carolosjk Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 4 λεπτά πριν, logistoulis είπε δεν είναι μόνο το θέμα του στοκ (που είναι σημαντικό) αλλά και η υποστήριξη, αναβαθμίσεις, ασφάλεια αυτή τη στιγμή το α1 είναι στην 8.1 με security patch ιουλίου (ο,τι πιο πρόσφατο δηλαδή) , πόσες συσκευές είναι εξίσου ενημερωμένες; ακόμα και διπλάσιου ή τριπλάσιου κόστους; Πολύ σωστή επισύμανση και αυτή. 3
DaRkRaGe Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Έχω ένα xiaomi m1 a1 για development phone στην εργασία μου και πραγματικά έχω εντυπωσιαστεί. Είναι εξαιρετικής ποιότητας και το stock android το κάνει ακόμα πιο ελκυστικό. Για κάποιον που δεν χρειάζεται flag ship κάμερες τότε το M1 A2 είναι best value for money. Αυτό είναι true flagship killer κατά την άποψη μου όχι τo 550€ one plus 6. Εγώ προσωπικά, άλλαξα πρόσφατα το Samsung s8+ που είχα και πήρα το Huawei P20 Pro. Με ειλικρίνεια το λέω, εάν είχε βγει νωρίτερα το A2 μπορεί να μην έδινα 700€ για το P20 pro αλλά να προτιμούσα αυτό. 2
Fulgore Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Αν δεν εβγαζε την θυρα ακουστικων αν εβαζε μεγαλυτερη μπαταρια θα ηταν ακομα καλυτερα. Παντως αν και android one με snap660,το value for money του Redmi note 5 δεν το φτανει ουτε για πλακα. Και πλεον στα 300ευρω πχ βρισκεις το nokia 8 με snap835 που ειναι και αυτο android one ή και τις γνωστες ναυαρχιδες του 2017 οπως lg g6/Sony XZ1 με τα καλα τους αλλα και τα κακα τους. Φυσικα τα παραπανω τα συγκρινω παντα με την εκδοση 4/64 του Mi A2 που θα βγαινει τις πρωτες μερες κοντα στα 300ευρω. 1 1
tiniakos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Sar τιμές δεν βρήκα πουθενά και από ότι θυμάμαι το A1 είχε αρκετά υψηλές. 1
djdidi Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Μετά από 4 high end συσκευές με σπασμένη οθόνη, είπα τέρμα τα ακριβά κινητά. Τωρινός κάτοχος του MiA1, προερχόμεος απο iPhone6+/7+ και S7edge/S8. Με την Google Cam δεν μπορώ να πιστέψω ακόμα την ποιότητα των φωτογραφιών, η οποία ήταν το μόνο αδύναμο σημείο του MiA1. Αλλά γιατί μας έκοψες την Sd Card ρε Xiaomi?
djdidi Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, tiniakos είπε Sar τιμές δεν βρήκα πουθενά και από ότι θυμάμαι το A1 είχε αρκετά υψηλές. Οι τιμές ήταν υψηλές μόνο με 2 sim και σε περίπτωση που είσαι σε σπηλιά. Το έψαξα πααααρα πολύ πριν το αγοράσω 1
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Χωρις επεκταση SD ... δεν .... και ειναι κριμα.
forgotten Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 oι μισοι παραπονιουνται οτι δεν εχει επεκταση micro sd,λες και ο ανταγωνισμος προσφερει σε αυτη την τιμη... ο αλλος λεει για usb type c , λυπαμαι αλλα αρκετοι μοιαζουμε στην παροιμια μας χαριζαν ενα γαιδαρο και μεις κοιταζαμε τα δοντια ,ασε που εχω την υποψια οτι μερικοι μονο και μονο επειδη δεν ειναι μηλο η samsung το οικτιρουν.... 1
k_dinos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Οι τιμές να φαντάζομαι είναι χωρίς ΦΠΑ και χωρίς το ελληνικό καπέλο..
forgotten Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 oι μισοι παραπονιουνται οτι δεν εχει επεκταση micro sd,λες και ο ανταγωνισμος προσφερει σε αυτη την τιμη... ο αλλος λεει για usb type c , λυπαμαι αλλα αρκετοι μοιαζουμε στην παροιμια μας χαριζαν ενα γαιδαρο και μεις κοιταζαμε τα δοντια ,ασε που εχω την υποψια οτι μερικοι μονο και μονο επειδη δεν ειναι μηλο η samsung το οικτιρουν.... 1
nikoscheng Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 https://m.gsmarena.com/xiomi_mi_a2_a2_lite_hands_on-review-1793p3.php 3.5 jack θα έχει το lite ενώ ανταπτορα το Mi A2. Ράδιο έχουν και τα δύο.
paragontikos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, forgotten είπε oι μισοι παραπονιουνται οτι δεν εχει επεκταση micro sd,λες και ο ανταγωνισμος προσφερει σε αυτη την τιμη... ο αλλος λεει για usb type c , λυπαμαι αλλα αρκετοι μοιαζουμε στην παροιμια μας χαριζαν ενα γαιδαρο και μεις κοιταζαμε τα δοντια ,ασε που εχω την υποψια οτι μερικοι μονο και μονο επειδη δεν ειναι μηλο η samsung το οικτιρουν.... πεστα ρε φιλε γιατι μερικοι θα μας τρελανουν 😵 και το αστειο ειναι οτι θα χουν κανα μηλοphone 16gb 😂 1
kodorevi8ulis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 micro sd / type c η είδηση αφορά συσκευή που λέγεται ΜΙ (type c) και Α2 (άρα android one) μην μπερδεύεστε με τις συσκευές REDMI (που δεν έχουν type c) ή όλες τις "κλασικές" συσκευές της εταιρίας με MIUI να ξεχωρίζετε κάποια πράγματα πριν σχολιάζετε :)) όχι τίποτα άλλο , αλλά μιλάμε για εταιρία που βγάζει 124124 διαφορετικές συσκευές το λεπτό οπότε από μόνα τους είναι άκυρα τα σχόλια αυτά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα