pkout Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Καλησπέρα μια βοήθεια...... Πρόσφατα μετακόμισα και ήρθαν οι τεχνικοί της Νόβα να μου συνδέσουν το τηλέφωνο και το ίντερνετ και μου είπε ότι το ρούτερ μου έχει πρόβλημα και συγχρονίζει 5mbps λιγότερο αντί για 50mbps (έχω vdsl). Έκανε δοκιμαστικό στην γραμμή του τηλεφώνου και του έδινε 49.9mbps. δοκίμασε και με το ρούτερ που δίνει η Νόβα και του έδινε πάλι 49.9mbps. το ρούτερ είναι στην εγγύηση ακόμα να το πάω πίσω;; Και τι θα πω σαν πρόβλημα ότι δεν δίνει την σωστή ταχύτητα;;;
poulinos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 On 25/07/2018 at 14:45, pkout said: Καλησπέρα μια βοήθεια...... Πρόσφατα μετακόμισα και ήρθαν οι τεχνικοί της Νόβα να μου συνδέσουν το τηλέφωνο και το ίντερνετ και μου είπε ότι το ρούτερ μου έχει πρόβλημα και συγχρονίζει 5mbps λιγότερο αντί για 50mbps (έχω vdsl). Έκανε δοκιμαστικό στην γραμμή του τηλεφώνου και του έδινε 49.9mbps. δοκίμασε και με το ρούτερ που δίνει η Νόβα και του έδινε πάλι 49.9mbps. το ρούτερ είναι στην εγγύηση ακόμα να το πάω πίσω;; Και τι θα πω σαν πρόβλημα ότι δεν δίνει την σωστή ταχύτητα;;; διαφορετικο chipset ισον διαφορετικος συγχρονισμος.αν εισαι οριακα στα 50 που αυτο μπορουμε να το δουμε με το attainable του tp link και του ρουτερ της forthnet ,τοτε δεν ειναι θεμα router.τυπικα κανε το tp link firmware update και επισης διαβασε αυτο διοτι αμα δεν το εχει κανει ειναι λογικο να μην παιρνεις τα μεγιστα https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf
pkout Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Τι είναι το attainable?? Αν εννοείς την μέτρηση που δίνει το εκάστοτε ρούτερ στο μενού του, το ρούτερ της forthnet μου δίνει 49999 και το tplink 45567. Update έχω κάνει με το τελευταίο firmware και οι καλωδιώσεις είναι σωστες.
poulinos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 On 28/07/2018 at 21:39, pkout said: Τι είναι το attainable?? Αν εννοείς την μέτρηση που δίνει το εκάστοτε ρούτερ στο μενού του, το ρούτερ της forthnet μου δίνει 49999 και το tplink 45567. Update έχω κάνει με το τελευταίο firmware και οι καλωδιώσεις είναι σωστες. το attainable ειναι το μεγιστο θεωρητικο.μπορει πχ το ενα να λεει data rate 49999/5000 με attainable πχ 51000/8000 και το tp link να λεει 45567/5000 με attainable 48000/8000.εκει δεν μπορεις να κανεις κατι.ουτε ειναι χαλασμενο το ρουτερ.απλα εχουν διαφορετικο chipset η γραμμη σου μαλλον ειναι οριακα 50mbit οποτε και το καθε ρουτερ συγχρονιζει διαφορετικη ταχυτητα.εχει αναφερθει και απο αλλα ατομα με το ρουτερ του χ παροχου να εχουν πχ 50Mbit ενω με καποιο αλλο ειδικα tp link να εχουν λιγο λιγοτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα