petros_samurai Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Παιδιά καλησπέρα , πουλώντας το κινητό θέλησα να σβήσω τα πάντα και το έκανα reset στις εργοστασιακες ρυθμισεις. Το θέμα είναι πως τώρα που πάω να μπω μου ζητάει το μαιλ με το οποίο ημουν πριν συνδεδεμένος... έχω μερικές ερωτησεις. 1) Υπάρχει τρόπος να το κάνω ρεσετ εντελώς? Αφου θα το πουλησω, δεν θα πρεπει οι λογαριασμοι μου να μην υπαρχουν? 2) Αν δεν θυμάμαι το μαιλ και δεν μπορώ να μπω τι γίνεται?
isay Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Μιλας για google account ή για mi account; Και για τα δυο πρεπει πρώτα να κάνεις αφαιρεση account και μετά reset. Δοκίμασε να θυμηθείς το account, εστω και με password recovery γιατί οι αλλοι τρόποι ειναι πολυ πιο μπελαλιδικοι, ειδικά για μη "εμπειρους" στο θέμα.
petros_samurai Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Διαβάζω τώρα πως έπρεπε να ειχα κανει αποσύνδεση των λογαριασμών πριν το ρεσετ...οκ.... Τώρα τι γίνεται? Στέλνω μήνυμα στην google? Edit Ναι για google.
dancer_69 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Αφού γνωρίζεις τα στοιχεία του λογαριασμού που χρησιμοποιούσες, ρύθμισέ τον και πάλι, μετά διέγραψέ τον και τέλος κάνε ξανά επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.
petros_samurai Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Το θέμα είναι πως δεν θυμάμαι το μαιλ. Έχω ένα τετράδιο και τα γράφω αλλά μάλλον έχω κάνει λάθος και τώρα έμεινα στην απεξω. Να πω πως είμαι νόμιμος κάτοχος του κινητού και μπορώ να το αποδείξω. Ποιες κινήσεις πρέπει να κάνω? Γιατί αποκλείεται να μην γίνεται κάτι.
dancer_69 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δες αυτό εδώ, μήπως βοηθήσει: https://www.fonepaw.com/android-lock/enable-bypass-factory-reset-protection.html#part4
petros_samurai Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Κάνοντας διάφορες ταρζανιές διαβάζοντας από Forums Και βλέποντας βιντεάκια ινδών στο youtube.... τελικά το κινητό είναι σε χειρότερη κατάσταση τώρα γιατί στην ουσία δεν μπορώ να το ανοίξω ,κάνει μόνο reboot και όταν το ανοίγεις ξανά κάνει reboot reboot... Μάλλον θα το πετάξω από το παράθυρο.
saruman123 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 24/7/2018 στις 6:22 ΜΜ, petros_samurai είπε Το θέμα είναι πως δεν θυμάμαι το μαιλ. Έχω ένα τετράδιο και τα γράφω αλλά μάλλον έχω κάνει λάθος και τώρα έμεινα στην απεξω. Να πω πως είμαι νόμιμος κάτοχος του κινητού και μπορώ να το αποδείξω. Ποιες κινήσεις πρέπει να κάνω? Γιατί αποκλείεται να μην γίνεται κάτι. Με αυτον τον τρόπο έχουμε ξεκλειδώσει διαφορά κινητά/τάμπλετ με επιτυχία 100%. https://www.frpbypass.us/ Τώρα εσύ λες να είσαι η εξαίρεση 😥 Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2018 από saruman123
dancer_69 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Κάτι θα έκανε λάθος. Επίσης μπορεί τα Xiaomi να έχουν καμία επιπλέον προστασία, αφού έχει την επίσημη rom. Σε κάθε περίπτωση δε φαίνεται ότι είναι κάτι που δε μπορεί να λυθεί με το φλασάρισμα της επίσημης rom. Καλύτερα θα ήταν πάντως ν' απευθυνθεί στο ελληνικό φόρουμ για τις συσκευές της xiaomi: https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/BoardList/ όπου υπάρχουν αρκετοί οδηγοί και πληροφορίες .
saruman123 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 28 λεπτά πριν, dancer_69 είπε Κάτι θα έκανε λάθος. Επίσης μπορεί τα Xiaomi να έχουν καμία επιπλέον προστασία, αφού έχει την επίσημη rom. Σε κάθε περίπτωση δε φαίνεται ότι είναι κάτι που δε μπορεί να λυθεί με το φλασάρισμα της επίσημης rom. Καλύτερα θα ήταν πάντως ν' απευθυνθεί στο ελληνικό φόρουμ για τις συσκευές της xiaomi: https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/BoardList/ όπου υπάρχουν αρκετοί οδηγοί και πληροφορίες . Όχι με φλασαρισμα δεν γίνεται κάτι.
dancer_69 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Σε σχέση με το λογαριασμό google όχι, αλλά θα επαναφέρει το λειτουργικό, στο οποίο υποθέτω ότι δεν μπαίνει καν τώρα αφού κάνει συνεχείς επανεκκινήσεις.
saruman123 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, dancer_69 είπε Σε σχέση με το λογαριασμό google όχι, αλλά θα επαναφέρει το λειτουργικό, στο οποίο υποθέτω ότι δεν μπαίνει καν τώρα αφού κάνει συνεχείς επανεκκινήσεις. Ναι σε αυτό ίσως μπορέσει να κάνει κάτι. Αν μπαίνει σε recovery mode υπάρχει οδηγός εδώ https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/31431-Επαναφορά-τηλεφώνου-με-το-xiaomitool/ και χωρίς να έχει ενεργοποιηθεί το usb debugging. Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2018 από saruman123
petros_samurai Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Παιδιά σήμερα το πήγα στην xiaomi κ μου πέρασαν την Ρομ . Αλλά για Google λογαριασμό μου είπε δεν γίνεται τίποτα.. ούτε black hat.. θα δοκιμάσω πάλι τον οδηγο που εβαλες. Έχετε κάνει και xiaomi??
saruman123 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, petros_samurai είπε Παιδιά σήμερα το πήγα στην xiaomi κ μου πέρασαν την Ρομ . Αλλά για Google λογαριασμό μου είπε δεν γίνεται τίποτα.. ούτε black hat.. θα δοκιμάσω πάλι τον οδηγο που εβαλες. Έχετε κάνει και xiaomi?? Για να πω την αλήθεια όχι. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2018 από saruman123 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα