bromiaris Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Όσον αφορά τα χιλιόμετρα σε ένα αυτοκίνητο, σήμερα τα λέγαμε με έναν γείτονα, εξ Γερμανίας, όπου πριν 4 χρόνια, αγόρασε Ελλάδα, ένα Opel corsa πετρέλαιο, καινούργιο. Να το έχει για 3 μήνες το καλοκαίρι που έρχεται διακοπές. Σε 4 χρόνια έχει κάνει με τα βίας 8000 χιλιόμετρα… Του χρόνου ίσως το πουλήσει γιατί είναι 75 ετών και κουράζεται να οδηγεί… Ποιος τυχερός θα το πάρει.. είναι σε κατάσταση καινούργιου, πάντα μέσα σε γκαράζ…
fylatos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, bromiaris είπε Όσον αφορά τα χιλιόμετρα σε ένα αυτοκίνητο, σήμερα τα λέγαμε με έναν γείτονα, εξ Γερμανίας, όπου πριν 4 χρόνια, αγόρασε Ελλάδα, ένα Opel corsa πετρέλαιο, καινούργιο. Να το έχει για 3 μήνες το καλοκαίρι που έρχεται διακοπές. Σε 4 χρόνια έχει κάνει με τα βίας 8000 χιλιόμετρα… Του χρόνου ίσως το πουλήσει γιατί είναι 75 ετών και κουράζεται να οδηγεί… Ποιος τυχερός θα το πάρει.. είναι σε κατάσταση καινούργιου, πάντα μέσα σε γκαράζ… Ναι παίζουν πολλά τέτοια προφανώς. Κι εμείς όπως έγραψα έχουμε στην οικογένεια αυτοκίνητο που όσο ήταν δεύτερο είχε ελάχιστα χλμ. Αφού τα σέρβις και τα λάδια τα αλλάζαμε κουτουρού. Παιδιά όποιος μπορεί να ρίξει μια ματιά στον σύνδεσμο που έβαλα πιο πάνω και να προτείνει κάτι άλλο όχι sedan (hatchback/van/jeep) ελεύθερα.
mkaliv Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Λύσεις spotmechanic.gr Spotawheel.gr Επαθα πλάκα με τον έλεγχο τους, 60€ και σε λίγες ώρες στο Email μου τεχνικός έλεγχος 180 σημείων και κρίνω μετά το αυτοκίνητο. Κατά τα άλλα υπάρχει πρόβλημα με το 80% των εμπόρων που δεν δέχονται την spotmechanic με την φτηνή δικαιολογία πως πουλάει τα δικά της συγχρόνως (άριστα ελεγμένα αυτοκίνητα, η μόνη με 5 χρόνια εγγύηση στην Ευρώπη και δικαίωμα επιστροφής 1 εβδομάδα) Για ποιον λόγο (στα αλήθεια) οι έμποροι που τους λέω να στείλω έλεγχο spotmechanic δεν δέχονται??? Κάποιοι δέχονται θα πρότεινα μόνο από αυτούς αμάξι λοιπόν. Προσοχή.
fylatos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Και το πρώτο 1007 που έβαλα της Nissan και το δεύτερο το μπλε δέχονται spotmechanic. Τους ρώτησα πρώτα πρώτα. Μου είπαν είμαστε σίγουροι δεν είμαστε λωποδύτες κάντο ότι θες όπου θες σε όποιον θες. Ένας μαντράς από Βέροια δεν ήθελε να τους δει και ζήτησε και 20Ε για τον έλεγχο και έφαγε συνοπτικά Χ. Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2018 από fylatos
zio10 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 3 λεπτά πριν, fylatos είπε Και το πρώτο 1007 που έβαλα της Nissan και το δεύτερο το μπλε δέχονται spotmechanic. Τους ρώτησα πρώτα πρώτα. Μου είπαν είμαστε σίγουροι δεν είμαστε λωποδύτες κάντο ότι θες όπου θες σε όποιον θες. Ένας μαντράς από Βέροια δεν ήθελε να τους δει και ζήτησε και 20Ε για τον έλεγχο και έφαγε συνοπτικά Χ. Από Βέροια; Πάνε και επαρχία πλέον;
mkaliv Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Αφού δέχεται (γιατί οι μεγάλοι δεν δέχονται) βάλε έλεγχο διάβασε τον δειχτον και σε μηχανικό και αποφάσισε μόνος σου αυτό είναι το κέρδος. Και όταν λέω μεγάλοι δεν ενοοω stockcenters από αντιπροσωπεία αυτοί δέχονται ενοοω αυτούς τους μάντραδες που διαφημιζονται και στην tv και έχουν κανόνα τα γυρισμένα χλμ και άλλο αμάξι σου δείχνουν και άλλο σου δίνουν τελικά και ολα εισαγωγής με χαμένο bookservice Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2018 από mkaliv
AristidisZ Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 22 λεπτά πριν, bromiaris είπε Όσον αφορά τα χιλιόμετρα σε ένα αυτοκίνητο, σήμερα τα λέγαμε με έναν γείτονα, εξ Γερμανίας, όπου πριν 4 χρόνια, αγόρασε Ελλάδα, ένα Opel corsa πετρέλαιο, καινούργιο. Να το έχει για 3 μήνες το καλοκαίρι που έρχεται διακοπές. Σε 4 χρόνια έχει κάνει με τα βίας 8000 χιλιόμετρα… Του χρόνου ίσως το πουλήσει γιατί είναι 75 ετών και κουράζεται να οδηγεί… Ποιος τυχερός θα το πάρει.. είναι σε κατάσταση καινούργιου, πάντα μέσα σε γκαράζ… Βέβαια στο 99% αυτών των περιπτώσεων τα αμάξια δε βγαίνουν καν σε αγγελία...
fylatos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, zio10 είπε Από Βέροια; Πάνε και επαρχία πλέον; Μετά από συνεννόηση τα φέρνουν Θεσσαλονίκη για έλεγχο. Πληρώνεις τις βενζίνες συν διόδια κλπ. Αυτός ήθελε αυτά και 20Ε. Τι να πεις. 1
AristidisZ Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 7 λεπτά πριν, mkaliv είπε Λύσεις spotmechanic.gr Spotawheel.gr Επαθα πλάκα με τον έλεγχο τους, 60€ και σε λίγες ώρες στο Email μου τεχνικός έλεγχος 180 σημείων και κρίνω μετά το αυτοκίνητο. Κατά τα άλλα υπάρχει πρόβλημα με το 80% των εμπόρων που δεν δέχονται την spotmechanic με την φτηνή δικαιολογία πως πουλάει τα δικά της συγχρόνως (άριστα ελεγμένα αυτοκίνητα, η μόνη με 5 χρόνια εγγύηση στην Ευρώπη και δικαίωμα επιστροφής 1 εβδομάδα) Για ποιον λόγο (στα αλήθεια) οι έμποροι που τους λέω να στείλω έλεγχο spotmechanic δεν δέχονται??? Κάποιοι δέχονται θα πρότεινα μόνο από αυτούς αμάξι λοιπόν. Προσοχή. Σκεφτόμουν και εγώ να χρησιμοποιήσω τέτοια υπηρεσία, για πες λίγο περισσότερες εντυπώσεις αν μπορείς...
mkaliv Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Βρες από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη μόνο και σε καμία περίπτωση δεν πληρώνεις τον έμπορο για έλεγχο. Αα δεν ήθελε να το ελέγξεις σίγουρα.
fylatos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, mkaliv είπε Αφού δέχεται (γιατί οι μεγάλοι δεν δέχονται) βάλε έλεγχο διάβασε τον δειχτον και σε μηχανικό και αποφάσισε μόνος σου αυτό είναι το κέρδος. Και όταν λέω μεγάλοι δεν ενοοω stockcenters από αντιπροσωπεία αυτοί δέχονται ενοοω αυτούς τους μάντραδες που διαφημιζονται και στην tv και έχουν κανόνα τα γυρισμένα χλμ και άλλο αμάξι σου δείχνουν και άλλο σου δίνουν τελικά και α εισαγωγής με χαμένο bookservice τα μόνα αμάξια που συζητώ καν με τον οποιοδήποτε είναι αυτά που έχουν αναλυτικό service book (το ένα είχε και τις αποδείξεις, εγώ στο δικό μου δε τις κρατώ), δέχονται spotmechanic και φαίνονται οκ αυτοί που τα πουλάνε. Για αυτό λέω ότι με 2-3χιλ δε βρίσκω τπτ. Με 5-6 κάτι γίνεται.
bromiaris Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Βέβαια στο 99% αυτών των περιπτώσεων τα αμάξια δε βγαίνουν καν σε αγγελία... Που να προλάβουν… χαχαχαχαχα
zio10 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 40 λεπτά πριν, fylatos είπε Θεωρώ ότι φυσικά και υπάρχουν πολλές περιπτώσεις αυτοκινήτων που δεν αξίζουν αλλά η ηλικία δε λέει κάτι ούτε και τα χλμ στην τελική αν έχουν γίνει σωστά. Ναι τα mazda είναι πιο αξιόπιστα από τα renault αλλά σε μέσο όρο. 2-3 χιλ αμάξι σε καλή κατάσταση δεν αγοράζεις, εκτός αν μιλάμε για σμαρτ που θα θέλει ανακατασκευή. Θέλω ένα πρακτικό αυτοκίνητο με καλή πρόσβαση τύπου βαν μικρό ως 6000Ε με αυτόματο κιβώτιο. Δεν βρίσκω δυστυχώς κάτι ανάλογο σε άλλη εταιρία μεταχειρισμένο στην περιοχή μου για να το ελέγξω. Εδώ είναι όλα 66 αυτοκίνητα. Όποιος θέλει να προτείνει κάποιο από αυτά https://www.car.gr/classifieds/cars/?fs=1&condition=Καινούριο&condition=Μεταχειρισμένο&offer_type=sale&price-from=>1500&price-to=<6000&registration-from=>2005&mileage-from=>5000&mileage-to=<125000&engine_size-from=>1100&gearbox_type=automatic&gearbox_type=semiauto&rg=2 Ξεκίνησα να κοιτάω τη λίστα αλλά είδα ότι βγάζει 93402 αυτοκίνητα και σταμάτησα!
mkaliv Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Πιο καθαρή δουλειά από ευγενέστατα παιδιά-μηχανικούς δεν γίνεται. Κανε έλεγχο και θα με θυμηθείς (εδώ θα είμαι) Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2018 από mkaliv
fylatos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, AristidisZ είπε Σκεφτόμουν και εγώ να χρησιμοποιήσω τέτοια υπηρεσία, για πες λίγο περισσότερες εντυπώσεις αν μπορείς... Να σου πω εγώ που τους έχω πάρει στο παρελθόν. Αρχικά αν έχεις cosmote έχεις 25% έκπτωση. Πάνε στον πωλητή υπογράφει ένα χαρτί που γράφει ότι δέχονται τον έλεγχο ακόμα και αν χαλάσει η πώληση. Το βγάζουν όλο πάνω κάτω μέσα φωτογραφία. Το σηκώνουν σε επικλινές, βλέπουν τα πάντα μηχανολογικά. Κάνουν αναλυτική καταγραφή κκάθε φθοράς και test drive. Αξίζει 10000% αν δεν έχεις δικό σου μηχανικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα