Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Θα ήθελα να αγοράσω ένα drone για φωτογραφίσεις, αλλά δεν έχω καθόλου εμπειρία πέρα από τον χειρισμό της κάμερας σε ένα dji inspire 1.

Το ερώτημα είναι τι να αγοράσω?

Α)Να πάω σε κάποιου είδους παιχνίδι για να μάθω απλά(π.χ tello)

Β)Να δώσω ένα μικρό σχετικά πόσο (μέχρι 2-2,5 καταστατικά) για να μπορώ να το χρησιμοποιήσω και για φωτογραφίες?

Γ)Να πάω σε κάποιο dji (μαλλων το mavic pro) απευθείας?

Επιπλεων σε τι χρησιμευει το gps?

Δημοσ.

με το gps το ντρον κραταει την θεση του στον αερα χωρις να πατας κατι και επισης αν χασει το σημα απο την τηλεκατευθυνση η χαμηλη μπαταρια επιστρεφει μονο του απο το σημειο που εκανες απογειωση, κλειδωνει το μερος με την βοηθεια των δορυφορων

Δημοσ.

αν κανεις  επαγγελματικη φωτογραφηση σιγουρα θελεις κατι με πολυ καλη καμερα....μετα κοιτας το μπατζετ

ερασιτεχνικη φωτογραφηση και αξιολογες καμερες κανεις και με ενα xiaomi 4k π.χ το οποιο εχει καλες κριτικες  αλλα και αυτο με εξτρα μπαταρια ανεβαινει 400 - 450 και με κανενα εξτρα

περασες το 500ρικο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αξίζει λετε αγορά ενος phantom 2 vision στα ~250 ευρώ?

Υ.γ Βασικά με απασχολεί μιας και θα ναι το πρώτο μου και δεν θέλω να επενδύσω πολλά χρήματα μιας και φοβάμαι μήπως το "ρίξω"..Κάποια στιγμή εάν το συνεχίσω θα πάω προς mavic (το επόμενο) κυρίως λόγο form factor.

Δημοσ.

Αν θέλεις να τραβάς σταθερό βίντεο και ευκρινείς φωτογραφίες δε θα πας στο Α και στο Β σίγουρα γιατί χρειάζεσαι gimbal. Μπορείς να δεις το DJI Spark το οποίο υπερέχει στη φορητότητα, έχει αξιοπρεπείς επιδόσεις και τιμή κάπου στη μέση από τα Mavic.

Δημοσ.

Σε ποιοτητα εικονας ειναι καλυτερο το spark απο το phantom 2 vision?

Y.γ Εαν ξερετε->στο phantom 2 vision μπορεις να χειριστεις την καμερα πανω-κατω (και να τραβαει απολυτως κατακορυφα)?

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν τραβάει καλύτερα το Spark αλλά το phantom 2 είναι πολύ παλιό μοντέλο για ασχοληθεί κάποιος.

Ναι χειρίζεσαι την κάμερα πάνω - κάτω στο Spark.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...