Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα laptop HP probook 4530s στο οποίο είχα αλλάξει τον εργοστασιακο σκληρό με έναν 840 evo SSD και το optical drive με ένα hdd cady - WD 500GB.

Είχε γίνει φρέσκια εγκατάσταση τότε και όλα καλά. Θέλησα να αντικαταστήσω τώρα τον δίσκο που έχω στο caddy με έναν crucial SSD mx300 και εδώ ξεκινάνε τα προβλήματα.

Αλλάζω τον WD με τον crucial χωρις να πειράξω τον ssd που έχει το OS και το laptop λέει δε βρέθηκε boot device. Αφαιρώ τον crucial και αφήνω μόνο τον ssd με το OS και πάλι τα ίδια. Επαναφέρω τον WD και μπουταρει κανονικά.

Καμία ιδέα;

Δημοσ.

Πολυ πιθανο το bootloader να μπηκε στον WD οταν εκανες την εγκατασταση στον 840 evo και τωρα χωρις αυτον δεν γινεται δουλεια...

Ειναι καλη τακτικη να ξηλωνουμε ολους τους δισκους και να αφηνουμε μονο εναν οταν κανουμε εγκατασταση windows γιατι τετοιες μαλακιες γινονται εδω και καιρο ...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπουτάρεις από το dvd ή το usb των windows (μόνο με τον ssd των win κουμπωμένο) και στο σημείο που σου βγάζει το κουμπί για Επιδιόρθωση το πατάς.
Επιλέγεις το λειτουργικό σύστημα που θέλεις να επιδιορθώσεις και  στη συνέχεια επιλέγεις Επόμενο.
Στο πλαίσιο διαλόγου "Επιλογές αποκατάστασης συστήματος", επιλέγεις "γραμμή εντολών".
Πληκτρολογείς Bootrec /RebuildBcd και στη συνέχεια πάτα το ENTER.

Κάνε επανεκκίνηση χωρίς το dvd/usb και δες αν τώρα μπαίνει στα win.

Υ.Γ.
Οι οδηγίες είναι από την microsoft (μέθοδος 2)

https://support.microsoft.com/el-gr/help/2622803/bootmgr-is-missing-press-ctrl-alt-del-to-restart-error-when-you-start

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.

Ευχαριστω και τους δυο για τις απαντήσεις. Την έχω υπόψιν τη μέθοδο αλλά επειδή είναι λαπτοπ δουλειάς κοτεψα να προχωρήσω μη τρέχω μετά με επανεγκατάσταση. Θα το δοκιμάσω σήμερα, ευχαριστώ και πάλι!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...