Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν.

Η ιστορία έχει ως εξής:

Είμαι συνδρομητής στην Wind με adsl πακέτο. Η περιοχή που μένω είναι μακριά από το κέντρο, το γνωρίζω, βρίσκομαι 10 χρόνια στο ίδιο σπίτι και συμβιβάζομαι με ταχύτητες κοντά στα 5mb/s.
Toν τελευταίο χρόνο, οι ταχύτητες έχουν πέσει κατά καιρούς στο 3,2, μετά στο 1,8, πρόσφατα στο 1,1mbs.

Μετά από αναγγελία βλάβης, κάμποσες επισκέψεις τεχνικών, αλλαγή ζεύγους κλπ, κατέληξαν στο συμπέρασμα πως αυτά έχεις φίλε. 1,1 και κόψε το λαιμό σου ή βάλε vdsl.
Ειλικρινά, θα ήμουν ο πρώτος που θα αναβάθμιζε σε VDSL, αλλά υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μετακομίσω μέσα στον χρόνο. Και δεν με πειράζει να πληρώσω τέλος μεταφοράς, άλλωστε με δική μου ευθύνη μετακομίζω, αλλά δεν μπορεί κανείς να μου εγγυηθεί πως εκεί που θα πάω θα υπάρχει κάλυψη VDSL από την Wind. Π.χ στο Αιγάλεω που κοιτούσα πριν από λίγο καιρό, δεν υπήρχε.

Πράγμα που σημαίνει πως θα ξαναδεσμευτώ σε adsl και θα έχω τα ίδια προβλήματα για 2 χρόνια, ή θα αναγκαστώ να πληρώσω τέλος αποδέσμευσης στην Wind, στο οποίο σου προσθέτουν όλες τις "εκπτώσεις" που έχεις πάρει όσους μήνες είσαι συνδρομητής και σου βγάζουν ένα κουστουμάκι 400€+ ...

Πλέον ο συγχρονισμός έπεσε στα 700κάτι kb/s. Το upload μου είναι ψηλότερα από από download..

Και ρωτώ αν γνωρίζει κάποιος, γιατί η φίλη μου η γκουγκλ δεν με βοηθάει.

Πόσο χαμηλά πρέπει να κλειδώσω για να θεωρηθεί επιτέλους πως η υπηρεσία που μου προσφέρουν είναι προβληματική;
500kb/s; 300; ..56;

Στο τηλέφωνο δεν βγάζω άκρη. Μπαλάκι το ένα τμήμα στο άλλο μέχρι να καταλήξουν πως δεν κατέληξαν πουθενά.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να σπάσω το συμβόλαιο λόγω μη επίλυσης τεχνικού προβλήματος;

Να πάω σε κάποιο κατάστημα, μιας και από κοντά τυχαίνει να είναι πιο ..εξυπηρετικοί;

Επεξ/σία από liopyr
  • Sad 1
Δημοσ.

Απλα θα απαντησω στο αρχικο ερωτημα σου, γιατι δεξ διαβασα ολη την ιστορια

Για να θεωρηθεί μη λειτουργική γραμμή σου δεν πρέπει να υπάρχει καθολου υπηρεσία.

Εστω και 10kb να εχεις η εταιρεία ειναι καλυμμένη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αυτο ειν;αι καταντια  φιλε

παρε τηλ μην το αφισεις το θεμα και πες θα προχωρησω σε καταγγελια

επισης τωρα και λιγο καιρο η καλη μας η wind πολυ τακτικα μας κοβει το ιντερνετ το βραδυ κατα τις 1 με 2 μεχρι νωρις το πρωι

το εχει παραχεσει το θεμα και δεν ειναι μεσα στις ημερομηνιες συντηρησης

ετσι απλα σε αφινει χωρις ιντερνετ (ουστττττ θα ερθει η ωρα που θα παρεις ποδι)

νικαια - νεαπολη

Επεξ/σία από postfire
Δημοσ.
4 ώρες πριν, liopyr είπε

Λοιπόν.

Η ιστορία έχει ως εξής:

Είμαι συνδρομητής στην Wind με adsl πακέτο. Η περιοχή που μένω είναι μακριά από το κέντρο, το γνωρίζω, βρίσκομαι 10 χρόνια στο ίδιο σπίτι και συμβιβάζομαι με ταχύτητες κοντά στα 5mb/s.
Toν τελευταίο χρόνο, οι ταχύτητες έχουν πέσει κατά καιρούς στο 3,2, μετά στο 1,8, πρόσφατα στο 1,1mbs.

Μετά από αναγγελία βλάβης, κάμποσες επισκέψεις τεχνικών, αλλαγή ζεύγους κλπ, κατέληξαν στο συμπέρασμα πως αυτά έχεις φίλε. 1,1 και κόψε το λαιμό σου ή βάλε vdsl.
Ειλικρινά, θα ήμουν ο πρώτος που θα αναβάθμιζε σε VDSL, αλλά υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μετακομίσω μέσα στον χρόνο. Και δεν με πειράζει να πληρώσω τέλος μεταφοράς, άλλωστε με δική μου ευθύνη μετακομίζω, αλλά δεν μπορεί κανείς να μου εγγυηθεί πως εκεί που θα πάω θα υπάρχει κάλυψη VDSL από την Wind. Π.χ στο Αιγάλεω που κοιτούσα πριν από λίγο καιρό, δεν υπήρχε.

Πράγμα που σημαίνει πως θα ξαναδεσμευτώ σε adsl και θα έχω τα ίδια προβλήματα για 2 χρόνια, ή θα αναγκαστώ να πληρώσω τέλος αποδέσμευσης στην Wind, στο οποίο σου προσθέτουν όλες τις "εκπτώσεις" που έχεις πάρει όσους μήνες είσαι συνδρομητής και σου βγάζουν ένα κουστουμάκι 400€+ ...

Πλέον ο συγχρονισμός έπεσε στα 700κάτι kb/s. Το upload μου είναι ψηλότερα από από download..

Και ρωτώ αν γνωρίζει κάποιος, γιατί η φίλη μου η γκουγκλ δεν με βοηθάει.

Πόσο χαμηλά πρέπει να κλειδώσω για να θεωρηθεί επιτέλους πως η υπηρεσία που μου προσφέρουν είναι προβληματική;
500kb/s; 300; ..56;

Στο τηλέφωνο δεν βγάζω άκρη. Μπαλάκι το ένα τμήμα στο άλλο μέχρι να καταλήξουν πως δεν κατέληξαν πουθενά.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να σπάσω το συμβόλαιο λόγω μη επίλυσης τεχνικού προβλήματος;

Να πάω σε κάποιο κατάστημα, μιας και από κοντά τυχαίνει να είναι πιο ..εξυπηρετικοί;

Το πρόβλημα δεν είναι της wind. Εϊναι της ΕΕΤΤ, όπου δεν έχει εφαρμόσει κάποιο όριο ελάχιστης ποιότητας/ταχύτητας. Και εσυ και εγω και ολοι μας, αν μας αφηναν το περιθώριο το ίδιο θα κάναμε.

Τι line attenuation εχεις;

Δημοσ.
4 hours ago, NikosKallithea said:

Απλα θα απαντησω στο αρχικο ερωτημα σου, γιατι δεξ διαβασα ολη την ιστορια

Για να θεωρηθεί μη λειτουργική γραμμή σου δεν πρέπει να υπάρχει καθολου υπηρεσία.

Εστω και 10kb να εχεις η εταιρεία ειναι καλυμμένη

Δεν μπορεί να πουλάει κάτι που δεν υπάρχει.

Δηλαδή ποιος πληρώνει 25€ το μήνα για ταχύτητες dial up?

Σε κάποιο από τα άπειρα τηλέφωνα, μία τύπισσα που σίγουρα δεν καταλάβαινε τι της έλεγα, μου είπε έτσι είναι η προσφορά, από 1 εως 24 mb/s.

Θα πάω σε κάποιο κατάστημα να το ψάξω αν αναφέρεται κάπου στο συμβόλαιο αυτό το 1mb/s.

4 hours ago, postfire said:

αυτο ειν;αι καταντια  φιλε

παρε τηλ μην το αφισεις το θεμα και πες θα προχωρησω σε καταγγελια

επισης τωρα και λιγο καιρο η καλη μας η wind πολυ τακτικα μας κοβει το ιντερνετ το βραδυ κατα τις 1 με 2 μεχρι νωρις το πρωι

το εχει παραχεσει το θεμα και δεν ειναι μεσα στις ημερομηνιες συντηρησης

ετσι απλα σε αφινει χωρις ιντερνετ (ουστττττ θα ερθει η ωρα που θα παρεις ποδι)

νικαια - νεαπολη

Κάθε φορά που μου έρχεται ενημερωτικό sms για διακοπή για λόγους αναβάθμισης του δικτύου, χάνω και 1-2 mb/s.

Καταγγελία να κάνω, αλλά να πω τι;

3 hours ago, alkis13 said:

Το πρόβλημα δεν είναι της wind. Εϊναι της ΕΕΤΤ, όπου δεν έχει εφαρμόσει κάποιο όριο ελάχιστης ποιότητας/ταχύτητας. Και εσυ και εγω και ολοι μας, αν μας αφηναν το περιθώριο το ίδιο θα κάναμε.

Τι line attenuation εχεις;

Δεν ξέρω αν στραβώθηκα, αλλά το ρημάδι το tg585 που έχω τώρα δεν φαίνεται να έχει κάπου στατιστικά της γραμμής.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

να πεις ποσο συνχρωνιζες και ποσο τωρα

αυτο δεν ειναι ιντερνετ ουτε στις σπυλιες δεν εχουν τοσο

αν  δωσουν βλαβη να φτιαχτει το προβλημα μου θα προχωρησω σε καταγγελια στην ΕΕΤΤ

ετσι να τους πεις

Επεξ/σία από postfire
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στον κατανεμητή πόσο συγχρονίζεις;

Επίσης παρέθεσε τα στοιχεία γραμμής γιατί χωρίς αυτά καμία άποψη δεν μπορεί να υπάρξει παρά κραυγές.

Επεξ/σία από l337

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...