ΡΙ ΑΠ Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Σε laptop Lenovo ThinkPad Edge E531 με 4gb Ram, μια από τις διεργασίες Svchost.exe χρησιμοποιεί σταθερά περίπου 90,000 Κ (φτάνει και 150 μερικές φορές) και μία δεύτερη περίπου 50,000 K. Το laptop στο μεταξύ δεν κάνει τίποτα. Η χρήση της Ram δηλαδή είναι σταθερά στο 40% χωρίς να τρέχει τίποτα εκτός από AV Software. Checkαρα το PC μου που τρέχει και αυτό Windows 7 64 bit (με 8gb Ram), και τα Svchost.exe φτάνουν το πολύ 30,000 K. Διάβασα κάπου ότι παίζει να φταίει η υπηρεσία του Windows Update αλλά αν την απενεργοποιήσω θα σταματήσει να κάνει καινούρια updates, έτσι δεν είναι? Δώστε τα φώτα σας. 🙂 Ευχαριστώ.
ΡΙ ΑΠ Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 3 λεπτά πριν, Snoo είπε Καλησπέρα, ναι το windows update είναι. Πέρασες πρόσφατα τα windows? η είχες καιρό να το ανοίξεις;; Άστο να τελειώσει και θα είσαι οκ.. Πέρασα πρόσφατα τα windows γιατί έκανα format. Τα updates όμως έχουν εγκατασταθεί όλα γιατί κάνω έλεγχο για ενημερώσεις και δεν μου βγάζει καινούριες.
ΡΙ ΑΠ Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, Snoo είπε Είσαι σίγουρος;;; Θα σου βγάλει αρκετές φορές Updates ακόμα συνήθως εμένα στα 7 ότι πέρασα πρόσφατα σε pc μου έβγαζε 5 φορές κάτι 900mb και... Έκανε 3-4 φορές πάνω από 70 ενημερώσεις οπότε δεν νομίζω να έχουν μείνει άλλες.
ΡΙ ΑΠ Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Snoo είπε Όταν πας να κάνεις επανεκκίνηση σου λέει μήπως ενημέρωση και επανεκκίνηση η ενημέρωση και τερματισμός;; Τερματισμός. Είμαι σίγουρος ότι δεν έχει άλλες ενημερώσεις γιατί έκανα έλεγχο κάμποσες φορές. Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2018 από ΡΙ ΑΠ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα