@topos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Καλησπέρα σας, Θα ήθελα να αγοράσω ένα drone για φωτογραφίσεις, αλλά δεν έχω καθόλου εμπειρία πέρα από τον χειρισμό της κάμερας σε ένα dji inspire 1. Το ερώτημα είναι τι να αγοράσω? Α)Να πάω σε κάποιου είδους παιχνίδι για να μάθω απλά(π.χ tello) Β)Να δώσω ένα μικρό σχετικά πόσο (μέχρι 2-2,5 καταστατικά) για να μπορώ να το χρησιμοποιήσω και για φωτογραφίες? Γ)Να πάω σε κάποιο dji (μαλλων το mavic pro) απευθείας? Επιπλεων σε τι χρησιμευει το gps?
makiss8 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 με το gps το ντρον κραταει την θεση του στον αερα χωρις να πατας κατι και επισης αν χασει το σημα απο την τηλεκατευθυνση η χαμηλη μπαταρια επιστρεφει μονο του απο το σημειο που εκανες απογειωση, κλειδωνει το μερος με την βοηθεια των δορυφορων
kostasbm Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 αν κανεις επαγγελματικη φωτογραφηση σιγουρα θελεις κατι με πολυ καλη καμερα....μετα κοιτας το μπατζετ ερασιτεχνικη φωτογραφηση και αξιολογες καμερες κανεις και με ενα xiaomi 4k π.χ το οποιο εχει καλες κριτικες αλλα και αυτο με εξτρα μπαταρια ανεβαινει 400 - 450 και με κανενα εξτρα περασες το 500ρικο.
giorgos1966 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Phantom 4 pro από μενα, για τέλειες επαγγελματικές φωτογραφίες και βίντεο.
@topos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Αξίζει λετε αγορά ενος phantom 2 vision στα ~250 ευρώ? Υ.γ Βασικά με απασχολεί μιας και θα ναι το πρώτο μου και δεν θέλω να επενδύσω πολλά χρήματα μιας και φοβάμαι μήπως το "ρίξω"..Κάποια στιγμή εάν το συνεχίσω θα πάω προς mavic (το επόμενο) κυρίως λόγο form factor.
dimis88 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Αν θέλεις να τραβάς σταθερό βίντεο και ευκρινείς φωτογραφίες δε θα πας στο Α και στο Β σίγουρα γιατί χρειάζεσαι gimbal. Μπορείς να δεις το DJI Spark το οποίο υπερέχει στη φορητότητα, έχει αξιοπρεπείς επιδόσεις και τιμή κάπου στη μέση από τα Mavic.
@topos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Σε ποιοτητα εικονας ειναι καλυτερο το spark απο το phantom 2 vision? Y.γ Εαν ξερετε->στο phantom 2 vision μπορεις να χειριστεις την καμερα πανω-κατω (και να τραβαει απολυτως κατακορυφα)?
dimis88 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Δεν ξέρω αν τραβάει καλύτερα το Spark αλλά το phantom 2 είναι πολύ παλιό μοντέλο για ασχοληθεί κάποιος. Ναι χειρίζεσαι την κάμερα πάνω - κάτω στο Spark.
meletis_m Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Mε τη διαδικασία της άδειας το έχεις ψάξει; Στην Λαμία που ψωνίσω τοπογραφικό εξοπλισμό , έχει αρκετά/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα