AtiX Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Αναμνήσεις... Με το X-Men - Grand Design - Second Genesis 1 θυμήθηκα τα παιδικά μου χρόνια και την Μαμούθ... Όλα όσα έκτισε ο Chris Claremontκαι ο John Byrne είναι σε αυτό το τεύχος από τον καταπληκτικό Ed Piskor! Όλοι είναι εδώ και η ιστορία ξεκινάει με τα γεγονότα που οδήγησαν στο Giant-Size X-Men#1 και φτάνει ως την είσοδο της Kitty Pryde και στο τεύχος 138 των X-men. Μέσα στις σελίδες θα συναντήσουμε εκτός από τους X-men τους... Krakoa, Count Nefaria, Phoenix, Juggernaut και Black Tom, Shi'ar, Lilandra, Imperial Guard, Weapon Alpha, Mesmero, Magneto, Savage Land, Moses Magnum, Alpha Flight, Arcade και Murderworld, Proteus, Moira, Hellfire Club και βέβαια Dark Phoenix!!! 1
Moderators stormrain Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Στις 25/7/2018 στις 6:42 ΜΜ, AtiX είπε Αναμνήσεις... Με το X-Men - Grand Design - Second Genesis 1 θυμήθηκα τα παιδικά μου χρόνια και την Μαμούθ. Τωρα το ειδα αυτο το κλαμπ! Εξαιρετικη η εποχη της Μαμουθ, θυμασαι ποσα τευχη ειχαν βγει? Γμτ καπου τα εχω πρεπει να κανω ανασκαφη να τα βρω!!
AtiX Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Αν θυμάμαι καλά καμία 80άρια τεύχη πρέπει να είχε βγάλει... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις