superpanos2 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Σήμερα και ενώ έκανα δουλειές στο λάπτοπ μου, ξαφνικά η οθόνη άρχισε να τρεμοπαίζει για πολύ λίγο, και σταματησε μόνο όταν όλη η οθόνη πήρε μια χλωμή όψη. Το κίτρινο και το πράσινο φαίνονται έντονα, ενώ το κόκκινο πήρε έναν καφετ τόνο. Το λευκό επίσης φαίνεται λαχανί και το μαύρο σαν να έχει κοκκινίσει λιγάκι. Το μάτι κουράζεται εύκολα πλέον. Δεν νομίζω οτι είναι θέμα λογισμικού καθώς τα χρώματα διατηρούνται ακόμα και στο BIOS, ή σε bootable usb os. Έχω έναι fujitsu lifebook A555/G με i5 5200u και HDD, με μόνη αναβάθμιση που έχω κάνει επέκταση RAM στα 8 GB και λειτουργικό Ubuntu. Οποιδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2018 από superpanos2
Computer gate Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Υπαρχουν 3 περιπτωσεις 1) Καρτα γραφικων (δεν νομιζω) 2) Καλοδιοταινια (τρεμοσβηνει οταν την αναβεις ; ) 3)Οθονη ( αλλαγη οθονης)
superpanos2 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) μόλις δοκίμασα την εξοδο hdmi στην τηλεόραση, φαίνεται μια χαρά. Αναφορά σε κείμενο 2) Καλοδιοταινια (τρεμοσβηνει οταν την αναβεις ; ) Εμμ εννοείες όταν ανοίγω το λάπτοπ; μόνο όταν το έπαθε τρεμοέσβησε,είναι μόνιμα σε κατάσταση χλωμών χρωμάτων. Δεν τρεμοπάιζει καθόλου. Ακόμα, παρατηρώ κάποιες κάθετες γραμμώσεις μεταξύ των πίξελ σε περοχές με χρώματα κοντά στο μπλε και μοβ. Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2018 από superpanos2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα