greg4 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Έχω το pc μου δύο χρόνια τώρα και θα δώσεις 2k για να πάρεις σχεδόν το ίδιο δύο χρόνια μετά. Πράγματι εκτός ότι σου προταθηκαν καλύτερες προτάσεις από το ίδιο μαγαζί, τα γραμμάτια που θα βάλεις για πόσο καιρό θα τα βάλεις? Τι επιτόκιο? Γτ τα 2κ plus τόκους θα τα δώσεις. Γτ αν μπορείς να περιμένεις περιμένεις 2-3 μήνες και μαζέψεις 800-900 ευρώ παίζει ο radiohead να σου βγάλει ένα σχεδόν ισάξιο pc με 1060. Και επειδή παίζει να μην έχεις ήδη gaming pc να μην καταλάβενες και διαφορά με αυτό των 2k. Πραγματικά πες μας για την δανιοδοτηση Γτ Θα κάνεις πατάτα.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Για να μη το κουράζουμε άλλο. Για κανένα λόγο δεν θα πάρεις απο το Msytems κάρτα γραφικών. Για κανέναν. Παίρνεις τα υπόλοιπα που ας πούμε δεν έχουν τεράστια απόκλιση απο τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς, κρατώντας το κουτί που σου αρέσει με μια οθονη που στα 2k budget είναι κριμα να μη την τσακώσεις. Άν δεν θές μεγειά σου και χαρά σου πάρε φθηνότερο tn άν αποκλειστικά τον χρησιμοποιείς για gaming. Τέλος μία απο αυτές δεν ξέρω απο πού δες πώς να το κάνεις με δόσεις μέσω πιστωτικής ξέρω'γω
Inler Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Προς τον TS γιατί δεν κοιτάς στα μεταχειρισμένα για καμιά 1070 στα 360-370€ με 2+ χρόνια εγγύηση να ξεμπερδεύεις με την προϋπόθεση ότι υπάρχει σε ρευστό αυτό το ποσό? Πάντως κρίμα να πληρώσεις μια σύνθεση +30% περίπου λόγω του περιορισμού που έχεις....
Zaytsev Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 On 24/07/2018 at 21:16, loyal R said: Επειδη θα τα αγορασω με δανειοδοτηση. On 24/07/2018 at 22:11, loyal R said: Με βαση αυτα που μου ειπες και σε ευχαριστω πολυ αλλαξα πολυ την σχεση τιμης με αξιας hardware . Θα παιζω pubg, fortnite, overwatch, wolfenstein κ.α Θέλεις να πάρεις δάνειο 2.000€ για να παίζεις παιχνίδια...; Αν δεν είσαι streamer που βγάζεις λεφτά, που δεν είσαι, γιατί τότε θα είχες λεφτά να το πάρεις, τότε παίζει να είναι η μεγαλύτερη μ%κία που θα κάνεις στη ζωή σου. Πέραν από το γεγονός ότι θέλεις να ξοδέψεις χρήματα που ΔΕΝ έχεις, πέρα από το γεγονός ότι δε θα κάνεις απόσβεση, αφού δεν είναι για δουλειά, αλλά για παιχνίδι, θα σου εξηγήσω το παρακάτω: Όταν θα φτάσει Αύγουστος του 2019, θα χρωστάς χοντρικά 1000€ και το PC που έχεις, θα μπορείς να το αγοράσεις με 1000€ γιατί τόσο θα έχουν πέσει οι τιμές. Δεύτερον, όταν θα το ξοφλήσεις, Αύγουστο του 2020, το PC δε θα είναι ικανό να παίξει αυτά που θέλεις, όπως τα θέλεις κι έτσι θα πρέπει να χώσεις κι άλλα λεφτά, που, Ω δε θα έχεις, αφού δε θα μπορείς να μαζέψεις κι έτσι θα πας να βάλεις κι άλλα γραμμάτια. Κάπως έτσι ξεκινάει η ζωή του καταχρεωμένου. Καλή τύχη... 3
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, Zaytsev είπε Θέλεις να πάρεις δάνειο 2.000€ για να παίζεις παιχνίδια...; Αν δεν είσαι streamer που βγάζεις λεφτά, που δεν είσαι, γιατί τότε θα είχες λεφτά να το πάρεις, τότε παίζει να είναι η μεγαλύτερη μ%κία που θα κάνεις στη ζωή σου. Πέραν από το γεγονός ότι θέλεις να ξοδέψεις χρήματα που ΔΕΝ έχεις, πέρα από το γεγονός ότι δε θα κάνεις απόσβεση, αφού δεν είναι για δουλειά, αλλά για παιχνίδι, θα σου εξηγήσω το παρακάτω: Όταν θα φτάσει Αύγουστος του 2019, θα χρωστάς χοντρικά 1000€ και το PC που έχεις, θα μπορείς να το αγοράσεις με 1000€ γιατί τόσο θα έχουν πέσει οι τιμές. Δεύτερον, όταν θα το ξοφλήσεις, Αύγουστο του 2020, το PC δε θα είναι ικανό να παίξει αυτά που θέλεις, όπως τα θέλεις κι έτσι θα πρέπει να χώσεις κι άλλα λεφτά, που, Ω δε θα έχεις, αφού δε θα μπορείς να μαζέψεις κι έτσι θα πας να βάλεις κι άλλα γραμμάτια. Κάπως έτσι ξεκινάει η ζωή του καταχρεωμένου. Καλή τύχη... Το τερμάτισες. Αυτός που έχει αγάπη για τις μηχανές και σκάει 5χίλιαρα 10χίλιαρα που ΔΕΝ τα έχει, πρέπει να είναι οδηγός στη Motogp? 2ον σε ενάμιση χρόνο δεν θα μπορεί να παίξει τι ακριβώς; Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2018 από Επισκέπτης
cpgr Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Γενικά απο οικονομικης αποψης ειναι λαθος να επενδυεις τοσα χρηματα, χωρις να τα εχεις, σε PC απο τη στιγμη που χανει την αξια του υπερβολικα γρηγορα.. Επενδυσε καπου αλλου χρηματα που δεν εχεις.. οχι σε PC
SakafliaC Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Τι επένδυσε του λέτε του παιδιού ρε άνθρωποι.. Να φτιάξει ένα pc να κάνει την κάβλα του θέλει, τι είναι αυτά που του λέτε..
Ardov Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχει σοβαρές προεκτάσεις το post του Zaytsev, ας μην το προσπερνάμε έτσι απλά. Διαφωνώ ωστόσο πως η αξία του PC αυτού σε 1 χρόνο θα έχει απομειωθεί κατα 1000€ όπως και διαφωνώ με την αδυναμία του συστήματος να διεκπεραιώσει απαιτήσεις σε 2 χρόνια. Επίσης, να προσέξουμε και κάτι άλλο. Η "δανειοδότηση" πρόκειται για καταναλωτικό δάνειο με επιτόκιο 15%. Συνεπώς το build αυτό θα του κοστίσει συνολικά σε βάθος χρόνου 2.500+ €. Και μπορεί να μην είναι 24 οι δόσεις αλλά παραπάνω. Εγώ προσωπικά θα μάζευα τα χρήματα των δόσεων (π.χ. 100 € το μήνα στην άκρη) και θα ψώνιζα απο αξιόπιστους ανθρώπους στις αγγελίες ενα όμορφο build που να μου κάλυπτε τις ανάγκες μου για ενα αξιοπρεπές gaming. Δεν είναι ανάγκη να επενδυθούν τόσα χρήματα σε προϊοντα τεχνολογίας σχετικά "αιχμής". Δηλαδή ενας 5930Κ και μια X99 που τα βρίσκει στις αγγελίες κανείς με 300€ δεν θα τον καλύψουν? Ενας SSD 240GB των 50€? Μια GTX980Ti στα 320€ ή μια GTX980 στα 240€? Μνήμες DDR4, 16GB στα 80€ ? Ενα τροφοδοτικό Corsair TX650 στα 40€? Και γράφω και για ακριβό hardware! Αναγράφω τιμές που έχω δεί τους τελευταίους 6 μήνες στις αγγελίες και δεν τις κοιτάζω και κάθε ώρα και στιγμή, σίγουρα μου διαφεύγουν άλλες καταπληκτικές περιπτώσεις. Μαζεύει τα χρήματα σταδιακά και τα παίρνει σταδιακά όταν εμφανίζονται οι καλές ευκαιρίες. Δεν χρωστάει πουθενά και σε κανέναν, μα θέλει πολλή υπομονή και πάνω απο όλα να ψήσει κανείς τον εαυτό του οτι πρέπει να περιμένει χωρίς να μπορεί να παίξει. Μιλάτε για 700 ΕΥΡΩ οθόνη? Δηλαδή, πόσο ελεεινή θα είναι η εμπειρία gaming σε μια οθόνη 144Hz που μπορεί να βρεί στις αγγελίες με 180-200 ΕΥΡΩ? Επίσης η έννοια του φτωχού εαν διώξουμε το στοιχείο του εγωισμού έχει προεκτάσεις ως έννοια. Θέλω προσωπικά να πάρω ενα καινούριο build και το έχω καθυστερήσει 2 χρόνια. Αν και με καλύπτει σχετικά το ήδη υπάρχον που έχω, θα ήθελα κάτι ολοκαίνουριο. Πρέπει να ρίξω κι εγώ 2.000€ για κάτι τέτοιο. Δεν το κάνω γιατί ως προς την απόκτηση του συγκεκριμένου αγαθού είμαι ΦΤΩΧΟΣ. ΔΕΝ έχω το ποσό αυτό να το διαθέσω εκεί ούτε μέσω δανείου ούτε μέσω διάθεσης μετρητών. Ωστόσο έχω ενα αξιοπρεπές build να κάνω τη δουλειά μου σε ενα μεγάλο βαθμό, συνεπώς ως προς αυτή μου την ανάγκη και την κάλυψή της δεν είμαι ΦΤΩΧΟΣ. Δεν έχω σκοπό να προκαλέσω off topic συζητήσεις ή αντιπαραθέσεις. Θέλω απλά ο topic starter να σκεφτεί όλες τις παραμέτρους και πάνω απο όλα να συνειδητοποιήσει πως θα ψωνίσει με πολύ "ακριβό" χρήμα και θα πρέπει σε ενα βαθμό να αποκλείσει τυχόν έξοδα απρόοπτα μέσα στο χρονικό διάστημα αποπληρωμής. Όπως και να σκεφτεί την πιθανότητα "έκπτωσης" στην αξία του hardware που θέλει να προμηθευτεί. Δηλαδή, να μην πάρει τόσο δυνατό build. Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2018 από Ardov
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 4 λεπτά πριν, Ardov είπε Έχει σοβαρές προεκτάσεις το post του Zaytsev, ας μην το προσπερνάμε έτσι απλά. Διαφωνώ ωστόσο πως η αξία του PC αυτού σε 1 χρόνο θα έχει απομειωθεί κατα 1000€ όπως και διαφωνώ με την αδυναμία του συστήματος να διεκπεραιώσει απαιτήσεις σε 2 χρόνια. Επίσης, να προσέξουμε και κάτι άλλο. Η "δανειοδότηση" πρόκειται για καταναλωτικό δάνειο με επιτόκιο 15%. Συνεπώς το build αυτό θα του κοστίσει συνολικά σε βάθος χρόνου 2.500+ €. Και μπορεί να μην είναι 24 οι δόσεις αλλά παραπάνω. Εγώ προσωπικά θα μάζευα τα χρήματα των δόσεων (π.χ. 100 € το μήνα στην άκρη) και θα ψώνιζα απο αξιόπιστους ανθρώπους στις αγγελίες ενα όμορφο build που να μου κάλυπτε τις ανάγκες μου για ενα αξιοπρεπές gaming. Δεν είναι ανάγκη να επενδυθούν τόσα χρήματα σε προϊοντα τεχνολογίας σχετικά "αιχμής". Δηλαδή ενας 5930Κ και μια X99 που τα βρίσκει στις αγγελίες κανείς με 300€ δεν θα τον καλύψουν? Ενας SSD 240GB των 50€? Μια GTX980Ti στα 320€ ή μια GTX980 στα 240€? Μνήμες DDR4, 16GB στα 80€ ? Ενα τροφοδοτικό Corsair TX650 στα 40€? Και γράφω και για ακριβό hardware! Αναγράφω τιμές που έχω δεί τους τελευταίους 6 μήνες στις αγγελίες και δεν τις κοιτάζω και κάθε ώρα και στιγμή, σίγουρα μου διαφεύγουν άλλες καταπληκτικές περιπτώσεις. Μαζεύει τα χρήματα σταδιακά και τα παίρνει σταδιακά όταν εμφανίζονται οι καλές ευκαιρίες. Δεν χρωστάει πουθενά και σε κανέναν, μα θέλει πολλή υπομονή και πάνω απο όλα να ψήσει κανείς τον εαυτό του οτι πρέπει να περιμένει χωρίς να μπορεί να παίξει. Μιλάτε για 700 ΕΥΡΩ οθόνη? Δηλαδή, πόσο ελεεινή θα είναι η εμπειρία gaming σε μια οθόνη 144Hz που μπορεί να βρεί στις αγγελίες με 180-200 ΕΥΡΩ? Επίσης η έννοια του φτωχού εαν διώξουμε το στοιχείο του εγωισμού έχει προεκτάσεις ως έννοια. Θέλω προσωπικά να πάρω ενα καινούριο build και το έχω καθυστερήσει 2 χρόνια. Αν και με καλύπτει σχετικά το ήδη υπάρχον που έχω, θα ήθελα κάτι ολοκαίνουριο. Πρέπει να ρίξω κι εγώ 2.000€ για κάτι τέτοιο. Δεν το κάνω γιατί ως προς την απόκτηση του συγκεκριμένου αγαθού είμαι ΦΤΩΧΟΣ. ΔΕΝ έχω το ποσό αυτό να το διαθέσω εκεί ούτε μέσω δανείου ούτε μέσω διάθεσης μετρητών. Ωστόσο έχω ενα αξιοπρεπές build να κάνω τη δουλειά μου σε ενα μεγάλο βαθμό, συνεπώς ως προς αυτή μου την ανάγκη και την κάλυψή της δεν είμαι ΦΤΩΧΟΣ. Δεν έχω σκοπό να προκαλέσω off topic συζητήσεις ή αντιπαραθέσεις. Θέλω απλά ο topic starter να σκεφτεί όλες τις παραμέτρους και πάνω απο όλα να συνειδητοποιήσει πως θα ψωνίσει με πολύ "ακριβό" χρήμα και θα πρέπει σε ενα βαθμό να αποκλείσει τυχόν έξοδα απρόοπτα μέσα στο χρονικό διάστημα αποπληρωμής. Όπως και να σκεφτεί την πιθανότητα "έκπτωσης" στην αξία του hardware που θέλει να προμηθευτεί. Δηλαδή, να μην πάρει τόσο δυνατό build. Του προτείνουμε δεν τον πιέζει κανείς να πάρει οθόνη με 700€ διάβαζε καλύτερα. Δεύτερον το μόνιτορ θα τον βγάλει πολλά χρόνια και ΝΑΙ είναι επένδυση. Τρίτον ποιο x99 για gaming ρε φίλε πάς καλά; Ποια 980 στα 240€ που η 1060 καινούργια με εγγύση είναι καλύτερη; Με καμμία απο τις δύο δεν θα βγάζει 144hz και δεν θα πάρει καμμια μεταχειρισμένη οθόνη γιατί καινούργια έχει 200-250€. O ssd που προτείνουμε έχει 65 με 5 χρόνια εγγύηση. 16GB στα 80 πού θα βρούμε να πάρω κι εγώ! Το Tx που λές στα 40 θα είναι λιωμένο το παλιό bronze όχι το νέο Gold με 7 χρόνια εγγύηση που προτείνω. Με συγχωρείτε είστε όλοι καραofftopic και φαίνεστε
Havik Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δεν αξίζει να πάει σε μεταχειρισμένη gpu 980 κτλ, έχουν παρόμοια επίδοση και τιμή με μια κουτάτι 1060, επίσης για μένα δεν αξίζει να αγοράσει μεταχειρισμένη 1070 ή 1080 με τις τιμές που τις πουλάνε, το καπέλο του mining σχεδόν έφυγε από τις καινούριες που επανήλθαν στις τιμές που είχαν 2 χρόνια πριν αλλά στις αγγελίες όχι, άσε που το βρίσκω τραγικό να αγοράσεις μεταχειρισμένο για να γλιτώσεις στα 200€, 300€ οσα€ 20€ και 25€, τέλος σε 2 μήνες θα βγουν νέες κάρτες με (από ότι λέγετε) πολύ καλύτερες επιδόσεις, τις επιδόσεις που θα έχει μια 1070 σήμερα, θα τις έχει με μια 1160 σε 2 μήνες στα μισά λεφτά....
Ardov Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Βλέπεις με ποιό τρόπο γράφω εγώ και με ποιό τρόπο γράφεις εσύ. Δεν καταλαβαίνω τον λόγο αλλά μάλλον είναι τάση και φιλοσοφία της εποχής μας. Βλέπε: ---> (διάβαζε καλύτερα, ρε φίλε, πάς καλά κλπ κλπ.) Γιατί πρέπει να ενστερνιστούμε τη δική σου άποψη δεν το καταλαβαίνω? Γιατί πρέπει όποιος έχει αντίθετη άποψη να ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΚΑΤ'ΕΥΘΕΙΑΝ ΣΕ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ? ΑΝ έχει κάποιος 3.000 να τα δώσει για υπολογιστή, με γειά του με χαρά του και καλή απόλαυση του εύχομαι. Αν μπορεί όμως να έχει το 70% της εμπειρίας με 900€, είναι κι αυτό μια επιλογή που πρέπει να εξετάσει. @Havik Θα συμφωνήσω στο σκεπτικό σου με τις GPU. Όσο για τα μεταχειρισμένα, αυτά τα 200€ ή τα 300€ σε ενα build του χιλιάρικου είναι 30% μείον. Δεν είναι μικρό το ποσό. Ωστόσο περιμένω κι εγώ πώς και πώς να δώ τι θα συμβεί με τις νέες GPU και κατα πόσο θα διαμορφώσουν την αγορά και στα καινούρια και στα μεταχειρισμένα.
dim_mnia Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 ρε φιλε πόσα λεφτά έχεις; Ποιο πολλά από τον Zucc, Bill Gates και όλων των δισεκατομμυριούχων μαζί....
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Ardov είπε Βλέπεις με ποιό τρόπο γράφω εγώ και με ποιό τρόπο γράφεις εσύ. Δεν καταλαβαίνω τον λόγο αλλά μάλλον είναι τάση και φιλοσοφία της εποχής μας. Βλέπε: ---> (διάβαζε καλύτερα, ρε φίλε, πάς καλά κλπ κλπ.) Γιατί πρέπει να ενστερνιστούμε τη δική σου άποψη δεν το καταλαβαίνω? Γιατί πρέπει όποιος έχει αντίθετη άποψη να ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΚΑΤ'ΕΥΘΕΙΑΝ ΣΕ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ? ΑΝ έχει κάποιος 3.000 να τα δώσει για υπολογιστή, με γειά του με χαρά του και καλή απόλαυση του εύχομαι. Αν μπορεί όμως να έχει το 70% της εμπειρίας με 900€, είναι κι αυτό μια επιλογή που πρέπει να εξετάσει. Κάνε με αναφορά άν δεν σου αρέσει. Επίσης υπάρχει και το Ignore. Τέλος βρές μου τις αγγελίες με τις τιμές που αναφέρεις και υπολόγισε το χρόνο που θα χρειαστεί με τη λογική σου των 100€ μηνιαίως. Αφού το υπολογίσεις μιας και είσαι καλός στα μαθηματικά, πόσταρε και πόσο % ασύμφορο θα βγεί και πόσο ζημιωμένος θα είναι γιατί τότε θα μιλάμε για τρείς γενιές πίσω. Όσο για τα λεγόμενα του havik όπως τα λέει είναι με εξαίρεση το πόσο θα κοστίζουν στο launch και πότε θα σκάσουν στα ράφια των ελληνικών καταστημάτων. Εγώ λέω το χειμώνα και με εξωφρενικές τιμές. Εδώ θα είμαστε και μακάρι να βγώ ψεύτης. Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2018 από Επισκέπτης
Ardov Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Κόσμια, ευγενικά και όμορφα σε παρακαλώ. Σε ευχαριστώ προκαταβολικά καθώς ούτε το Ignore μου αρέσει ούτε η αναφορά. Αλλά ας μιλάμε όμορφα χωρίς flaming, επιθέσεις και ειρωνίες. Όσο για τις GPU, δυστυχώς ΔΕΝ θα βγείς ψεύτης. Το πιο πιθανό πάλι να είναι με εξωφρενικές τιμές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα