Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 2 hours ago, SeNNinhA said: Ολη η σειρα Mi της Xiaomi δεν είχε ποτε επεκτασιμη μνημη SD. Και το Xiaomi Mi A1 πως έχει? 1
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Να την κατακτήσει! Είναι το πιο τίμιο κινητό.
Retromaniac Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Ntinaras είπε Καλα χαλαρωσε , χιουμορ λεγεται. Ο καθένας τελικά στο τέλος το βαπτιζει οπως τον βολεύει.... Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2018 από Retromaniac
cp5120 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Να το πάρετε παιδιά, να το πάρετε (όσοι δεν έχετε iPhone ΧΧΧ δηλαδή) και σε 2 μήνες θα υπάρχουν δεκάδες για πώληση στις αγγελίες για ...ξεφόρτωμα στο κατοστάρικο (γιατί άραγε?, ίσως για τους ίδιους λόγους που έχει εκατοντάδες μισοτιμής (της Κίνας μισοτιμής, όχι του σκρούτζ) xiaomi αγορασμένα πριν μερικούς μήνες στις αγγελίες). Έτσι για να κυκλοφορεί το χρήμα από τις τσέπες σας στο Gearbest. Και πάντα θα βρίσκεται κάποιος πιτσιρικάς που δεν έχει πιασει στα χέρια του Xiaomi και θέλει ένα μεταχειρισμένο στο κατοστάρικο μια και όλοι το παινεύουν και δεν έχει χιλιάρικο για iPhone 😉 Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2018 από cp5120 1
SeNNinhA Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 3 ώρες πριν, cp5120 είπε Να το πάρετε παιδιά, να το πάρετε (όσοι δεν έχετε iPhone ΧΧΧ δηλαδή) και σε 2 μήνες θα υπάρχουν δεκάδες για πώληση στις αγγελίες για ...ξεφόρτωμα στο κατοστάρικο (γιατί άραγε?, ίσως για τους ίδιους λόγους που έχει εκατοντάδες μισοτιμής (της Κίνας μισοτιμής, όχι του σκρούτζ) xiaomi αγορασμένα πριν μερικούς μήνες στις αγγελίες). Έτσι για να κυκλοφορεί το χρήμα από τις τσέπες σας στο Gearbest. Και πάντα θα βρίσκεται κάποιος πιτσιρικάς που δεν έχει πιασει στα χέρια του Xiaomi και θέλει ένα μεταχειρισμένο στο κατοστάρικο μια και όλοι το παινεύουν και δεν έχει χιλιάρικο για iPhone 😉 Ok. Θελεις να μας πεις τωρα και τα πραγματικα του προβληματα ή ειπες να πεις κατι; Θελεις να μου υποδειξεις καποιο ιδιο ή αντιστοιχο κινητο (οποιο θελεις εσυ) δυο μηνων στο κατοσταρικο γιατι ψαχνω για δευτερο κινητο σε αυτα τα χρηματα; Οι αγγελιες που βλεπεις και ειναι για ολα τα κινητα και οχι μονο για τα Xiaomi ειναι γιατι ο κοσμος για ενα περιεργο βιτσιο που λεγεται καταναλωτισμος θελει να αγοραζει καθε 4-6 μηνες νεο κινητο. Βλεπεις περισσοτερες αγγελιες για Xiaomi απλα και μονο γιατι ειναι τα περισσοτερα σε αυτη την κατηγορια. Λογικο. Η τιμη των μεταχειρισμενων κινεζικων πεφτει γιατι πεφτει μετα απο 3 μηνες και η τιμη του καινούργιου. Και μετα απο 5-6 μηνες πεφτει κι αλλο γιατι ΟΛΟΙ οι κινεζοι εχουν βγαλει και νεο μοντελο! Ουαου!!! Εχεις να πεις κατι ουσιαστικο; 6 ώρες πριν, ThReSh είπε Και το Xiaomi Mi A1 πως έχει? Αληθεια γιατι; Ειναι το μοναδικο. Μαλλουν τους ειχε ξεφυγει κατα λαθος! 2
panathatube Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, Plapoutas είπε Πάρε ένα Android One που παίρνει και Updates και βάλτου πάνω έναν Metro launcher και είσαι κομπλέ και άμα θες και Dark UI βάλτου substratum και κάνε όλο το UI Dark. Πάντως το κόκκινο της φωτογραφίας είναι πανέμορφο. Συμβουλή: Το Metro Launcher είναι Metrio. Για Windows Mobile το Launcher 10 που έχει και live tiles κορυφαίο. 16 ώρες πριν, GBorb είπε Αφου δεν βλεπω στα κοντά να βγαίνει κινητο με windows (οτι και να λεμε ειναι πολυ ποιο ομορφο το windows UI) αυτο ειναι το επομενο κινητο μου. Αν θες κινητό Windows Mobile στο Android δοκίμασε Launcher 10 που είναι κατ' εμέ το καλύτερο. Έχει δοκιμαστική περίοδο 14 ημερών για τα live tiles. Επίσης βάλε πάνω την εφαρμογή διαφανής καιρός και ρολόι τις εφαρμογές inoreader και New York Times news για τα widgets τους αλλά και το custom search bar widget και καθάρισες. Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2018 από panathatube
zaf_4 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Γενικότερα τα τελευταία 3,5 χρόνια μόνο xiaomi παίρνω αλλά το συγκεκριμένο έχει μικρή μπαταρία τι και αν έχει quick charge αλλιώς να το σκεφτόμασταν. Αν και είμαι κάτοχος max 2 δύσκολα θα φύγω απ αυτή την σειρά, μιλάμε για πολύ πιο τούμπανο το max 3 και υπολογίζω περίπου αυτές τις τιμές να βγει κι αυτό, οσονούπω(κινεζομάγαζα πιο φθηνά φυσικά).
Jimmy08 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 18 ώρες πριν, DaRkRaGe είπε Έχω ένα xiaomi m1 a1 για development phone στην εργασία μου και πραγματικά έχω εντυπωσιαστεί. Είναι εξαιρετικής ποιότητας και το stock android το κάνει ακόμα πιο ελκυστικό. Για κάποιον που δεν χρειάζεται flag ship κάμερες τότε το M1 A2 είναι best value for money. Αυτό είναι true flagship killer κατά την άποψη μου όχι τo 550€ one plus 6. Εγώ προσωπικά, άλλαξα πρόσφατα το Samsung s8+ που είχα και πήρα το Huawei P20 Pro. Με ειλικρίνεια το λέω, εάν είχε βγει νωρίτερα το A2 μπορεί να μην έδινα 700€ για το P20 pro αλλά να προτιμούσα αυτό. Εύκολα διορθώνεται αυτό.
JimGer Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 On 24/07/2018 at 15:53, paragontikos said: πεστα ρε φιλε γιατι μερικοι θα μας τρελανουν 😵 και το αστειο ειναι οτι θα χουν κανα μηλοphone 16gb 😂 Εγώ που έχω redmi note 4 και θα τα ήθελα μπορώ να μιλάω? Γενικά εφόσον δεν είναι φύσκολο να βάλει dual sim + micro sd Γιατί όχι? Αν και γενικά το NFC θέλω περισσότερο από όλα. Αλλά αν βάλεις σε αυτή τη συσκευή nfc, micro sd και μεγαλύτερη μπαταρία δεν θα ήταν πολύ καλύτερα? Η τιμή ούτε 5 ευρώ δεν θα άλλαζε
makak0s Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Κάποια στιγμή λοιπον χρειαστηκα ένα δίκαρτο κινητό για λίγο. Λοιπόν πήρα το Α1 σε σχέση τιμη-αποδοση εδώ κι ένα χρόνο περίπου και το σκέφτομαι σοβαρά και για το Α2.
what_if Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 απο οτι διαβασα ο παρεχομενος φορτιστης δεν ειναι fast charger μεγαλη μλκα xiaomi
vastegial_74 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Στις 24/7/2018 στις 10:08 ΜΜ, Ntinaras είπε Το σκεφτομαι να παρω το μεγαλο, με χαλαει μονο που δεν εχει nfc, αλλα οσα κινητα εχουν nfc δεν εχουν υπερυθρες και η εξοδος ακουστικων ειναι αρνητικο, πανω που σκεφτομουνα να το κοτσαρω στο aux in του αυτοκινητου Δεν ισχυει. Τo honor 8 που εχω για παραδειγμα εχει και υπερυθρες και nfc. Το ιδιο ισχυει και για το 9 και για το 10.
Liverpool89 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Ξερουμε περιπου ποτε θα κυκλοφορησει και αν ισχυουν οι τιμες; Ειμαι ετοιμος να παρω το redmi note 5 αλλα μπορω να περιμενω λιγο για το mia2. Αν και εχει μικροτερη μπαταρία. Ανεβαινει λιγο η τιμη αλλα εχει καλυτερες καμερες απο τι ειδα.
keysmith Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) γράφτηκαν και από άλλους. Καλό αλλά με (deal breaking) ελαττώματα δεν έχει 3.5mm. Ναι να πά να πνιγεί η κάθε xiaomi που το παίζει "προχώ" χωρίς ουσία αφαιρώντας πράγματα. (όχι δεν μας κάνει αντάπτορας στην type-c και αν ποτέ υποκύψουμε θα είναι με πόνο καρδιάς). Οποιος το βρίσκει "οκ" δικαίωμά του, προσωπικά με ενοχλεί γιατί συχνά συνδέω το κινητό μου σε ηχεία, μείκτες κτλ. δεν παίρνει SD. Αν και παλεύεται η απουσία όση μνήμη και να και να έχει υπάρχουν λόγοι να την έχεις, ένας ότι την αυξάνεις (την συνολική) όταν σου γεμίσει χωρίς να σβήσει τπτ. Αλλος είναι ότι αμα "σκάσει" το κινητό οι φώτο είναι ανέπαφες (βέβαια μπορεί να σκάσει η sd οπότε ισχύει και ανάποδα αλλά νομίζω με καλύτερη πιθανότητα αν η sd είναι αξιόπιστη μάρκα πχ sandisk). Θετικό και περίπου αναπάντεχο ότι έχει ράδιο FM (έτσι κατάλαβα) αλλά χωρίς 3.5mm η μισή χαρά πάει. Όσο για το type-C δεν καταλαβαίνω τον μεγάλο ενθουσιασμό κάποιων που δεν είναι άλλος από το ότι βάζουν το βύσμα με την πρώτη.. (σύν όμως ότι ακόμα ψάχνεις καλώδια) . Παντελώς δεν με ενδιαφέρει προσωπικά, χωρίς να με πειράζει κιόλας. Υ.Γ. Κρίμα που δεν βγάζει και ένα "mini" 4.5-5'' (θα μου πεις που θα βρει οθόνες 18:9 σε αυτές τις ιντσες). Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2018 από keysmith
what_if Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 καθολου ασχημα για το xiaomi αν σκεφτεις οτι παιζει αρκετα κοντα με τηλεφωνα 2πλασιας κ 3πλασιας τιμης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα