Left13S Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα. Φτιαχνω ενα νεο build και ειμαι στο σημειο που βαζω την ψηκτρα. Επειδη ακουμπησα την ψηκτρα στον επεξεργαστη και μετα την εβγαλα για να αλλαξω την κατευθυνση του καλωδιου, θα πρεπει να αλλαξω την παστα; r5 2600x ειναι ο επεξεργαστης. Ευχαριστω Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2018 από Left13S
isay Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Την ερώτηση για βοήθεια δεν βλέπω, εκτός αν ξέχασες το ερωτηματικό εκει που λες για την πάστα. Καλό θα ήταν να αλλάξεις την παστα, για να στρώσει καλυτερα και να μην μείνουν κενά απο το βγαλε βαλε. Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2018 από isay 1
Left13S Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, isay είπε Την ερώτηση για βοήθεια δεν βλέπω, εκτός αν ξέχασες το ερωτηματικό εκει που λες για την πάστα. Καλό θα ήταν να αλλάξεις την παστα, για να στρώσει καλυτερα και να μην μείνουν κενά απο το βγαλε βαλε. Ευχαριστω για την απαντηση. Θα του αλλαξω παστα. Εχω βαλει ερωτηματικο 20 λεπτά πριν, Left13S είπε ... θα πρεπει να αλλαξω την παστα; r5 2600x ειναι ο επεξεργαστης. Κατι αλλο στην μητρικη gigabyte x470 aorus ultra gaming που θα τοποθετηθει ο επεξεργαστης, η ψυκτρα θα πρεπει να βιδωθει πανω στα πλαστικα brackets που εχει προτοποθετημενα η μητρικη ετσι; Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2018 από Left13S 1
postfire Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) επισης δες ενα βιντεο για σωστη τοποθετηση της παστας στο τελος που βαζει την σταγονα στο κεντρο οταν πιεστει απο την ψυκτρα θα βγουν προς τα εξω ολες οι φυσαλιδες αερα 12 λεπτά πριν, Left13S είπε Ευχαριστω για την απαντηση. Θα του αλλαξω παστα. Εχω βαλει ερωτηματικο Κατι αλλο στην μητρικη gigabyte x470 aorus ultra gaming που θα τοποθετηθει ο επεξεργαστης, η ψυκτρα θα πρεπει να βιδωθει πανω στα πλαστικα brackets που εχει προτοποθετημενα η μητρικη ετσι; ναι Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2018 από postfire
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 11 λεπτά πριν, Left13S είπε Κατι αλλο στην μητρικη gigabyte x470 aorus ultra gaming που θα τοποθετηθει ο επεξεργαστης, η ψυκτρα θα πρεπει να βιδωθει πανω στα πλαστικα brackets που εχει προτοποθετημενα η μητρικη ετσι; Όχι τα βγάζεις. Δες το video και κάνε τις διαδικασίες εκτός κουτιού με υπομονή και σιγά σιγά. Άν δεν πατσάλειψες τον τόπο μην αλλάζεις πάστα. Στο εξάμηνο άλλαξέ τη.
benign Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 45 λεπτά πριν, Left13S είπε Καλησπερα. Φτιαχνω ενα νεο build και ειμαι στο σημειο που βαζω την ψηκτρα. Επειδη ακουμπησα την ψηκτρα στον επεξεργαστη και μετα την εβγαλα για να αλλαξω την κατευθυνση του καλωδιου, θα πρεπει να αλλαξω την παστα; r5 2600x ειναι ο επεξεργαστης. Ευχαριστω Μην βαλεις πολυ παστα και χυθει περα απο την επιφανεια του επεξεργαστη γιατι μπορει να παθεις σοβαρη ζημια. 1 1
Left13S Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Ουσιαστικά φοβάμαι μην βρει η ψυκτρα σε αυτά τα ασημενια(δεν ξέρω πως λέγονται ) με το βίδωμα
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, Left13S είπε Ουσιαστικά φοβάμαι μην βρει η ψυκτρα σε αυτά τα ασημενια(δεν ξέρω πως λέγονται ) με το βίδωμα ψύκτρες είναι αυτά μη τα φοβάσαι. Κάν'το με προσοχή απλά. Που να είχες και καμμιά γομαρόψυκτρα
benign Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, Left13S είπε Ουσιαστικά φοβάμαι μην βρει η ψυκτρα σε αυτά τα ασημενια(δεν ξέρω πως λέγονται ) με το βίδωμα Και μην βιδωσεις με πολυ δυναμη ,γιατι παλι μπορει να κανεις ζημια.Μεχρι ενα λογικο σημειο,οχι τερμα και οχι με πολυ πιεση.Δες σχετικα βιντεο στο youtube πρωτου κανεις οτιδηποτε,ειναι διδακτικα,μην βιαζεσαι.
Left13S Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, benign είπε Και μην βιδωσεις με πολυ δυναμη ,γιατι παλι μπορει να κανεις ζημια.Μεχρι ενα λογικο σημειο,οχι τερμα και οχι με πολυ πιεση.Δες σχετικα βιντεο στο youtube πρωτου κανεις οτιδηποτε,ειναι διδακτικα,μην βιαζεσαι. Εχω δει διαφορα βιντεο, απλα ειχα μια αμφιβολια για το αν θα εβρισκε η ψυκτρα εκει. Ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις!! με φαρμακευτικο οινοπνευμα και βαμβακι καθαριζω την παστα ετσι;
Left13S Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, SakafliaC είπε Πώς πάμε, άνοιξε το pc? Ανοιξε άνοιξε 😛. Ένα καλό cable management έμεινε 2
Rod@X Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Στις 25/7/2018 στις 6:28 ΜΜ, radiohead είπε Όχι τα βγάζεις. Δες το video και κάνε τις διαδικασίες εκτός κουτιού με υπομονή και σιγά σιγά. Άν δεν πατσάλειψες τον τόπο μην αλλάζεις πάστα. Στο εξάμηνο άλλαξέ τη. Σχετικά με το 6μηνό, καλλίτερα όχι αν είσαι ευχαριστημένος από τις θερμοκρασίες. Δες σχετικό θέμα
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, Rod@X είπε Σχετικά με το 6μηνό, καλλίτερα όχι αν είσαι ευχαριστημένος από τις θερμοκρασίες. Δες σχετικό θέμα Ευτυχώς που έχω κι εσένανε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα