Panoslam Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Καλησπέρα. Ελπίζω να είμαι στην σωστή ενότητα. Θέλω τα φώτα σας για επιλογή εξοπλισμού. Έχω πρόβλημα με τα κανάλια digea στο χωριό μέτριο προς καλό σήμα αλλά πολλές φορές κακή ποιότητα ειδικά με συννεφιά ή αέρα ή απλά επειδή πεισμώνει. Οπότε λέω να βάλω δορυφορική μπάς και κάνω δουλειά. Δορυφορικό δέκτη έχω έναν καινούριο αγορασμένο από LIDL πριν πολύ καιρό δεν ξέρω αν κάνει. Τώρα για πιάτο θέλει μεγάλο μεσαίο και τι lnb για digea???
YourTrueLegend Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Tα καναλια της digea δεν εκπεμπουν ελευθερα σε καποιο δορυφορο. Αυτο σημαινει οτι ειτε πρεπει να εγγραφεις σε καποιο συνδρομητικο πακετο , ειτε να πιασεις λιγα εξ'αυτον σε εναν δορυφορο που τα εκπεμπει με συγκεκριμενο κλειδι και μετα να μπεις στη διαδικασια να περνας κωδικους κλπ για να τα βλεπεις. Αντι να μπλεκεις, μηπως με τα λεφτα αυτα να εφερνες κανα σοβαρο τεχνικο να σου φτιαξει την εγκατασταση για τα επιγεια καναλια, να τελειωνεις;
isay Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Χρειάζεσαι αποκ/τη που να δέχεται biss κλειδιά (τα λενε biskota σε αργό). Τα κλειδιά ΠΡΕΠΕΙ να τα βρεις σε κάποιο απο εξιδικευμένα forum ή να στα στείλει κάποιος που ξέρει.
Panoslam Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 6 λεπτά πριν, YourTrueLegend είπε Tα καναλια της digea δεν εκπεμπουν ελευθερα σε καποιο δορυφορο. Αυτο σημαινει οτι ειτε πρεπει να εγγραφεις σε καποιο συνδρομητικο πακετο , ειτε να πιασεις λιγα εξ'αυτον σε εναν δορυφορο που τα εκπεμπει με συγκεκριμενο κλειδι και μετα να μπεις στη διαδικασια να περνας κωδικους κλπ για να τα βλεπεις. Αντι να μπλεκεις, μηπως με τα λεφτα αυτα να εφερνες κανα σοβαρο τεχνικο να σου φτιαξει την εγκατασταση για τα επιγεια καναλια, να τελειωνεις; Η ουσία είναι όλο το χωριό έχει θέμα......
isay Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Ναι αλλά αυτό εν αλλάζει την απαντηση. Είτε βάζεις αποκ/τη με biss και ψάχνεις βαζεις κλειδιά (και το επαναλαμβάνεις ΟΤΑΝ αλλάζουν) ή μπαινεις σε συνδρομητικό πακετο cote ή nova
YourTrueLegend Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 20 minutes ago, Panoslam said: Η ουσία είναι όλο το χωριό έχει θέμα...... Ενας εξειδικευμενος τεχνικος με καταλληλα εργαλεια θα μπορουσε ισως να διορθωσει την κατασταση...Το ψηφιακο σημα γενικα ειναι αρκετα πιο ευκολο στη ληψη. Στο χωριο φανταζομαι ειχατε ανεκαθεν προβλημα, οποτε θα ειναι ολοι φορτωμενοι με ενισχυτες του '80 που βοηθουσαν την αναλογικη ληψη καποτε, αλλα πλεον κανουν παραπανω ζημια. Αν δεν θες να ασχοληθεις με αυτο, τοτε οπως προανεφερα πας ειτε σε συνδρομητικο δορυφορικο πακετο, ειτε σε δορυφορικη εγκατασταση+αποκωδικοποιητη τον οποιο πρεπει να ρυθμισεις με κωδικους κλπ για να παιξει τα καναλια. Τα οποια ειναι συγκεκριμενα και οχι ολα οσα εχει το πακετο της digea. Συνολικα καμια 6-7 καναλια συν 3-4 της ΕΡΤ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα