Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η μεγαλυτερη μπαταρια του redmi note 5 μαζι με την καλυτερη τιμη κ τα παραπλησια specs k επιδοσεις το κανουν καλυτερο vfm πολυ χαλαρα

το a2 lite δεν εχει καν λογο υπαρξης για μενα

• Like 1
  • Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, what_if είπε

η μεγαλυτερη μπαταρια του redmi note 5 μαζι με την καλυτερη τιμη κ τα παραπλησια specs k επιδοσεις το κανουν καλυτερο vfm πολυ χαλαρα

Το ένα έχει MIUI, το άλλο Android One. Μου προτάθηκε κι εμένα το Redmi Note 5 ως προτιμώτερο από το Mi A2 (όχι το Lite) που κοιτάω, αλλά δε θέλω MIUI. Να 'τος ο λόγος ύπαρξης!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Haldol είπε

Το ένα έχει MIUI, το άλλο Android One. Μου προτάθηκε κι εμένα το Redmi Note 5 ως προτιμώτερο από το Mi A2 (όχι το Lite) που κοιτάω, αλλά δε θέλω MIUI. Να 'τος ο λόγος ύπαρξης!

δεν διαφωνω αλλα δουλεψε σε ενα φιλο λιγο miui γιατι η λογικη του ειναι τελειωγς apple που σου αρεσει οχι αδικα

εγω δεν το γουσταρω γιατι κοβει επιδοσεις κ αυτονομια αλλα εχει κ πολυ ομορφα πραγματακια

δοκιμασε το πριν το αποκηρυξεις θα με θυμηθεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, what_if είπε

Με MiUI; Οχι ευχαριστώ, δεν θα πάρω. 

• Like 3
Επισκέπτης
Δημοσ.
22 ώρες πριν, intos είπε

H xiaomi θ τους σβήσει όλους απο τον χάρτη αν παει ετσι 

Με το sar που έχουν τα κινητά της λογικό δεν είναι;

Δημοσ.

Για ποιο λόγο να έχει type c; Budget συσκευή είναι, δεν έχει νόημα να βάλεις τον αγοραστή να παίρνει extra καλώδια και φορτιστές από αυτά που έχει ήδη τόσα χρόνια. Και επίσης έχει 3.5" ακουστικά, τι θα βάλεις στην type c; 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, mindtrapper είπε

Για ποιο λόγο να έχει type c; Budget συσκευή είναι, δεν έχει νόημα να βάλεις τον αγοραστή να παίρνει extra καλώδια και φορτιστές από αυτά που έχει ήδη τόσα χρόνια. Και επίσης έχει 3.5" ακουστικά, τι θα βάλεις στην type c; 

ποια εξτρα καλώδια θα πάρεις λόγω της type c?

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, mindtrapper είπε

Για ποιο λόγο να έχει type c; Budget συσκευή είναι, δεν έχει νόημα να βάλεις τον αγοραστή να παίρνει extra καλώδια και φορτιστές από αυτά που έχει ήδη τόσα χρόνια. Και επίσης έχει 3.5" ακουστικά, τι θα βάλεις στην type c;

αν ειχε κ type c θα κλαιγανε οι ρεγγες το mi a2 με το καλημερα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, logistoulis είπε

ποια εξτρα καλώδια θα πάρεις λόγω της type c?

Αν δεν έχεις ήδη δεν πρέπει να πάρεις κανένα έξτρα καλώδιο για να το έχεις στο αμάξι ή στην δουλειά; Θα μείνεις μόνο με της συσκευασίας;  Απλά μου φαίνεται άχρηστο χαρακτηριστικό σε budget τηλέφωνο που μπορεί να πάρει ακουστικά με άλλο βύσμα. Έχουμε όλοι 500 micro usb, όπου και αν βρεθείς μπορείς να φορτίσεις. Το type c δεν είναι there yet.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, mindtrapper είπε

Αν δεν έχεις ήδη δεν πρέπει να πάρεις κανένα έξτρα καλώδιο για να το έχεις στο αμάξι ή στην δουλειά; Θα μείνεις μόνο με της συσκευασίας;  Απλά μου φαίνεται άχρηστο χαρακτηριστικό σε budget τηλέφωνο που μπορεί να πάρει ακουστικά με άλλο βύσμα. Έχουμε όλοι 500 micro usb, όπου και αν βρεθείς μπορείς να φορτίσεις. Το type c δεν είναι there yet.

Εμένα με βολεύει πάντως που μπαίνει από τις δύο μεριές δεν θα ήθελα ξανά micro

Βέβαια βοηθάει ότι όλο και περισσότεροι γύρω μου έχουν πλέον c και ας είναι περισσότερες οι φορές που δεν έχω καλώδιο

Το συγκεκριμένο βύσμα ήταν απαραίτητο στα κινητά για αυτό και θα εξαπλωθεί αρκετά σύντομα, ενώ σε άλλα πράγματα όπως υπολογιστές και φλας έχω προβλέψει ότι δεν έχει κανένα νόημα (ας μην πιάσω βραδιάτικα πάλι την apple)

Αλλά για κινητά είναι πράγματι τέλειο

Και από τη στιγμή που μπαίνει και σε άλλα πράγματα δεν τα χάνεις, πχ το power bank δεν αχρηστευτικε, απλά του έβαλα το νέο καλώδιο.

Για τα ακουστικά είναι απαράδεκτοι.. αυτό σε κάθε περίπτωση είναι αδικαιολόγητο, αλλά κινητό με micro δεν θα ήθελα ξανά και κακώς ακόμα βγάζουν και η xiaomi στο άκυρο θυμάται και τα βάζει.. 

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.
9 ώρες πριν, mindtrapper είπε

Και δε θα είναι ποτέ "there yet" εάν επιμένουμε στο micro-USB επειδή «έχουμε ήδη πολλά καλώδια».

Καλώς ή κακώς, κάποια στιγμή πρέπει να ξεβολευτούμε για να προχωρήσουμε. Και πολλές δισκέτες είχαμε και αχρηστεύτηκαν...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, Haldol είπε

Και δε θα είναι ποτέ "there yet" εάν επιμένουμε στο micro-USB επειδή «έχουμε ήδη πολλά καλώδια».

Καλώς ή κακώς, κάποια στιγμή πρέπει να ξεβολευτούμε για να προχωρήσουμε. Και πολλές δισκέτες είχαμε και αχρηστεύτηκαν...

+1

10 ώρες πριν, mindtrapper είπε

Με 3-4 ευρω παιρνεις 5 adapters microusb->usbc και αφηνεις εναν στην δουλεια, αυτοκινητο κλπ και βαζεις και εναν στο πορτοφολι σου. Εχει μικροτερο μεγεθος απο το νομισμα του 1 cent. Ετσι θα μπορεις να φορτισεις οπου και αν βρεθεις. Χωρια οτι σε 2 χρονια με το microusb δεν θα μπορεις να φορτισεις οπου κι αν βρεθεις, γιατι τα περισσοτερα κινητα θα ειναι με usbc.

a.jpg

Επεξ/σία από haHa
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν είπα βρε παιδιά να μην το βάλουν ξανά σε κινητό. Απλά λέω ότι δεν θα ξεκινήσει η επανάσταση από τα budget τηλέφωνα. 

Και η δισκέτα άλλαξε επειδή το CD χωρούσε 400 φορές περισσότερα δεδομένα, όχι επειδή βγήκε άλλη που έμπαινε στην σχισμή και ανάποδα. :) 

Επεξ/σία από mindtrapper

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...