Μακιαβέλλι Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Αν θες να δοκιμάσεις παράγγειλε από αμαζον αλλά μη το γ*#;@σεις κιόλας. Θα δεχθούν επιστροφή αν δεν σου κάνουν χωρίς πολλά πολλά.
SakafliaC Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ακουστικά θέλει να πάρει όχι αμάξι, για το θεό.. Πήγαινε σε κανα Public/MediaMarkt αν ανησυχείς τόσο μήπως τα χουν ανοιχτά να τα δεις. Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2018 από SakafliaC
powerblade Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) συγκρινεις τα BeyerDynamic DT 990 Pro με τα HyperX?? φιλε?? σακαφιακ?? νυκτα με την μερα?? σε αλλο επιπεδο με τα BeyerDynamic DT 990 Pro .. εκτος σακαφιακ και προτεινεις ακουστικα gaming ?? αγοραζει και ενα modmic sakafiak συγκρινεις τα Logitech G633 Artemis Spectrum με αυτα που προτεινω?? BeyerDynamic DT 990 Pro?? ΣΑΡΚΑΦΙΑΚ τα BeyerDynamic DT 990 Pro τα εχεις δοκιμασει? και προσπαθεις να τα συγκρινεις με τα hyper cloud?? εινε δικαιομα μου να κανω προτασεις δεν μου απαγορευετε ετσι?? αλλα σε ρωταω ποσων ειδων ακουστικων εχεις δοκιμασει sarkafiak?? συγκρινεις τα HyperX και τα Logitech G633 Artemis Spectrum με τα BeyerDynamic DT 990 Pro ειδικα στο gaming? Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2018 από powerblade
SakafliaC Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Άλλος είναι ο σακαφιακ και άλλος ο ΣΑΡΚΑΦΙΑΚ?
powerblade Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 SakafliaC σε ρωτησα συγκρινεις τα HyperX και τα Logitech G633 Artemis Spectrum με τα BeyerDynamic DT 990 Pro ειδικα στο gaming? δεν μαλώνουμε απλα κανουμε διαλογο
SakafliaC Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Ειδικά στο gaming όχι δεν τα συγκρίνω, ανέκαθεν τα studio ακουστικά ήταν καλύτερα στο gaming. Να σε ρωτήσω κάτι, έχουν καλό μικρόφωνο?
powerblade Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) οχι δεν εχουν μικροφωνο αλλα ομως οπως γνωριζεις αν βαλει ενα modmic 4 γιατι οπως γνωριζεις τα μικροφωνα ειδικα των gaming εινε χαλια στην πραγματικοτητα αλλα ομως υπαρχει μια μεριδα gaming ακουστικων που εχουν πολυ καλα μικροφονα.//. γενικως το c 4modmic 4 εινε οτι το καλυτερο ειδικα αν εχει καποιος μηχανικο πληκτρολογιο..https://antlionaudio.com/collections/modmic-for-gaming εγω απλά ειπα την αποψη μου παντος αναφορικα με τα ακουστικα akg 712 pro που εχω στα παιχνιδια εινε απο αλλο πλανητη καμια σχεση με τα sentheizer game zero που εχω και που θελω και να τα πουλησω. απλα το εψαξα παρα πολυ με το θεμα ακουστικων.. το παιδι ας παρει οτι θελει εινε στην κριση του. και επιλογη του. επισης μπορει να μεταβει αν θελει στα Audio Technica AD700x https://www.skroutz.gr/s/4521071/Audio-Technica-AD700x.html https://www.skroutz.gr/s/4602088/Audio-Technica-M50x-Black.html Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2018 από powerblade
Μακιαβέλλι Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Do you have a minute to talk about our Lord and Savior studio headphones? Και αν το παιδί θέλει surround sound γιατί παίζει fps τι γίνεται καπετανιε; 1
powerblade Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 πολυ απλα Μακιαβέλλι παιρνει μια καρτα ηχου soundblaster ae-5 η παιρνει Sennheiser GSX 1000 και δεν λεγομε καπετανιος αλλα λεγομε powerblade
pirmen56 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Ο powerblade(και όσα άλλα accounts έχει) τελικά δεν είναι τρολ, γιατί σε άλλο φόρουμ πόσταρε φωτογραφίες(μοναδικές ως φαίνεται) από τα καινούργια του AKG K712pro μαζί με μια soundblaster. Τα 990 pro είναι ποιοτικά ανώτερα από τα Kingston Hyper-X λόγω ανώτερων μεγαφώνων και σχεδίασης(semi-open). Χρειάζονται όμως ενίσχυση και κάποιο έξτρα μικρόφωνο. Το συνόλικο κόστος ξεφεύγει πολύ. Τα Kingston χαρακτηρίζονται ως φοβερά από άτομα τα οποία δεν έχουν συνήθως εμπειρία από high end ακουστικά. Είναι πάντως γερό vfm, ολοκληρωμένη λύση και ορισμένα μοντέλα έχουν αποσπάσει θετικές κριτικές και από απαιτητικούς reviewers(π.χ. τα revolver). Και η logitech όμως βγάζει τα τελευταία χρόνια μοντέλα που στέκονται καλά και ως hi fidelity μηχανήματα(533, 633 κτλ.). Οπότε μας μένει το οικονομικό και η άνεση που είναι εντελώς υποκειμενικό ζήτημα. Ελπίζω μόνο να έχεις μια καλή κάρτα ήχου(όχι onboard), γιατί οι πακεταρισμένες όλων αυτών των σετ δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Αν καταλαβαίνεις φυσικά τη διαφορά.
powerblade Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 pirmen δεν λεω ψεματα τα εχω αγορασει ολα αυτα
powerblade Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) μπορω να ανενασω και τις φωτογραφιες που εχω με το σπιτι μου και το γραφειο μου δεν εχω προβλημα πραγματικα και οριστε τα ανεβασα Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2018 από powerblade
Μακιαβέλλι Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 12 ώρες πριν, powerblade είπε πολυ απλα Μακιαβέλλι παιρνει μια καρτα ηχου soundblaster ae-5 η παιρνει Sennheiser GSX 1000 και δεν λεγομε καπετανιος αλλα λεγομε powerblade Δηλαδή από εκεί που θέλει να δώσει 100-120 δίνει 250-300 και καθάρισε! Στις καρδιές μας θα είσαι πάντα ο καπετάνιος. Ωραίο χρώμα στον τοίχο btw, κι εγώ έτσι το έχω.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 3 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε Δηλαδή από εκεί που θέλει να δώσει 100-120 δίνει 250-300 και καθάρισε! Στις καρδιές μας θα είσαι πάντα ο καπετάνιος. Ωραίο χρώμα στον τοίχο btw, κι εγώ έτσι το έχω. ποιος να περιμενε καλυτερο ηχο με τα 3πλα λεφτα, ε? 🤣 παντως και παλι ακυρος ειναι. τα dt770 θα πρεπε να προτεινει που ειναι κλειστα και εχουν μπασο γιατι τα 990 δεν.. τα hyperx ουσιαστικα ειναι λιγο χειροτερα dt770 (βασιζονται σε κοπια των 770) αλλα παραμενουν πολυ καλα ακουστικα οποτε δεν αξιζει ιδιαιτερα να δωσει κανεις τα 3πλα με το support της logitech ειμαι ευχαριστημενος οποτε αυτο ειναι ενα συν. αλλο συν ειναι το καλυτερο μικροφονο. ανετα θα αγοραζα το cloud με τα μισα λεφτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα