Dev1l Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 10 λεπτά πριν, leros2004 είπε θα παίξουν σίγουρα, όταν bootαρης τσέκαρε να έχεις το τελευταίο bios της μητρικής και μετά δοκίμασε τα xmp profile έτσι ώστε να δουλέψουν στην ονομαστική τους ταχύτητα... OK, σε ευχαριστώ πολύ, διάβαζα σχόλια τόσες ώρες και μερικοί αναφέρουν οτι έχουν βάλει μνήμες 2*8 και αντι να δουλεύουν dual channel δουλεύουν σε single channel (στο BIOS αυτό) (Ενώ ένας έχει αναφέρει οτι ναι μεν εμφανίζει τα 16gb στο σύστημα αλλά μπορεί να δουλέψει μόνο τα 8gb που του δίνει την δυνατότητα το λειτουργικό). Δεν ξέρω τι παίζει και ανησυχώ λίγο, τώρα τις μνήμες θα τις παραλάβω από βδομάδα λογικά κάπου στην μέση σύμφωνα με το κατάστημα..... οπότε μέχρι τότε θα είμαι σε πλήρη άγνοια! Προς το παρόν ανυσηχώ για το τροφοδοτικό, εφόσον η μητρική έχει συνδέσεις EPS 12V 8+4 ενώ μέχρι τώρα ήξερα οτι υπάρχει μόνο ένα 8άρι στις μητρικές, ελπίζω να δουλέψει μόνο με το ένα το 8άρι προς το παρόν, αλλά δεν βλέπω να το γλυτώνω εν τέλη.... Μήπως έχεις κάποια γνώμη επι τούτου ? Σε ευχαριστώ πολύ!
Dev1l Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Πήρα και κάρτα γραφικών (rx 580 8gb) τώρα θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση, ενώ έχω ενεργοποιήσει στο titanfall 2 το adaptive v-sync λόγο της freesync οθόνης των 75hz μου μένει κολλημένο στα 60fps ακατέβατα! Χρειάζεται να κάνω κάτι ?
oceanborngr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Την οθόνη την έχεις στα 75hz από το μενού της?
Dev1l Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, oceanborngr είπε Την οθόνη την έχεις στα 75hz από το μενού της? Ναι φίλε μου, σκάλωμα του παιχνιδιού ήταν τελικά! Σας υπερ ευχαριστώ όλους σας για την βοηθειά σας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα