GIORGOS IOANNOY Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Kαλησπέρα ομάδα πρόσφατα χάλασε η οθόνη του κινητού μου και θέλω να την αλλάξω.Θέλω να μου πείτε αν αλλάξω την οθόνη μου με την παρακάτω αν θα δουλέψει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Finn Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Τσέκαρε τις αξιολογησεις του γιατί βλέπω αρκετά χαμηλή τιμή. Συνήθως από 50 ξεκινάνε οι οθόνες για Samsung Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2018 από Finn
AntiCambeR Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 25/7/2018 στις 12:04 ΜΜ, GIORGOS IOANNOY είπε Kαλησπέρα ομάδα πρόσφατα χάλασε η οθόνη του κινητού μου και θέλω να την αλλάξω.Θέλω να μου πείτε αν αλλάξω την οθόνη μου με την παρακάτω αν θα δουλέψει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Αλλαξα στην Samsung οθόνη στο J5 2017 και στοίχισε 80€.Στο site της Samsung γράφει τιμές για πλακέτα και οθόνη νομίζω για το κάθε μοντέλο.Στα ακριβά μοντέλα ανεβαίνει το κόστος. Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2018 από AntiCambeR
Moderators Inuyasha Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Moderators Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Προσοχή σε τόσο φτηνές στο 95%των περιπτώσεων μιλάμε για οθόνες πολύ χαμηλής ποιότητας αλλά και μικρότερης ανάλυσης, όπως είπαν επάνω ξακινα να διαβαζεις αξιολογήσεις που έχουν αφήσει για το προϊόν (ψανχε της αξιολογήσεις του χρήστη και βλέπε το νούμερο του αντικειμένου)
GIORGOS IOANNOY Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Η παραγγελια εγινε,οταν ερθει θα σας πω εντυπωσεις.. Tι λετε?
SeNNinhA Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 25 λεπτά πριν, GIORGOS IOANNOY είπε Η παραγγελια εγινε,οταν ερθει θα σας πω εντυπωσεις.. Tι λετε? 1) Τα negative τι λεγανε? 2) Δεν εξασφαλιζει την ποιοτητα της οθονης. Γιατι και εγω οταν αλλαξα οθονη στο iPhone 5s και αγορασα μια φθηνη ηξερα οτι θα παρω χαμηλή σχετικα ποιοτητα οθονης και εκανα την αγορα εν γνωση μου. Οποτε θετικη κριτικη εδωσα στον πωλητη. Παρολα αυτα ειχα μια μετρια οθονη με μετρια φωτεινοτητα και σχετικα φτωχα χρωματα.
GIORGOS IOANNOY Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 1)Tα negative ελεγαν για αργη παραδοση του πωλητη,απλα αργησαν 10 μερες παραπανω κτλπ. 2)Φυσικα και το περιμενω αυτο με τοσα λεφτα,την δουλεια μου να κανω θελω..
alkis13 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δεν ρυθμιζει η φωτεινότητα αν δεν κανω λαθος. Επιδης προσοχη στα κουμπια, ειναι ξεχωριστή καλωδιοταινια, και ειναι κολλημένη στη παλια οθονη και θελει ξεκολλημα-κολλημα στη νεα.
kosnireggae Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Στις 25/7/2018 στις 11:04 ΠΜ, GIORGOS IOANNOY είπε Kαλησπέρα ομάδα πρόσφατα χάλασε η οθόνη του κινητού μου και θέλω να την αλλάξω.Θέλω να μου πείτε αν αλλάξω την οθόνη μου με την παρακάτω αν θα δουλέψει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! αν δεν εχει τις κολλες της samsung θα απογοητευτεις(στο σασι και στα χρωματα ) καλυτερα βαλε αλα τοσα και παρτην γνησια απο skroutzomagazo
GIORGOS IOANNOY Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Oλα καλα με την οθονη χρωματα,αφη,φωτεινοτητα κτλπ. το μονο θεμα ειναι η κολλα οπως ανεφερε το παιδι απο πανω,μηπως υπαρχει καποια λυση γιατι δεν κολλαει η οθονη..
Grim Ripper Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Ορίστε. https://www.citisaid.com/eshop/mixanismoi-afis/samsung-376/tainia-diplis-opseos-gia-othoni-samsung-sm-j530f-galaxy-j5-2017.html Πάντως αυθεντική οθόνη δεν πήρες, οι αυθεντικές έχουν την ταινία ήδη στην οθονη. Για δείξε photo με το κουτί της οθόνης (αν το έχεις ακόμα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα