Προς το περιεχόμενο

BLF Q8 4x XP-L 5000LM Professional Multiple Operation Procedure Super Bright LED Flashlight - 39.90€ @ banggood

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο τύπος στο video βάζει απλές φλατ 18650 και δουλεύουν, οπότε άκυρα όλα...

Επεξ/σία από Doubt
  • Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Doubt είπε

Ο τύπος στο video βάζει απλές φλατ 18650 και δουλεύον οπότε άκυρα όλα...

Μα γενικά, πως προέκυψε η ιστορία flat top / button top?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, zacharis1955 είπε

Μα γενικά, πως προέκυψε η ιστορία flat top / button top?

Αναφέρεται και στο βίντεο και το γράφει και το banggood στο product details, αν δεις στο πρώτο μήνυμα. Και σε άλλα eshop τα ίδια γράφει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Doubt είπε

Αναφέρεται και στο βίντεο και το γράφει και το banggood στο product details, αν δεις στο πρώτο μήνυμα. Και σε άλλα eshop τα ίδια γράφει.

4 x https://www.discountstore.gr/shop/mpataries/mpataries-li-ion-18650-26650-37/18650/bataria-samsung-inr18650-30q-3000mah-nom-flat-top/  = 20 € 
4 x https://www.discountstore.gr/shop/mpataries/mpataries-li-ion-18650-26650-37/18650/lg-inr18650hg2-3000mah-36-37v-20a-lithium/ = 20.8 € 

Αν δεν δουλέψουν προσθέττεις το ειδικό στρογγυλό μαγνητάκι (http://saveshop.gr/index.php?route=product/product&product_id=780) Ø5mm x h1mm ή Ø6mm x h1mm και όλα ΟΚ... 

Επεξ/σία από zacharis1955
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Doubt είπε

Κι εδώ τις ροζ προτείνουν

https://1lumen.com/18650-reviews/blf-q8/ 

κάτω κάτω.

Επίσης ο φακός λειτουργεί ακόμα και με μια μπαταρία. Πιθανόν να ανάβει μόνο το ένα να από τα 4 στοιχεία LED με τη μια μπαταρία, με κάθε επιφύλαξη αυτό.

Και οι LG HG2 είναι πάρα πολύ καλές...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρέλαβα την Παρασκευή. Για τον φακό δεν έχω να πώ πολλά. Όποιος τον πιάσει στα χέρια του και τον βάλει σε λειτουργία θα καταλάβει. ;)

Σχετικά με τις μπαταρίες:

- Οι Samsung 30Q flat top, με διπλό wrap, δεν κάνουν επαφή.

- Οι LG HG2 flat top, με διπλό wrap, κάνουν επαφή επειδή έχουν λίγο πιο ψηλό θετικό πόλο.

- Τις sony VT6 Konion 3120mAh  flat top τις έχω εκτός λόγω της τιμής τους. Δεν αξίζει το συν ~1.5€ ανά μπαταρία για ~120mAh περισσότερη χωρητικότητα.

- Στις flat top, αργά ή γρήγορα θα φαγωθεί η μόνωση του αρνητικού πόλου(wrap και πλαστική ροδέλα) γύρω από τον θετικό (διότι είναι στο ίδιο ή σε ψηλότερο ύψος σε σχέση με αυτόν) με κίνδυνο βραχυκυκλώματος.

- Μαγνήτες στον συγκεκριμένο φακό ούτε για πλάκα. Φεύγουν απο την θέση τους κατά το σφύξιμο και αν κολλήσουν στα σημεία που είναι οι πορτοκαλί κύκλοι στην εικόνα , καλωσορίζουμε το βραχυκύκλωμα.

Για όσους δεν μπορούν να βρούν button top και έχουν σκοπό να χρησιμοποιήσουν flat top μακροπρόθεσμα, η πιό σωστή λύση είναι :

- Solder blob στον θετικό πόλο για να να πάρει ύψος, να κάνει καλή επαφή και να μην φθείρεται το wrap.

- Διπλό wrap για μεγαλύτερη αντοχή, σε περίπτωση που φαγωθεί το solder blob από τη χρήση. Είναι πόλυ φθηνό, ~1.5euros τα πεντε μέτρα και μπορείτε να βρείτε στο ebay. Προτιμώ διάφανο για να φαίνεται το αρχικό wrap. 

Κανείς δεν θέλει να του βραχυκυκλώσει direct drive φακός, με 4 unprotected high drain κελιά.

Safety is number one priority. Τα υπόλοιπα είναι να'χαμε να λέγαμε.

blf-q8-driver.jpg

Επεξ/σία από gismotolis
  • Thanks 1
Δημοσ.

Και εμένα είναι από την Παρασκευή στο κέντρο διανομής αλλά ακόμα δεν κουνήθηκαν να το φέρουν προς τα ΕΛΤΑ της περιοχής μου.

Στην αναμονή να τον δοκιμάσω και εγώ,να δω την δύναμη του.πιστευω είναι πολύ καλής η ποιότητας κατασκευής του.

Δημοσ.
Στις 25/7/2018 στις 10:34 ΠΜ, stelios18120 είπε

Παιδιά είναι τέρας.

Αξίζει 100%

6 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Στην αναμονή να τον δοκιμάσω και εγώ,να δω την δύναμη του.πιστευω είναι πολύ καλής η ποιότητας κατασκευής του.

Εγώ νόμιζα ότι τον είχες ήδη δοκιμάσει!

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, turbat0s είπε

Εγώ νόμιζα ότι τον είχες ήδη δοκιμάσει!

Είναι τέρας απ' ότι είδα στα βίντεο στο youtube

Δεν είπα ότι τον είχα στην κατοχή μου αν είδες.

Τώρα απλά είμαι στην αναμονή να κουνηθούν λίγο στα ΕΛΤΑ να το πάρω στα χέρια μου,γιατί θα είναι και εργαλείο της δουλειά μου πλέον.

Πάντως ας το περάσω ότι έχεις καλή μνήμη,παρά το ότι προσπάθησες κατά κάποιο άσχημο τρόπο να με βγάλεις ψεύτη...αλλά οκ. Καλή καρδιά :)

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ.

Ερωτηση - Δεν μου εμφανιζει priority direct mail. Η μηπως ειναι αλλο? και επισης το βγαζει 7+ευρω το expedite

Τι κανω λαθος αν εχετε την καλοσυνη?

Δημοσ.
5 ώρες πριν, babyonboard είπε

Ερωτηση - Δεν μου εμφανιζει priority direct mail. Η μηπως ειναι αλλο? και επισης το βγαζει 7+ευρω το expedite

Τι κανω λαθος αν εχετε την καλοσυνη?

Μόνο με priority direct mail.

Aν δεν σου βγάζει αυτό,τοτε με κανένα άλλο.

Δημοσ.

Εγω παρέλαβα σήμερα, και έβαλα τις Samsung INR 18650-30Q 3000mAh, Unprotected, Flat top και δουλεύει κανονικά (λογικά αν βάλω διπλό wrap δε θα κάνει επαφή)

Αν και θέλω να τον δοκιμάσω το βράδυ για να πω αν κάνει δουλειά ( που φαντάζομαι θα κάνει), από το λίγο που τον άναψα (ούτε λεπτό) στο τέρμα φωτεινό, μπορώ να πω ότι ζεσταίνεται αρκετά

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρέλαβα και γω Κύπρο. 

Εστάλησαν με Air Parcel

Δεν πέρασαν τελωνείο λόγω τρόπου αποστολής (έχω παρατηρήσει ότι όλα περνάνε τελωνείο ανεξαιρέτως), οπότε ήμουν πολύ happy. 

Και ναι είναι τέρας. Το flood που κάνει στο φως είναι εξαιρετικό συγκριτικά με τον παλιό geepas που έχω. Τίμια η αγορά

Μπαταρίες πήρα τις Samsung button top από banggood με δώρο το κουτάκι. Καλή φάση και έναν litookala 500 σε προσφορά

Thanks ts

Επεξ/σία από babyonboard

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...