Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λέτε να έχει ραδιόφωνο;

Άντε να διαλέξεις ανάμεσα σε αυτό και το mi max 3( νομίζω και εκείνο θα έχει αποκλειστική θέση κάρτας μνήμης).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το A2 είναι πιο λεπτό, πιο ελαφρύ, με πιο νέο (και ελαφρώς γρηγορότερο) επεξεργαστή και κάπως καλύτερη κάμερα.

Το A2 Lite έχει notch, κατά 1000mAh μεγαλύτερη μπαταρία, θήρα ακουστικών και επεκτάσιμη μνήμη (microSD).

Η λέξη Lite είναι λίγο ατυχής. Αν ήταν στο χέρι μου, το A2 θα το έλεγα A2 Pro και το A2 Lite, Α2 σκέτο.

Με το Android One (δηλαδή stock android χωρίς αλλαγές), η σειρά Mi A αποτελεί πνευματικό διάδοχο της σειράς Nexus.

Επεξ/σία από Dr_Slump
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ThodorisFel είπε

Αντε να διαλεξεις τωρα. Αυτο η το redmi note 5.?

Αυτό είναι "μικρό"  στο χέρι ενώ το note 5 είναι ένα μεγάλο τηλέφωνο. 

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Koukoz είπε

Αυτό είναι "μικρό"  στο χέρι ενώ το note 5 είναι ένα μεγάλο τηλέφωνο. 

Γενικά το Redmi Note 5 αποτελεί καλύτερη λύση γιατί έχει καλύτερη κάμερα από το A2 Lite και μεγαλύτερη μπαταρία από το A2.

Η διαφορά των Mi A είναι στο Android One, δηλαδή στο stock android και ότι θα υποστηρίζονται με πιο συχνά updates και πιθανότατα για μεγαλύτερο διάστημα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι γίνεται σε φούστη μου με τους κινέζους αυτό το καλοκαίρι. Συνδρομή με τo καθημερινό news section του insomnia έχουν ; Μα ποσα ακόμα κινητά για όλα τα βαλάντια θα βγάλουν ;; Στο τέλος θα απηυδήσει και ο Βαλάντης. 😛 

Επεξ/σία από DJTaurus
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, stefanos_th είπε

Υπαρχει περιπτωση.

απο gearbest / bangood / bestbuy

163€ στο bangood 

Επεξ/σία από termitiss
Δημοσ.

Τα 179 που λεει το αρθρο δεν θα ειναι επισημη τιμη αντιπροσωπειας δηλαδη, αλλα αμα το παρεις απο Κινα? Γιατι ειναι σουπερ για αυτην την συσκευη. Εγω εχω το Redmi 3 pro και επειδη σκεφτομαι να το αλλαξω μου φαινεται πολυ καλη περιπτωση, πολυ ενδιαφερον οτι ειναι δικαρτο+SD.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, ThodorisFel είπε

Αντε να διαλεξεις τωρα. Αυτο η το redmi note 5.?

κατοχος redmi note 5 plus ερχομενος απο A5 2016  μπορω να πω τρομακτικη διαφορα... Το κινητο φυσαει το πηρα στα 178euro απο skroutz και καθε μερα τα αξιζει παραπανω.... 1 μηνα κατοχος ομως... ακου και αλλες γνωμες!

Δημοσ.

Να δω πότε θα βάλει επιτέλους ένα ρημάδι NFC. Αμάν πια..

Btw Αυτό που θα μου έλειπε από MIUI είναι η δυνατότητα των dual apps.... Πότε θα έρθει αυτό στο stock android....

Δημοσ.

Εχω την εντυπωση οτι στην πισω πλευρα στις κεραιες ειναι πλαστικο και οχι αλουμινιο. Αν ισχυει ειναι απαραδεκτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...