Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, thanoskk είπε

Με τέτοια bezels λογικά θα το καταφέρει κιόλας

στα @@ μας τα bezels ,θελω θελω θελω το μαυρο 4gb σαν κολασμενος

μολις σκασει προσφορουλα του εχω χιμηξει ωσαν τον λυκο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Αν δεν εβγαζε την θυρα ακουστικων αν εβαζε μεγαλυτερη μπαταρια θα ηταν ακομα καλυτερα.

Παντως αν και android one με snap660,το value for money του Redmi note 5 δεν το φτανει ουτε για πλακα.

Και  πλεον στα 300ευρω πχ βρισκεις το nokia 8 με snap835 που ειναι και αυτο android one ή και τις γνωστες ναυαρχιδες του 2017 οπως lg g6/Sony XZ1 με τα καλα τους αλλα και τα κακα τους.

Φυσικα τα παραπανω τα συγκρινω παντα με την εκδοση 4/64 του Mi A2 που θα βγαινει τις πρωτες μερες κοντα στα 300ευρω.

Στο μυαλό μου είσαι ρε φίλε. PixelNokia 8, LG G6, Sony XZ1, Mi Mix 2/Μi 8 SE(απο Κίνα) στα 300 περίπου. Αυτές είναι οι πραγματικά vfm συσκευές αυτή τη στιγμή.

Όχι ότι είναι κακό βέβαια το Mi A2 αλλά είναι χειρότερο από τα προαναφερθέντα. Στα 200 ευρώ το MiA2 θα είναι πολύ καλύτερο vfm.

Επεξ/σία από whoever81
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φαίνεται πολύ τίμιο! Μπράβο στην Xiaomi! Αν, χτύπα ξύλο, πάθαινε κάτι το κινητό μου και δεν ήθελα να δώσω λεφτά πάλι για flagship, σίγουρα θα ήταν από τις πρώτες επιλογές!

Επεξ/σία από madtheo
Δημοσ.

Το lite δείχνει πιο VFM από το μεγάλο. Ναι οκ έχει ίδιο SoC με το προηγούμενο αλλά ποιος χέστηκε; Εχεις όλα όσα χρειάζεσαι + καλό SoC για τη δουλειά που το θες ενώ έχεις και τα αναβαθμισμένα καλούδια και του μεγάλου A2. 

Δεν συγκρίνω ποτέ τιμές με άδικους τρόπους. Πάντα συγκρίνω συγκεκριμένα είτε μεταξύ επίσημων τιμών είτε φεύγω rogue και ψάχνω από παντού. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, djdidi είπε

Οι τιμές ήταν υψηλές μόνο με 2 sim και σε περίπτωση που είσαι σε σπηλιά. Το έψαξα πααααρα πολύ πριν το αγοράσω

Το ΜΙ Α1 είχε Sar 1,75 head,  αλήθεια είναι ότι η τιμή ανεβαίνει όταν βρίσκεσαι σε μέρος με κακό σήμα, αλλά αν είσαι επαρχία, και σε νησί όπως εγώ, η μέση τιμή είναι και πάλι μεγάλη... 

Δημοσ.

Εγω σκεφτομαι 180€ για το note 5 η περιμενω να παρω το mi a2? Καμερα/αυτονομια το πιο σημαντικο για εμενα. Ετοιμος να το επαιρνα αποψε το note 5.καο τωρα σκεφτομαι το mi a2.εαν ειναι τεραστια διαφορα στην καμερα ισως περιμενω

Δημοσ.

Το ειχα ψησει το επομενο κινητο να ειναι κοκκινο καγκουρικο. Βλεπω φωτο αρθρου ψηνομαι και στο τελος βλεπω την πικρα οτι ειναι για κινα μονο. Το φερνεις υποθετω αλλα προτιμω τα ντοπια για την εγγυηση. Αναμενουμε και nubia red καποια στιγμη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, nikoscheng είπε

Εδώ αναφέρει ότι έχει ράδιο 

https://m.gsmarena.com/xiaomi_mi_a2_lite_(redmi_6_pro)-9247.php

πού; δε λέει τίποτα σχετικό στα comms

όπως και να΄χει πολύ δύσκολο σε στοκ android ραδιόφωνο, δυστυχώς, αλλά δεν έχει γίνει ποτέ μέχρι τώρα...

μπορεί βέβαια η xiaomi να βάλει δική της εφαρμογή όπως είχε κάνει στο α1 με τις υπέρυθρες, αλλά ας δούμε 

ΥΓ η μη android one έκδοση σίγουρα θα έχει 

Επεξ/σία από logistoulis
Επισκέπτης
Δημοσ.
4 ώρες πριν, GBorb είπε

Αφου δεν βλεπω στα κοντά να βγαίνει κινητο με windows (οτι και να λεμε ειναι πολυ ποιο ομορφο το windows UI) αυτο ειναι το επομενο κινητο μου.

Όχι "ο,τι και να λέμε". Ο,τι και να λες, εσύ. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, DaRkRaGe είπε

Έχω ένα xiaomi m1 a1 για development phone στην εργασία μου και πραγματικά έχω εντυπωσιαστεί. Είναι εξαιρετικής ποιότητας και το stock android το κάνει ακόμα πιο ελκυστικό. Για κάποιον που δεν χρειάζεται flag ship κάμερες τότε το M1 A2 είναι best value for money. Αυτό είναι true flagship killer κατά την άποψη μου όχι τo 550€ one plus 6. Εγώ προσωπικά, άλλαξα πρόσφατα το Samsung s8+ που είχα και πήρα το Huawei P20 Pro. Με ειλικρίνεια το λέω, εάν είχε βγει νωρίτερα το A2 μπορεί να μην έδινα 700€ για το P20 pro αλλά να προτιμούσα αυτό.

Κακώς έκανες, τόσα έχει η xiaomi, πηγές και έδωσες ένα σκασμό λεφτά για το τίποτα. Αφού είσαι developer και ξέρεις πως δίνεις 700 ευρώ για κινητό? 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βλέπω ήδη σκάσανε η πρώτες προσφορές από gearbest.  Στα €162 το Lite, μια χαρά για την γυναίκα μου.  Θα περιμένω όμως να δω σε τι τιμή θα έρθει Ελλάδα.

Δίνει και δώρο το MI band3.

Μόνο το Lite έχει θύρα ακουστικών;

Επεξ/σία από papars
Δημοσ.

Μια χαρά το κινητό , όπως και το note 5 που το έχω δει από κοντά, αλλά 6 ίντσες? Έλεος, σε λίγο θα κυκλοφορούμε με τσάντα για να βάζουμε μέσα το κινητό. Αν θέλουμε να βλέπουμε όλη μέρα βίντεο κλπ υπάρχουν και άλλες συσκευές που το κάνουν καλύτερα. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, possiz είπε

Κακώς έκανες, τόσα έχει η xiaomi, πηγές και έδωσες ένα σκασμό λεφτά για το τίποτα. Αφού είσαι developer και ξέρεις πως δίνεις 700 ευρώ για κινητό? 

Ενθουσιασμός 😕 It is what it is now

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...