Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους! 

Πρόσφατα αγόρασα τον προτζέκτορα Unic uc40. Για τα 40 ευρώ που έδωσα είναι πολύ καλός! Δεν έχω ιδέα από προτζέκτορες αλλά θέλω να αρχίσω να ασχολούμαι σιγά σιγά και να πειραματιστώ με κατι οικονομικό! 

Στη ταράτσα μου έχω εναν τέλειο λευκό τοίχο 5χ3m και λεω να το κανω θερινό σινεμά! 😛 ήδη οι πρώτες προβολές με τον unic uc40 ήταν αρκετά διασκεδαστικές!

Τώρα όμως σκέφτομαι να παω σε κάτι λίγο καλύτερο, μέχρι 120 ευρώ. 

Σκέφτομαι για τον Excelvan CL720D LED Projector with Digital TV Slot. 

Θα ήθελα βέβαια εκτός απο Tv Slot να έχει και Wi-Fi... 

Οτιδήποτε σχόλια και προτάσεις για αλλά μοντέλα θα με βοηθούσαν πολυ! 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :)

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Και εγω ξεκίνησα για οικονομικο αλλά κατεληξα σε optoma full HD & full 3D

Για μένα ειναι μια επένδυση,  δεν το αγοραζεις κάθε μέρα αυτό το μηχάνημα. 

Ξεκίνησα μέχρι 300€ και κατεληξα στα 700.

Δεν ήθελα να βλέπω ταινιες και να μη βλέπω FHD.  Ήθελα να έχω την επιλογή 3D μιας και τα τελευταια μοντέλα έχουν 3d vena που ειναι ο.τι καλυτερο μπορεί να δει κάποιος. Ήθελα να έχει πολύ καλη αντίθεση για να μη χρειάζεται να ειναι εντελώς θεοσκοτηνα για να δεις μια ταινία. 

Ήθελα να έχει μεγαλο άνοιγμα οθόνης για να βλέπω και σε μεγαλύτερο μέρος. Όταν χρειαστεί να τον μεταφερω στο εξοχικό που έχω ενα τοίχο τεράστιο.   (27-305")

Ο προτζεκτορας ειναι ο optoma HD27

Αυτή ειναι η γνωμη μου. 

Εφόσον σου αρέσει το άθλημα,  πάρε ενα καλό. 

Εγω 6 μηνες μάζευα τα χρηματα αλλά χαίρομαι που έχω ενα μηχάνημα που ειναι κανονικος κινηματογράφος. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, fotispigi είπε

Και εγω ξεκίνησα για οικονομικο αλλά κατεληξα σε optoma full HD & full 3D

Για μένα ειναι μια επένδυση,  δεν το αγοραζεις κάθε μέρα αυτό το μηχάνημα. 

Ξεκίνησα μέχρι 300€ και κατεληξα στα 700.

Δεν ήθελα να βλέπω ταινιες και να μη βλέπω FHD.  Ήθελα να έχω την επιλογή 3D μιας και τα τελευταια μοντέλα έχουν 3d vena που ειναι ο.τι καλυτερο μπορεί να δει κάποιος. Ήθελα να έχει πολύ καλη αντίθεση για να μη χρειάζεται να ειναι εντελώς θεοσκοτηνα για να δεις μια ταινία. 

Ήθελα να έχει μεγαλο άνοιγμα οθόνης για να βλέπω και σε μεγαλύτερο μέρος. Όταν χρειαστεί να τον μεταφερω στο εξοχικό που έχω ενα τοίχο τεράστιο.   (27-305")

Ο προτζεκτορας ειναι ο optoma HD27

Αυτή ειναι η γνωμη μου. 

Εφόσον σου αρέσει το άθλημα,  πάρε ενα καλό. 

Εγω 6 μηνες μάζευα τα χρηματα αλλά χαίρομαι που έχω ενα μηχάνημα που ειναι κανονικος κινηματογράφος. 

Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! 

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα . Μπορεις να το αγορασεις απο αυτον . Εχει πολυ καλες κριτικες στις πωλησεις του. Επισης ειναι και στα λευτα που ζητας. Επιπλεον δινει και μια οθονη προβολης . 

Καλη συνεχεια . 

Επεξ/σία από tsaksg04
  • Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...