Προς το περιεχόμενο

BLF Q8 4x XP-L 5000LM Professional Multiple Operation Procedure Super Bright LED Flashlight - 39.90€ @ banggood

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
22 ώρες πριν, gismotolis είπε

Αρχικά θέλει high drain unprotected μπαταρίες. Αυτές είναι ότι πρέπει και με κουπόνι βγαίνουν στα 16.7$ αλλά δεν έχουν απόθεμα. Θα έχουν γύρω στις 9/8.   

Τι κουπονι? Μπορεις να βρεις κουπονι για οτιδηποτε? 

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι είναι τζίνι...μπορεί να βρει ότι κουπόνι θέλεις. 😛

😛 😛

Πέρα από την πλακα,κουπόνια υπάρχουν ανάλογα με τι κουπόνι εκπτωτικο θα δώσει ο Κινέζος :)

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Doubt είπε

Button top θέλουμε...

http://saveshop.gr/index.php?route=product/product&product_id=780 τους χρησιμοποιώ χρόνια -από το 2012- σε e-cig mods 

5 ώρες πριν, Doubt είπε

Ή 18650 protected flat ή 18650 unprotected button top.

length.png

Έτσι το αντιλαμβάνομαι εγώ τουλάχιστον.

Tα 'χεις μπλέξει...

5 ώρες πριν, nikos16717 είπε

Δηλαδή, εγώ που πήρα αυτές δεν κάνουν;

https://www.skroutz.gr/s/9350993/Samsung-18650-3000mAh-1τμχ.html

Αφού στη σελίδα λέει 18650 or unprotected button top. Δλδ ότι κάνουν και οι 18650. 

Που κάνω λάθος;

Μια χαρά κάνουν, στη χειρότερη αν δηλαδή δεν κάνουν επαφή και δεν δουλέψουν προσθέττεις ένα ειδικό στρογγυλό μαγνητάκι (http://saveshop.gr/index.php?route=product/product&product_id=780) και όλα ΟΚ...

Επεξ/σία από zacharis1955
Δημοσ.
2 ώρες πριν, zacharis1955 είπε

Tα 'χεις μπλέξει...

Τι έχω μπλέξει αγαπητέ; η unprotected 18650 flat είναι αρκετά πιο κοντή από την protected flat όπως και από την unprotected button top. Γιαυτό δεν προτείνεις το μαγνητάκι επί της πρώτης;

Δεν λέω πως δεν κάνει το μαγνητάκι, αλλά ο φίλος μπορεί να μη θέλει για τους δικούς του λόγους.

Μια που έκανες την πρόταση, κάντη ολοκληρωμένη, δώσε και τη σωστή διάσταση για το μαγνητάκι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, Doubt είπε

Τι έχω μπλέξει αγαπητέ; η unprotected 18650 flat είναι αρκετά πιο κοντή από την protected flat όπως και από την unprotected button top. Γιαυτό δεν προτείνεις το μαγνητάκι επί της πρώτης;

Δεν λέω πως δεν κάνει το μαγνητάκι, αλλά ο φίλος μπορεί να μη θέλει για τους δικούς του λόγους.

Μια που έκανες την πρόταση, κάντη ολοκληρωμένη, δώσε και τη σωστή διάσταση για το μαγνητάκι.

battery dimension.jpg

Ø5mm x h1mm ή Ø6mm x h1mm, αυτά τα μεγέθη έχω χρησιμοποιήσει...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Doubt είπε

Ωραία, και λοιπόν; έγραψα κάτι λάθος;

To μεγαλύτερο μήκος των protected οφείλεται στο κύκλωμα προστασίας και όχι στο ενδεχόμενο button του οποίου ύπαρξη ή όχι σχετίζεται αποκλειστικά με τον τύπο της + επαφής της συσκευής οπότε μην μπερδευόσαστε, αν βρείτε 18650 button top εύκολα σε καλή τιμή OK, αν δεν βρείτε μικρό το κακό, flat top + μαγνητάκι Ø5mm x h1mm ή Ø6mm x h1mm και τέλος, απλά πράματα... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...