Mikelpcpro_GR Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Καλημέρα παιδιά, σκέφτομαι να αλλάξω όλη την καλωδίωση από έξω μέχρι μέσα και της πριζας πια καλώδια μου προτείνεται και και πρίζα; επίσης τι κόστος έχουν όλα αυτά + ευκατασταση το σπίτι είναι 20 ετηας με την παρακάτω πρίζα (κάνω προετοιμασία για το vdsl κάποια στιγμή όταν έρθει) ευχαριστώ όλους όσους ασχοληθούν
alkis13 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) όταν έρθει ο οτε/παροχος θα του πεις να σου περασει γραμμη. 45,49,56€ ειναι οι τιμές που παίζει. αλλα κανε το με την εγκατασταση της vdsl.Επισης μπορεις πρωτα να βαλεις vdsl και μετα να το κανεις. Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2018 από alkis13
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 16 ώρες πριν, alkis13 είπε όταν έρθει ο οτε/παροχος θα του πεις να σου περασει γραμμη. 45,49,56€ ειναι οι τιμές που παίζει. αλλα κανε το με την εγκατασταση της vdsl.Επισης μπορεις πρωτα να βαλεις vdsl και μετα να το κανεις. Λες να το κάνω όταν υπάρχει διαθέσιμο το vdsl; μπορώ να μάθω με κάποιον τρόπο το χρονοδιάγραμμα του οτε για την Ρόδο για της αναβαθμίσεις;
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Έκανα κάτι παρόμοιο πρόσφατα και μου στοίχισε €70 για να περάσω ένα utp καλώδιο περιμετρικά από την είσοδο της πολυκατοικίας σε διαμέρισμα στον δεύτερο όροφο. Στην τιμή ήταν και το κόστος του καλωδίου, συνολικά γύρω στα 30 μέτρα.
alkis13 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 4 ώρες πριν, Mikelpcpro_GR είπε Λες να το κάνω όταν υπάρχει διαθέσιμο το vdsl; μπορώ να μάθω με κάποιον τρόπο το χρονοδιάγραμμα του οτε για την Ρόδο για της αναβαθμίσεις; Στην ΕΕΤΤ, υπάρχουν τα σχετικα χρονοδιαγράμματα.
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Στις 26/7/2018 στις 5:06 ΜΜ, alkis13 είπε Στην ΕΕΤΤ, υπάρχουν τα σχετικα χρονοδιαγράμματα. Υπάρχει κάποιο link? Γιατί δεν βρίσκω κάτι..
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, alkis13 είπε εδώ Ή εδώ Έψαξα όλα τα excel τίποτα το πιο κοντινό στην περιοχή μου είναι κοσκινου και δεν ξέρω αν παίρνω από εκεί. Επικοινώνησα και με τον ΟΤΕ για να μου πουν αν έχει τι τοπικό τμήμα τεχνικό κάποιο χρονοδιάγραμμα για την περιοχή μου και μου είπε δεν είναι σίγουρος αν μου δώσουν την συγκεκριμένη πληροφορία. Ζήτησα τον αριθμό του τοπικού τμήματος και μου λένε αυτή ριναι τα κεντρικά και δεν έχουν σχέση με το τοπικό να καλέσω μου λέει στο 11888.... βγαλε συμπέρασμα από θα αυτούς.
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Τόσο καλά δηλαδή; αμφιβάλω αν εδώ παίζει μπάλα η wind η και η vod
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 On 25/07/2018 at 20:01, alkis13 said: όταν έρθει ο οτε/παροχος θα του πεις να σου περασει γραμμη. 45,49,56€ ειναι οι τιμές που παίζει. αλλα κανε το με την εγκατασταση της vdsl.Επισης μπορεις πρωτα να βαλεις vdsl και μετα να το κανεις. Τι εννοείς "να σου περάσει γραμμή" ?
alkis13 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 3 ώρες πριν, ThReSh είπε Τι εννοείς "να σου περάσει γραμμή" ? Να καταργησει την πριζα του σπιτιου, να παρει ενα cat 6 χ μετρων και να αρχιζει να το περναει εξωτερικα απο την πολυκατοικια μεχρι να το φτασει στο κουτι της πολυκατοικιας.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 2 hours ago, alkis13 said: Να καταργησει την πριζα του σπιτιου, να παρει ενα cat 6 χ μετρων και να αρχιζει να το περναει εξωτερικα απο την πολυκατοικια μεχρι να το φτασει στο κουτι της πολυκατοικιας. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει τέτοιο ο πάροχος. Από το κουτί της πολυκατοικίας μέχρι την πρίζα του σπιτιού είναι δικό μας θέμα και φωνάζουμε ηλεκτρολόγο.
aGka8l Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, ThReSh είπε Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει τέτοιο ο πάροχος. Από το κουτί της πολυκατοικίας μέχρι την πρίζα του σπιτιού είναι δικό μας θέμα και φωνάζουμε ηλεκτρολόγο. Το κάνει ο ΟΤΕ ,με χρέωση φυσικά
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 42 minutes ago, aGka8l said: Το κάνει ο ΟΤΕ ,με χρέωση φυσικά Σε εσωτερική καλωδίωση ουσιαστικά?
aGka8l Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 59 λεπτά πριν, ThReSh είπε Σε εσωτερική καλωδίωση ουσιαστικά? Ναι ,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα