Προς το περιεχόμενο

BLF Q8 4x XP-L 5000LM Professional Multiple Operation Procedure Super Bright LED Flashlight - 39.90€ @ banggood

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, turbat0s είπε

Άρα χρειάζεται περίπου άλλο ένα 20άρικο για 4 μπαταρίες + φορτιστή?

Καμιά συγκεκριμένη πρόταση?

Liitokala 500 ή κανέναν nitecore ,Xtar. Στο 20 € έχουν αυτοί οι φορτιστές.Έχω τον πρώτο και Samsung μπαταρίες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, turbat0s είπε

Άρα χρειάζεται περίπου άλλο ένα 20άρικο για 4 μπαταρίες + φορτιστή?

Καμιά συγκεκριμένη πρόταση?

Αρχικά θέλει high drain unprotected μπαταρίες. Αυτές είναι ότι πρέπει και με κουπόνι βγαίνουν στα 16.7$ αλλά δεν έχουν απόθεμα. Θα έχουν γύρω στις 9/8.  Στην Ελλάδα οι button top είναι πολύ ακριβές.

Σε λογικό κόστος πάς σε flat top που δουλέυουν, αλλά δεν προτείνονται από τον κατασκευαστή εξ'αιτίας του σταθερού θετικού πόλου του φακού γιατί:

1. Υπάρχει πιθανότητα κάποια μπαταρία να μην κάνει επαφή. Αυτό δεν είναι επικίνδυνο διότι οι μπαταρίες, στον συγκεκριμένο φακό, είναι παράλληλα συνδεδεμένες. Στην χειρότερη θα έχεις μικρότερη αυτονομία.

2. Αν όμως από την χρήση φαγωθεί η μόνωση γύρω από τον θετικό πόλο και φανεί το μεταλλικό σώμα της μπαταρίας (δηλαδή ο αρνητικός πόλος) υπάρχει κίνδυνος βραχυκυκλώματος, πράγμα πολύ επικίνδυνο. Ειδικά για τέτοιων χημικών συστάσεων μπαταρίες.

Αν παρ'όλα αυτα πάς σε flat top, πάρε τις LG HG2 επειδή έχουν λίγο πιο υπερυψωμένο θετικό πόλο σε σχέση με τις SAMSUNG 30Q. Επίσης πρότεινω να κάνεις rewrap την μπαταρία με ένα ακόμα θερμοσυστελλόμενο μανίκι για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Τέλος όσο αφορά τον φορτιστή, εξαρτάται από τα χρήματα που διαθέτεις, από το πόσες μπαταρίες θές να φορτίζεις συγχρόνως και με πόσα ampere. Το σίγουρο να είναι ποιοτικός. Κοίτα εδώ για κάποια reviews. Ενδεικτικά προτείνω Xtar, Nitecore, Liitokala.

Επεξ/σία από gismotolis
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο κατασκευαστής ορίζει σε τι βάθος μπορεί να βυθιστεί χωρίς πρόβλημα; Το IPX8 δίνει ελάχιστο ένα μέτρο...

Επεξ/σία από geodimis
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Shadowjump είπε

Ερωτηση, αυτους τους φακους τι τους κανετε; Σε τι μπορει να χρησιμευουν τοσο δυνατοι φακοι;

Είμαι εκτός θέματος, την ίδια απορία έχω και εγώ!  Πάντως νομίζω ότι είμαστε η πιο υπερκαταναλωτική κοινωνία στην Ευρώπη (σε σύγκριση με τους μισθούς μας). Χωρίς να αμφισβητώ βέβαια ότι κάποιοι πιθανώς να χρειαστούν το φακό.

• Like 3
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Shadowjump είπε

Ερωτηση, αυτους τους φακους τι τους κανετε; Σε τι μπορει να χρησιμευουν τοσο δυνατοι φακοι;

Εμένα πχ μου χρειάζεται σαν εργαλείο στην δουλειά μου + ότι μου είναι χρήσιμος στις διάφορες πεζοπορίες στην φύση που κανω :)

6 ώρες πριν, studiokristo είπε

Είμαι εκτός θέματος, την ίδια απορία έχω και εγώ!  Πάντως νομίζω ότι είμαστε η πιο υπερκαταναλωτική κοινωνία στην Ευρώπη (σε σύγκριση με τους μισθούς μας). Χωρίς να αμφισβητώ βέβαια ότι κάποιοι πιθανώς να χρειαστούν το φακό.

Απάντησα στο άλλο μέλος για εμένα πχ.

Αν και ο συγκεκριμένος φακός έχει πολλαπλές χρησεις. Τώρα αν τον πήρε κάποιος επειδή είδε μια καλή τιμή,κακώς έκανε :) υπηρχαν και πιο φθηνοί....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, zacharis1955 είπε

Μη βάλετε μαγνήτες εκτός αν τους έχετε κολλήσει με καλάι, πράγμα που δεν το προτείνω.

Κατά το βίδωμα της κεφαλής ασκούνται πλάγιες δυνάμεις στον θετικό πόλο. Υπάρχει κίνδυνος να φύγουν από τη θέση τους, να χαλάσουν την μόνωση του αρνητικού πόλου και να γίνει βραχυκύκλωμα.

Μπορείτε απλά να λιώσετε λίγο καλάι στον θετικό πόλο της μπαταρίας για να υπερυψωθεί. Με την χρήση όμως, λίγο-λίγο θα φαγωθεί γιατί είναι σχετικά μαλακό.

Επεξ/σία από gismotolis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, gismotolis είπε

Μη βάλετε μαγνήτες εκτός αν τους έχετε κολλήσει με καλάι, πράγμα που δεν το προτείνω.

Κατά το βίδωμα της κεφαλής ασκούνται πλάγιες δυνάμεις στον θετικό πόλο. Υπάρχει κίνδυνος να φύγουν από τη θέση τους, να χαλάσουν την μόνωση του αρνητικού πόλου και να γίνει βραχυκύκλωμα.

Μπορείτε απλά να λιώσετε λίγο καλάι στον θετικό πόλο της μπαταρίας για να υπερυψωθεί. Με την χρήση όμως, λίγο-λίγο θα φαγωθεί γιατί είναι σχετικά μαλακό.

Αυτοί οι μαγνήτες (Neodymium magnets) "κολλάνε" τόσο καλά που δυσκολεύεσαι πάρα πολύ να τους ξεκολλήσεις με το χέρι, τους χρησιμοποιώ από το 2012 σε μπαταρίες ηλεκτρονικού τσιγάρου! 

Επεξ/σία από zacharis1955
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, AzaZyL είπε

Τι μέγεθος έχει περίπου ο φακός? Είναι τεράστιος? 

13.2 cm x 5.9 cm x 5.0 cm (μήκος x διάμετρο πάνω μέρους x διάμετρο υπόλοιπου μέρους)...

Bάρος: 400 gr χωρίς τις μπαταρίες...

Επεξ/σία από zacharis1955
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...