Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ολη η σειρα Mi της Xiaomi δεν είχε ποτε επεκτασιμη μνημη SD.

Η Redmi σειρα εχει τις SD.

Περιμενετε 2 μηνες περιπου και θα παιζει το 4/64 στα 230€ οποτε θα ειναι μια χαρα.

Η δευτερη Sony καμερα παντως με το «binning 4-1» με ιντριγκαρει πολυ. Εχει καλες προοπτικες.

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το σκεφτομαι να παρω το μεγαλο, με χαλαει μονο που δεν εχει nfc, αλλα οσα κινητα εχουν nfc δεν εχουν υπερυθρες :P

και η εξοδος ακουστικων ειναι αρνητικο, πανω που σκεφτομουνα να το κοτσαρω στο aux in του αυτοκινητου

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Το σκεφτομαι να παρω το μεγαλο, με χαλαει μονο που δεν εχει nfc, αλλα οσα κινητα εχουν nfc δεν εχουν υπερυθρες :P

και η εξοδος ακουστικων ειναι αρνητικο, πανω που σκεφτομουνα να το κοτσαρω στο aux in του αυτοκινητου

Έχω το mi note 3 και έχει nfc και υπέρυθρες.

Επίσης τι πρόβλημα έχει να το βάλεις την aux με το adaptor; Αυτό κάνω με το mi note 3. Και ακόμη πιο καλα, αγοράζεις έναν επιπλέον και τον εχεις μόνιμα στην aux

Επεξ/σία από Retromaniac
Επισκέπτης
Δημοσ.

Μακράν από τα χειρότερα κινητά που έχω χρησιμοποιήσει, απορώ με τόσα σχόλια στα φόρουμ. Πληρωμένα είναι?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, papars είπε

Βλέπω ήδη σκάσανε η πρώτες προσφορές από gearbest.  Στα €162 το Lite, μια χαρά για την γυναίκα μου.  Θα περιμένω όμως να δω σε τι τιμή θα έρθει Ελλάδα.

Δίνει και δώρο το MI band3.

Μόνο το Lite έχει θύρα ακουστικών;

Ναι μόνο το lite έχει 3.5 mm το μεγάλο έχει ανταπτορα.

1 ώρα πριν, papars είπε

Βλέπω ήδη σκάσανε η πρώτες προσφορές από gearbest.  Στα €162 το Lite, μια χαρά για την γυναίκα μου.  Θα περιμένω όμως να δω σε τι τιμή θα έρθει Ελλάδα.

Δίνει και δώρο το MI band3.

Μόνο το Lite έχει θύρα ακουστικών;

Ναι μόνο το lite έχει 3.5 mm το μεγάλο έχει ανταπτορα.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Έχω το mi note 3 και έχει nfc και υπέρυθρες.

Επίσης τι πρόβλημα έχει να το βάλεις την aux με το adaptor; Αυτό κάνω με το mi note 3. Και ακόμη πιο καλα, αγοράζεις έναν επιπλέον και τον εχεις μόνιμα στην aux

5.5 Μονο?

θελω 6 και ανω

ανταπτορας που? στο usb?

και πως θα το φορτιζω μετα?

τριπλετα ανταπτορας ακουστικα usb? :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

5.5 Μονο?

θελω 6 και ανω

ανταπτορας που? στο usb?

και πως θα το φορτιζω μετα?

τριπλετα ανταπτορας ακουστικα usb? :P

Είπες ότι δεν έχει υπάρχει nfc με υπέρυθρες. Υπάρχει. Είπες πως θα το συνδέεις στο aux, και σου είπα πως γίνεται. Τώρα αν θες να το φορτίζεις ταυτόχρονα, υπάρχει και ανταπορας με έξοδο usb και ήχο. Πιο βολικό από το να έχεις ένα κινητό που από την μια βγάζει καλώδιο για ήχο και από την άλλη καλώδιο φόρτισης. Άρα; Λες ότι ναναι;

Επεξ/σία από Retromaniac
  • Confused 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Plapoutas είπε

Στα 249€ τίμιο, από την στιγμή που έχει  και επεκτάσιμο χώρο και τρέχει και Android One. 

250 θα ειναι η τιμη της επισημης εταιρειας... το gearbest, banggood, geekbuying θα το εχουν ακομα πιο κατω

1 ώρα πριν, fg9000 είπε

Μακράν από τα χειρότερα κινητά που έχω χρησιμοποιήσει, απορώ με τόσα σχόλια στα φόρουμ. Πληρωμένα είναι?

μια χαρα αξιες συσκευες ειναι, αν εσενα σου ετυχε το ελατωματικο εισαι ατυχος...

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Είπες ότι δεν έχει υπάρχει nfc με υπέρυθρες. Υπάρχει. Είπες πως θα το συνδέεις στο aux, και σου είπα πως γίνεται. Τώρα αν θες να το φορτίζεις ταυτόχρονα, υπάρχει και ανταπορας με έξοδο usb και ήχο. Πιο βολικό από το να έχεις ένα κινητό που από την μια βγάζει καλώδιο για ήχο και από την άλλη καλώδιο φόρτισης. Άρα; Λες ότι ναναι;

Καλα χαλαρωσε , χιουμορ λεγεται.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, iaponezos είπε

αν συνεχίσει έτσι με αυτά τα χαρακτηριστικα στα κινητά της, σε συνδυασμό με της τιμές της την βλέπω μια από της πρώτες. αν και ακόμα δεν έχω xiaomi έτσι όπως πάει νομίζω το επόμενο θα είναι xiaomi.

εγω που πηγα σε xiaomi ,πλεον δεν ξαναπαω σε αλλη εταιρια ,εκτος και εαν και αυτη την δει samsung καποια στιγμη και αρχιζει να βαζει τιμες αλά huawei ....παντως τα κινητα της ειναι ασυγκριτα απο χαρακτηριστικα και αναλογία τιμης ....προς το παρον δεν την χτυπαει κανεις στην αγορα !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χωρις nfc, αλλο ενα deal breaker για ορισμενους.  Χωρια των ελλειψεων 3,5" jack και microsd-card.

Επεξ/σία από runner69

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...