίπεδο σου όταν βλεπεις ότι γράφεις ασυναρτησίες και δεν εχεις επιχειρήματα το γυρνάς στο heybro οποίος και αν είναι αυτός και στα τρολαρισματα,haters,δράκους και φαντάσματα. 1 ώρα πριν, momentum είπε Το αν ηταν μπουρδες το ποστ που μου που σβηστηκε θα μου το πεις σε κανενα χρονο που θα ανεβασεις θεμα απο ειδηση που θα μιλαει για Θα τρεχουν τοτε οι αυτοι που εδωσαν το 3χιλιαρο πιστευοντας οτι αγορασαν ενα καλυτερο προιον να προλαβουν το Repair Extension Program αλλα οποιος προλαβε προλαβε. Αλλα σοβαρα τωρα μπορει καποιος να μου εξηγησει ενα πραγμα. Εγω στα προσωπικα μου μηχανηματα αλλα και εργαστηριο που δουλευα, οταν πχ εστησα ενα πειραματικο workstation μετα το πρωτο επιτυχημενο boot το πρωτο που εκανα ηταν να τρεξω διαφορα benchmark για παρω μια εικονα των ρευματων-συχνοτητων-θερμοκρασιων του συστηματος και των υποσυστηματων πριν κανω ο,τι αλλο. Αυτο το θεωρω στανταρ πρακτικη δεν χρειαζεται να εισαι ιδιοφυια ουτε να εχεις 10 πτυχια πανω στην πληροφορικη και συναφη επιστημες για να το σκεφτεις. Εκει τα τσακαλια στην apple που εχουν 10 πτυχια ο καθενας, τοσο καιρο που το ειχαν το μηχανημα στο εργαστηριο, δεν σκεφτηκε κανεις μα κανεις οτι αυτο το μηχανημα που θα κοστιζει 3 χιλιαρικα στην αγορα και το πουλαμε για "PRO" το οποιο προκυπει απο το "Profesional" οτι αυτοι που θα το παρουν θα θελουν να τρεχουν το λιγοτερο καποιο productivity app? Απο τις δημοφιλεστερες εφαρμογες video editing δεν μπορουσε ενα τσακαλι εκει να τρεξει ενα 4Κ render στο Final Cut Pro η στο Premiere για να εβλεπε οτι σταζει λαβα απο κατω? Πρεπει να εισαι ιδιοφυια για να το σκεφτεις δηλαδη? Επρεπε το μηχανημα να βγει μετα απο τοσους μηνες στην αγορα να το παρουν οι πρωτοι (beta testers) για να ανακαλυψουν την ανεπαρκεια του 2 ετων σασι? Δεν ειδε κανεις δηλαδη οτι τα "Pro" της τελευταιας δεκαετιας δουλευαν σε load στους 80C+, δεν ειδε κανεις οτι τα i5 του 2015 ανεβαζαν 85C+, τα i7 του 2016-2017 90C+ ?? Τι περιμενεις να συμβει με το hex i9 του 2018 ? Θα κατεβει η θερμοκρασια? θα ανεβει η θερμοκρασια? Tι θα κανει τελικα? Σ Ο Β Α Ρ Ε Υ Τ Ε Ι Τ Ε Κ Υ Ρ Ι Ο Ι Θεώρησαν προφανώς ότι δεν θα το ελέγξει κανείς.για να δεις σε πόσο εκτίμηση έχουν τους πελάτες τους.ειτε το ήξεραν απλά δεν τους νοιάζει επίσης να δεις σε πόση εκτίμηση έχουν τους πελάτες τους. 1 1
atheatos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Istros είπε Τα Macintosh της δεκαετίας του 80 δηλαδή 40 χρόνια πίσω που αναφέρεσαι ήταν επαγγελματικά μηχανήματα με λιγοστά προγράμματα,φοβερό hardware και λειτουργικό πολύ μπροστά για την εποχή του και όντως τα είχαν ελάχιστοι χρήστες,περισσότερο εταιρειες,επαγγελματίες.τα Emac που αναφέρεις κυκλοφόρησαν το 2003 πολύ αργότερα.Ετσι μπροβο τώρα φαίνεται το επίπεδο σου όταν βλεπεις ότι γράφεις ασυναρτησίες και δεν εχεις επιχειρήματα το γυρνάς στο heybro οποίος και αν είναι αυτός και στα τρολαρισματα,haters,δράκους και φαντάσματα. Ότι να ναι. Ήταν ή δεν ήταν ο υπολογιστής μέσα στην οθόνη και τότε? Θες φωτογραφίες και λινκ? Είναι αυτό επαγγελματικό μηχάνημα που αν πάθει η οθόνη τίποτα πρέπει να αλλάξεις υπολογιστή? Μετά λέτε γιατί ,αφού και λοιπές δικαιολογίες για να κράξετε.... Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2018 από atheatos 2 1
coffeex Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 24 λεπτά πριν, sv398 είπε Το τελευταίο πράγμα που θέλω να δώ αφού έχω πληρώσει τα κέρατα μου για laptop είναι αυτό... Τα 3 πρώτα είναι τούβλα, δεν είναι να τα κουβαλάς κάθε μέρα. 2
atheatos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 5 minutes ago, Istros said: Διαβάζεις τι γράψεις?τι σχέση έχει η οθόνη αν ήταν μέσα ή όχι μιλάμε για δεκαετία 80 και μου αναφερεις ένα μηχάνημα 15 χρόνια μετά ακι μου λες οτι ήταν ο υπολογιστής μέσα στην οθονη?δεν βγαζουμ νοημα αυτα που γραφεις Λαμπατη οθόνη μάλιστα με υψηλές θερμοκρασίες.... Το λογισμικό χρησιμοποίειται από επαγγελματίες ήχου και εικόνας αλλά το hardware πλην ελαχίστων εξαιρέσεων δεν ήταν ποτέ επαγγελματικό. Αν εσένα κάποιοι σε κορόιδεψαν για αυτό και τώρα ξέσπας πιπίλοντας καραμέλες ,δε σου φταίω....
Jimmy08 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, Plapoutas είπε Όσο για τα προϊόντα, έχω 2 χρονών iMac σπίτι, iPhone και ένα iPad. Ήξερες οτι δε μπορείς να αλλάξεις σκληρό από πριν, ωστόσο τον αγόρασες. "Αν" τον αγόρασες.. 1
Istros Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 40 λεπτά πριν, Jimmy08 είπε Την υπερασπίζονται από τους καλοθελητές που με μανία σπεύδουν να καταλογίσουν τα χειρότερα για τις πολιτικές της, αναφέρονται στην τεχνολογική κατωτερότητα των προϊόντων της και προσβάλλουν τους χρήστες αυτών των προϊόντων με τους γνωστούς και καθόλου πρωτότυπους πλεον χαρακτηρισμούς. Δε νομίζω κάποιος να υποστήριξε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στη συγκεκριμένη περίπτωση και αν κάποιος το έκανε τότε θα πρέπει να χαρακτηριστεί γραφικός και να αγνοηθεί από όσους βρίσκονται εδώ για να κάνουν πραγματική συζήτηση και όχι να προκαλέσουν σύμφωνα με τα όσα αναφέρω στην πρώτη παράγραφο. η apple.ειναι μια μεγάλη εταιρεία με βασικό γνώμονα το κέρδος οπως όλες οι εταιρείες,απλά βρίσκει πελάτες και υπερκοστολογει τα προϊόντα της γιατί γνωρίζει ότι θα τα πουλήσει.βγαζει ποιότητικες συσκευές και αξιόλογα προϊόντα και όπως όλες οι εταιρείες βγάζει και προβληματικά προϊόντα.λογικες του τύπου βγάζει μια πατάτα αλλά.την υπερασπίζομαι στην πατατα.που έβγαλε χρήζουν περαιτέρω διερεύνησης.Ο κάθε ένας είναι ελεύθερος να αγοράσει ότι θέλει και να πληρώσει όσα θελει.Οταν κάποιος αναφερθεί και σχολιάσει μια λάθος κίνηση της apple.πεφτετε όλοι πανω του λέγοντας τον hater και δεν ξέρω τι άλλο.δηλ θα πρέπει να σχολιάζουμε όλους τους άλλους στα αρνητικά και όχι την apple.Στο απυρόβλητο λοιπόν ότι και να κάνει και όποιος την πειράξει,σχολιάσει κατευθείαν hater και στην πυρά.ειστε άξιοι καταναλωτές της apple
Istros Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mjaros είπε Δεν μπορώ να καταλάβω πώς βγήκε αρχικά στην αγορά χωρίς να το έχουν δοκιμάσει πρώτα. Είναι σαν μία αυτοκινητοβιομηχανία να βγάζει καινούργια έκδοση ενός μοντέλου με νέο κινητήρα και να αρχίσει πωλήσεις χωρίς να το βγάλει στο δρόμο πρώτα να δει αν τσουλάει. Μην το λες αυτό είσαι hater αυτή είναι η λογική του παραλόγου.προγανως και δεν τους ενοιαζε 1 ώρα πριν, mjaros είπε Δεν μπορώ να καταλάβω πώς βγήκε αρχικά στην αγορά χωρίς να το έχουν δοκιμάσει πρώτα. Είναι σαν μία αυτοκινητοβιομηχανία να βγάζει καινούργια έκδοση ενός μοντέλου με νέο κινητήρα και να αρχίσει πωλήσεις χωρίς να το βγάλει στο δρόμο πρώτα να δει αν τσουλάει. 2 ώρες πριν, atheatos είπε Λαμπατη οθόνη μάλιστα με υψηλές θερμοκρασίες.... Το λογισμικό χρησιμοποίειται από επαγγελματίες ήχου και εικόνας αλλά το hardware πλην ελαχίστων εξαιρέσεων δεν ήταν ποτέ επαγγελματικό. Αν εσένα κάποιοι σε κορόιδεψαν για αυτό και τώρα ξέσπας πιπίλοντας καραμέλες ,δε σου φταίω.... Ασυναρτησίες γράφεις!πραγματικά αδυνατώ να ακολουθήσω τη λογική σου αν και δεν εκπλήσσομαι. Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2018 από Istros 1
Plapoutas Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 3 λεπτά πριν, Jimmy08 είπε Ήξερες οτι δε μπορείς να αλλάξεις σκληρό από πριν, ωστόσο τον αγόρασες. "Αν" τον αγόρασες.. Όταν τον αγόρασα δεν διάβασα ότι ήταν 5400rpm ο δίσκος, φαντάστηκα ότι έτος 2016 θα έχει δίσκο της προκοπής μέσα. Ωραίο επιχείρημα έχεις, επίσης το υπονοούμενο "Αν" τον αγόρασες, δεν σου έθιξαν την οικογένεια. Ήμαρτον εδώ μέσα. 1
Jimmy08 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 3 λεπτά πριν, Istros είπε η apple.ειναι μια μεγάλη εταιρεία με βασικό γνώμονα το κέρδος οπως όλες οι εταιρείες,απλά βρίσκει πελάτες και υπερκοστολογει τα προϊόντα της γιατί γνωρίζει ότι θα τα πουλήσει.βγαζει ποιότητικες συσκευές και αξιόλογα προϊόντα και όπως όλες οι εταιρείες βγάζει και προβληματικά προϊόντα.λογικες του τύπου βγάζει μια πατάτα αλλά.την υπερασπίζομαι στην πατατα.που έβγαλε χρήζουν περαιτέρω διερεύνησης.Ο κάθε ένας είναι ελεύθερος να αγοράσει ότι θέλει και να πληρώσει όσα θελει.Οταν κάποιος αναφερθεί και σχολιάσει μια λάθος κίνηση της apple.πεφτετε όλοι πανω του λέγοντας τον hater και δεν ξέρω τι άλλο.δηλ θα πρέπει να σχολιάζουμε όλους τους άλλους στα αρνητικά και όχι την apple.Στο απυρόβλητο λοιπόν ότι και να κάνει και όποιος την πειράξει,σχολιάσει κατευθείαν hater και στην πυρά.ειστε άξιοι καταναλωτές της apple Δεν διάβασες τίποτα από αυτά που έγραψα, οπότε θα σε παραπέμψω ξανά στο προηγούμενο μήνυμα.
atheatos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Istros είπε η apple.ειναι μια μεγάλη εταιρεία με βασικό γνώμονα το κέρδος οπως όλες οι εταιρείες,απλά βρίσκει πελάτες και υπερκοστολογει τα προϊόντα της γιατί γνωρίζει ότι θα τα πουλήσει.βγαζει ποιότητικες συσκευές και αξιόλογα προϊόντα και όπως όλες οι εταιρείες βγάζει και προβληματικά προϊόντα.λογικες του τύπου βγάζει μια πατάτα αλλά.την υπερασπίζομαι στην πατατα.που έβγαλε χρήζουν περαιτέρω διερεύνησης.Ο κάθε ένας είναι ελεύθερος να αγοράσει ότι θέλει και να πληρώσει όσα θελει.Οταν κάποιος αναφερθεί και σχολιάσει μια λάθος κίνηση της apple.πεφτετε όλοι πανω του λέγοντας τον hater και δεν ξέρω τι άλλο.δηλ θα πρέπει να σχολιάζουμε όλους τους άλλους στα αρνητικά και όχι την apple.Στο απυρόβλητο λοιπόν ότι και να κάνει και όποιος την πειράξει,σχολιάσει κατευθείαν hater και στην πυρά.ειστε άξιοι καταναλωτές της apple Ξεκινά το διάβασμα για την Apple και μετά γράψε τι είναι ο καθένας. Macintosh Liza ( classic ii ) Χρονολογία 1984 . Για επαγγελματίες χωρίς την δυνατότητα επιλογής οθόνης. ... Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2018 από atheatos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα