Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, logistoulis είπε

δεν είναι μόνο το θέμα του στοκ (που είναι σημαντικό) αλλά και η υποστήριξη, αναβαθμίσεις, ασφάλεια

αυτή τη στιγμή το α1 είναι στην 8.1 με security patch ιουλίου (ο,τι πιο πρόσφατο δηλαδή) , πόσες συσκευές είναι εξίσου ενημερωμένες; ακόμα και διπλάσιου ή τριπλάσιου κόστους; 

Πολύ σωστή επισύμανση και αυτή.

• Like 3
  • Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω ένα xiaomi m1 a1 για development phone στην εργασία μου και πραγματικά έχω εντυπωσιαστεί. Είναι εξαιρετικής ποιότητας και το stock android το κάνει ακόμα πιο ελκυστικό. Για κάποιον που δεν χρειάζεται flag ship κάμερες τότε το M1 A2 είναι best value for money. Αυτό είναι true flagship killer κατά την άποψη μου όχι τo 550€ one plus 6. Εγώ προσωπικά, άλλαξα πρόσφατα το Samsung s8+ που είχα και πήρα το Huawei P20 Pro. Με ειλικρίνεια το λέω, εάν είχε βγει νωρίτερα το A2 μπορεί να μην έδινα 700€ για το P20 pro αλλά να προτιμούσα αυτό.

• Like 2
Δημοσ.

Αν δεν εβγαζε την θυρα ακουστικων αν εβαζε μεγαλυτερη μπαταρια θα ηταν ακομα καλυτερα.

Παντως αν και android one με snap660,το value for money του Redmi note 5 δεν το φτανει ουτε για πλακα.

Και  πλεον στα 300ευρω πχ βρισκεις το nokia 8 με snap835 που ειναι και αυτο android one ή και τις γνωστες ναυαρχιδες του 2017 οπως lg g6/Sony XZ1 με τα καλα τους αλλα και τα κακα τους.

Φυσικα τα παραπανω τα συγκρινω παντα με την εκδοση 4/64 του Mi A2 που θα βγαινει τις πρωτες μερες κοντα στα 300ευρω.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μετά από 4 high end συσκευές με σπασμένη οθόνη, είπα τέρμα τα ακριβά κινητά. Τωρινός κάτοχος του MiA1, προερχόμεος απο iPhone6+/7+ και S7edge/S8. Με την Google Cam δεν μπορώ να πιστέψω ακόμα την ποιότητα των φωτογραφιών, η οποία ήταν το μόνο αδύναμο σημείο του MiA1. Αλλά γιατί μας έκοψες την Sd Card ρε Xiaomi?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, tiniakos είπε

Sar τιμές δεν βρήκα πουθενά και από ότι θυμάμαι το A1 είχε αρκετά υψηλές.

Οι τιμές ήταν υψηλές μόνο με 2 sim και σε περίπτωση που είσαι σε σπηλιά. Το έψαξα πααααρα πολύ πριν το αγοράσω

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Χωρις επεκταση SD ... δεν .... και ειναι κριμα.

Δημοσ.

oι μισοι παραπονιουνται οτι δεν εχει επεκταση micro sd,λες και ο ανταγωνισμος προσφερει σε αυτη την τιμη... ο αλλος λεει για usb type c , λυπαμαι αλλα αρκετοι μοιαζουμε στην παροιμια μας χαριζαν ενα γαιδαρο και μεις κοιταζαμε τα δοντια ,ασε που εχω την υποψια οτι μερικοι μονο και μονο επειδη δεν ειναι μηλο η samsung το οικτιρουν....

• Like 1
Δημοσ.

oι μισοι παραπονιουνται οτι δεν εχει επεκταση micro sd,λες και ο ανταγωνισμος προσφερει σε αυτη την τιμη... ο αλλος λεει για usb type c , λυπαμαι αλλα αρκετοι μοιαζουμε στην παροιμια μας χαριζαν ενα γαιδαρο και μεις κοιταζαμε τα δοντια ,ασε που εχω την υποψια οτι μερικοι μονο και μονο επειδη δεν ειναι μηλο η samsung το οικτιρουν....

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, forgotten είπε

πεστα ρε φιλε γιατι μερικοι θα μας τρελανουν 😵 και το αστειο ειναι οτι θα χουν κανα μηλοphone 16gb 😂

• Like 1
Δημοσ.

micro sd /  type c 

η είδηση αφορά συσκευή που λέγεται ΜΙ (type c) και Α2 (άρα android one) 

μην μπερδεύεστε με τις συσκευές REDMI (που δεν έχουν type c) ή όλες τις "κλασικές" συσκευές της εταιρίας με MIUI

να ξεχωρίζετε κάποια πράγματα πριν σχολιάζετε :)) 

όχι τίποτα άλλο , αλλά μιλάμε για εταιρία που βγάζει 124124 διαφορετικές συσκευές το λεπτό :P οπότε από μόνα τους είναι άκυρα τα σχόλια αυτά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...