SakafliaC Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, thetiesthatbind είπε https://www.skroutz.gr/s/12263459/Acer-Predator-XB1-XB241H.html Αυτό είναι κομπλέ Την έχεις ή την έχεις δει ποτέ από κοντά?
thetiesthatbind Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Την έχω δει απο κοντά, είναι πολύ καλό μόνιτορ και όμορφο, έχω παίξει κιόλας .
pogchamp Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, SakafliaC είπε Δε γίνεται να μην πάρεις gsync monitor σε σύνθεση 2 χιλιαρικά φίλε μου. Τι βλακείες αλά στυλ pcmasterace και /r/nvidia είναι αυτές; Επίσης γιατί να πάρει ΤΝ πανελ... Ugh.... Ακόμα και το VA 144Hz freesync curved της samsung καλύτερο είναι αν δεν του πέσει μοντέλο με Purple Shifting αν και νμζ ότι στις νέες εκδόσεις του διορθώθηκε. Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2018 από pogchamp 1
jeandoumpier Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, loyal R είπε Θα το γράψω και ας το να πέσει κάτω αν δεν σε ενδιαφέρει. Άν αγοράσεις από mysystems αναγκαστικά, είναι άλλη ιστορία. Αλλά ΑΝ τελικά επιλέξεις να αγοράσεις από skroutz και να στήσεις εσύ, προσωπικά θα πήγαινα στην παρακάτω πρόταση, ή τέλος πάντων σε αυτή τη λογική. Με συγχωρείς, αλλά για GAMING σύστημα στα 2000€, την οθόνη την παντρεύεσαι. Τα υπόλοιπα τ' ακούω βερεσέ. Η νούμερο 1 επένδυση στον υπολογιστή είναι η οθόνη, τί να κάνουμε τώρα.. Και 2k θα είναι, και 165hz, και gsync, και ips. Και μην γράψει κανείς περί Ryzen, ενδεικτικά μπήκε ο intel, εννοείται πως αντ' αυτού μπαίνει σετάκι b350-r5 2600-16gb 3200, έτσι κι αλλιώς στα 1440p την μπουγάδα την κάνει η κάρτα. Το hot spot της πρότασής μου είναι η οθόνη. Στο γράφω και από προσωπική εμπειρία. Αυτά, σκέψου-κρίνε-σύγκρινε αλλά σίγουρα μην πετάξεις τα 2000€ έτσι. Καλά τα cladius, τα cerberus και τα rgb, αλλά καλύτερη η ουσία και η εμπειρία gaming. Δικά σου τα χρήματα, δική σου η απόφαση. Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2018 από jeandoumpier 1
SakafliaC Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, pogchamp είπε Τι βλακείες αλά στυλ pcmasterace και /r/nvidia είναι αυτές; Επίσης γιατί να πάρει ΤΝ πανελ... Ugh.... Ακόμα και το VA 144Hz freesync curved της samsung καλύτερο είναι αν δεν του πέσει μοντέλο με Purple Shifting αν και νμζ ότι στις νέες εκδόσεις του διορθώθηκε. Βλακεία είναι σε 2 χιλιάρικα gaming pc να μην έχεις gsync οθόνη, για να μην πω καμιά άλλη λέξη, κρίμα είναι.. Δε συζητάω καν για amd προτάσεις σε τέτοιο budget. Ότι είπε ο από πάνω. Την οθόνη την παντρεύεσαι και του προτείνεις samsung freesync οθόνη σε τέτοιο μηχάνημα. Δε νομίζω να λέω εγώ τις βλακείες.. Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2018 από SakafliaC
noFEARgr Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Οχι σε 2000 ευρω μηχανημα να παρει tn πανελ που προτεινουν μερικοι ... 2
SakafliaC Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δεν υπάρχει 24αρα gsync ips για αρχή. Πρέπει να πάει σε 27αρα που ξεκινάνε απ τα 600ε. Και εκτός αυτού ο τίτλος του θέματος είναι «Γνώμες για gaming build” και σ ένα άλλο post αναφέρει ότι θέλει να παίζει pubg και overwatch, όχι ν αράζει στο pc για netflix. Διαβάζετε τα θέματα γενικά θα βοηθήσει.. 1
pogchamp Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, SakafliaC είπε Βλακεία είναι σε 2 χιλιάρικα gaming pc να μην έχεις gsync οθόνη, για να μην πω καμιά άλλη λέξη, κρίμα είναι.. Δε συζητάω καν για amd προτάσεις σε τέτοιο budget. Ότι είπε ο από πάνω. Την οθόνη την παντρεύεσαι και του προτείνεις samsung freesync οθόνη σε τέτοιο μηχάνημα. Δε νομίζω να λέω εγώ τις βλακείες.. Και να πεις ξες που θα σε γράψω, οπότε κρίμα είναι Ωστόσο σε τέτοιο μηχάνημα όπως λες και εσύ σε 1080p, θα του είναι τόσο άχρηστο καθώς η 1080 που κατά πάσα πιθανότητα θα πάρει δεν πρόκειται να πέσει ποτέ σε χαμηλά frames τέτοια ώστε είτε να πάρει χαμπάρι tearing είτε stuttering σε συνδυασμό με τον μεγάλο ρυθμό ανανέωσης. Been there, couldn't even notice it σε 1440p 144Hz monitor δίχως gsync με nvidia gpu. Ωστόσο εγώ θα πρότεινα στον φίλο, να μας πει τι παιχνίδια θέλει να παίζει. Αν είναι competitive τύπος, cs,ow,mmo,dota,lol ή αν είναι του στυλ παίζω πιο πολύ single player. Σε αυτή την περίπτωση (2η κατηγορία single playa) θα έπαιρνα μια 1440p IPS με Optional to 144Hz αν το πετύχαινα σε καλή τιμή. Οπότε και μια 1440p 60Hz με τέλεια χρώματα για να είναι το όλο exp καλύτερο. Τώρα αν είσαι competitve κυρίως, πάρε ΤΝ 144Hz, αν θες να έχεις το τέλειο Input Lag αλλά και πάλι πρέπει να είσαι πολύ παιχτούρα για να έχει νόημα. Αλλά αυτά περί τι παίρνεις σε 2000€ build και τι όχι είναι απλά χαζά. Συμφωνώ με αυτούς που σου λένε επένδυσε στην οθόνη, αλλά σκέψου καλά τι θες να κάνεις με αυτήν καθώς ανάλογα με την κατηγορία gamer που είσαι άλλη είναι καλύτερη επιλογή, και το gsync/freesync δεν είναι το παν. Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2018 από pogchamp
loyal R Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Διάβασε όλες τις απαντήσεις σας, συμφωνώ στο ότι από την στιγμή που δίνω 2000ε θα πρέπει να πάρω το πιο σωστό. Δυστυχώς δεν μπορώ να πάρω από Σκρουτζ και θα πρέπει να βρω ότι πιο δυνατό μπορώ απτό msystems.. Βασικά από ότι έχω καταλάβει τα IPS panel έχουν πιο έντονα χρώματα ενώ τα TN panel είναι πιο πολύ για Gaming, γωνίες θέασης κλπ δεν με ενδιαφέρουν εξάλλου ποτέ δεν κάθομαι απτά πλάγια στην οθόνη μ... XD Τωρα για 1080p δεν νομίζω αν αξίζει να πάρω την 1080... Μια χαρά θα μ ναι κ η 1070 στα fps δε θα χω θέμα, ίσως να έπαιρνα την 1080 άμα έπαιζα σε 27αρα QHD σωστά? Όσο για το Gsync είναι πανάκριβες οι οθόνες, εγώ αυτήν την στιγμή σε οθόνη μπορώ να βρω αυτήν εδώ που είναι στα 486ε https://www.msystems.gr/index.php?category=2323&product=22356 Για να έχει και g sync όπως λέτε παραπάνω Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2018 από loyal R
thetiesthatbind Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Πάρε ο,τι σηκώνει η τσέπη σου. Άμα λαχει πάρε και Alienware από κοτσοβολο. 330€ 25 inches 240Hz TN . Δε σε νοιαζει το Panel, οι περισσότεροι streamers/competitive players σε 24αρες TN ειναι. Το. G sync δεν ειναι για όλα τα παιχνίδια χρήσιμο αλλά ειναι καλή τεχνολογια
loyal R Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Πάρε ο,τι σηκώνει η τσέπη σου. Άμα λαχει πάρε και Alienware από κοτσοβολο. 330€ 25 inches 240Hz TN . Δε σε νοιαζει το Panel, οι περισσότεροι streamers/competitive players σε 24αρες TN ειναι. Το. G sync δεν ειναι για όλα τα παιχνίδια χρήσιμο αλλά ειναι καλή τεχνολογια Ναι προσωπικά δεν έχω θέμα για το panel. Τελικά θα πάρω αυτό που πόσταρα από πάνω Θα παίζω για αυτούς που ρωτάνε fortnite pubg wolfenstein κάνα far cry, Witcher, world of Warcraft main game.
SakafliaC Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Πολύ καλή επιλογή το συγκεκριμένο, μακάρι να μπορούσες να ψωνίσεις από αλλού να παιρνες το Alien που χουν στα MediaMarkt στα 499ε. 4 ώρες πριν, pogchamp είπε Ωστόσο εγώ θα πρότεινα στον φίλο, να μας πει τι παιχνίδια θέλει να παίζει. Αν είναι competitive τύπος, cs,ow,mmo,dota,lol ή αν είναι του στυλ παίζω πιο πολύ single player. Σε αυτή την περίπτωση (2η κατηγορία single playa) θα έπαιρνα μια 1440p IPS με Optional to 144Hz αν το πετύχαινα σε καλή τιμή. Οπότε και μια 1440p 60Hz με τέλεια χρώματα για να είναι το όλο exp καλύτερο. Τώρα αν είσαι competitve κυρίως, πάρε ΤΝ 144Hz, αν θες να έχεις το τέλειο Input Lag αλλά και πάλι πρέπει να είσαι πολύ παιχτούρα για να έχει νόημα. Αλλά αυτά περί τι παίρνεις σε 2000€ build και τι όχι είναι απλά χαζά. Συμφωνώ με αυτούς που σου λένε επένδυσε στην οθόνη, αλλά σκέψου καλά τι θες να κάνεις με αυτήν καθώς ανάλογα με την κατηγορία gamer που είσαι άλλη είναι καλύτερη επιλογή, και το gsync/freesync δεν είναι το παν. Έχει γράψει ήδη τι παιχνίδια θέλει να παίξει ο άνθρωπος και το ξανάγραψα κι εγώ.. Δεν είπε κανείς ότι είναι το παν το gsync, απλά είναι τεχνολογία που φτιάχνοντας καινούριο pc σε τέτοια τιμή είναι λάθος να μην την αποκτήσεις. Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2018 από SakafliaC
jeandoumpier Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 16 ώρες πριν, loyal R είπε Ναι προσωπικά δεν έχω θέμα για το panel. Τελικά θα πάρω αυτό που πόσταρα από πάνω Δηλαδή, ποια κομμάτια θα πάρεις; Για κάν'το μας πιο λιανά. Σε ποια gpu και σε ποια οθόνη κατεληξες;
pogchamp Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 https://www.caseking.de/acer-xf270hua-68-58-cm-27-zoll-144hz-freesync-ips-dp-hdmi-tfac-039.html - > σκέψου και κάτι τέτοιο 27" 144Hz IPS Freesync 430€ (freesync range 48-144) https://www.caseking.de/powercolor-radeon-rx-vega-56-red-dragon-8192-mb-hbm2-gcpc-065.html -> vega 56 red dragon 530€, αν ασχοληθείς με λίγο OC, undervolt την πας σε επίπεδα 1080 κοντά. Προσωπικά έχω την Nitro+ και με το tweak που την εκανα καταναλωνει 200watt, με core 1640MHz hbm 950MHz. Τα λέω σαν εναλλακτικές. Δεν είμαι σίγουρος αν κατάλαβα καλά ότι θες απαραίτητα 24αρα οθόνη. Υποθέτω με 1440π 27 δεν εχεις θέμα. Ή για οθόνη και αυτήν https://www.skroutz.gr/s/12178038/Samsung-27CHG70.html με HDR. Ο λόγος που προτιμω freesync είναι γιατί έχει παρα πολλές περισσότερες οθόνες με fsync και πιστεύω ότι κάποια στιγμη θα αναγκαστεί η nvidia να το στηρίξει γιατί δεν βλέπω πολλούς κατασκευαστές να θέλουν να βάλουν το καπέλο των 100-200€ που χρειάζεται για gsync. Μπορεί να είναι θεωρητικά καλύτερες οι κάρτες της nvidia σε αυτή την φάση αλλά υπό άλλες συνθήκες θα ήταν καλύτερο το vfm από amd αν δν είχαμε εκτόξευση από Miners.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα