Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερίζω την παρέα. Λόγω ότι τα G430 ακουστικά μου της Logitech παρέδωσαν πνεύμα, αναζητώ νέο headset. Μου άρεσαν πάρα πολύ, οπότε έλεγα να κινηθώ πάλι στην ίδια εταιρεία. Εκτός κι αν υπάρχει καμιά άλλη vfm επιλογή.

Κοιτούσα αυτά : https://www.skroutz.gr/s/7896085/Logitech-G633-Artemis-Spectrum.html

Έχει κανείς άποψη γι αυτά? Αξίζουν τα χρήματα? Διαθέτω budget ως 100-120 βαριά.

Ευχαριστώ!

Επεξ/σία από KaRouLi
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, odystam είπε

Πολύ καλά gaming ακουστικά είναι τα hyperx cloud, ρίξε μια ματιά. 

Τα ακουστικά πως υποδέχονται το αυτί? Έχουν δηλαδή χώρο μέσα για να είναι άνετο? Τα logitech που έχω τώρα, εκτός από το ότι είναι over ear, έχουν και κάποιο χώρο και έτσι κάθεται καλά στο αυτί. Δεν ξέρω αν με κατάλαβες.

Δημοσ.

Ναι καταλαβαίνω. Τώρα αυτό εξαρτάται απο εσένα...Τα περισσότερα over ear συνήθως καλύπτουν μια χαρά τους περισσότερους άνθρωπος....αν θες δες ακριβώς τα dimensions της εσωτερικής διαμέτρου των hyperx και μέτρα και το αυτί σου (ή τα παλιά σου ακουστικά) για να δεις αν σε βολεύει. 

• Like 1
Δημοσ.

Είχα τα 430 που είχες και συ και τώρα έχω τα 633 που κοιτάς να πάρεις.

Πολύ βολικά στο κεφάλι χωρίς να σε σφίγγουν ή να σε βαραίνουν, ήχος άψογος για την τιμή τους, αρκετά καλό μικρόφωνο και φυσικά support Logitech αν χρειαστείς κάτι.

Αν τα πάρεις κατέβασε και το λογισμικό για να παίζεις με το φωτισμό όπως γουστάρεις.

Δε θα σ απογοητεύσουν εφόσον ήσουν ευχαριστημένος και απ τα 430.

btw από Παρασκευή μάλλον θα χω τα 933 και θα βάλω τα 633 στις αγγελίες εδώ για πούλημα :P

• Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, SakafliaC είπε

Είχα τα 430 που είχες και συ και τώρα έχω τα 633 που κοιτάς να πάρεις.

Πολύ βολικά στο κεφάλι χωρίς να σε σφίγγουν ή να σε βαραίνουν, ήχος άψογος για την τιμή τους, αρκετά καλό μικρόφωνο και φυσικά support Logitech αν χρειαστείς κάτι.

Αν τα πάρεις κατέβασε και το λογισμικό για να παίζεις με το φωτισμό όπως γουστάρεις.

Δε θα σ απογοητεύσουν εφόσον ήσουν ευχαριστημένος και απ τα 430.

btw από Παρασκευή μάλλον θα χω τα 933 και θα βάλω τα 633 στις αγγελίες εδώ για πούλημα :P

Είναι άνετα όπως τα 430? Γιατί τα 430 ήταν πολύ άνετα για πολλές ώρες και ήταν ένα από τα θετικά των ακουστικών και γι αυτό δεν άλλαξα τόσα χρόνια. Ψάχνω για νέο headset γιατί μετά από 5 χρόνια, ψόφησαν :P

Κάποιο αρνητικό έχεις βρει?

Όσον αφορά τα Hyper Cloud, τα είδα. Δε μου πολυάρεσαν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι το ίδιο άνετα είναι. Δε σε πιέζουν στο κεφάλι στ αυτιά, ενώ τα νιώθω λίγο πιο βαριά, όχι σε ενοχλητικό βαθμό αντιθέτως ίσως να το προτιμάω κιόλας.

Μακρύ καλώδιο κλασικά όπως και τα 430 να κάνεις ότι γουστάρεις, μέχρι και καρφάκι για να τα συνδέσεις στο κινητό αν θες έχει μέσα το κουτί.

Όχι δεν έχω κάποιο αρνητικό να σου αναφέρω εκτός απ την λίγο τσιμπημένη τιμή.

Επεξ/σία από SakafliaC
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
11 ώρες πριν, KaRouLi είπε

Είναι άνετα όπως τα 430? Γιατί τα 430 ήταν πολύ άνετα για πολλές ώρες και ήταν ένα από τα θετικά των ακουστικών και γι αυτό δεν άλλαξα τόσα χρόνια. Ψάχνω για νέο headset γιατί μετά από 5 χρόνια, ψόφησαν :P

Κάποιο αρνητικό έχεις βρει?

Όσον αφορά τα Hyper Cloud, τα είδα. Δε μου πολυάρεσαν.

Τα είδες και δεν σου άρεσαν...

το θέμα είναι να τα φορέσεις  :)

Δημοσ.

Θα τον πάνε σε άλλο επίπεδο σε gaming τα monitor ακουστικά που του προτείνεις?

Το ότι δεν έχουν μικρόφωνο θα τον βοηθήσει να συγκεντρώνεται για tryhard λογικά?

Καρέκλα πήρες? Κάνεις και προτάσεις τώρα? Δεν έχω καταλάβει αν τρολάρεις τόσες μέρες ή απλά παίζει άλλο πρόβλημα..

Δημοσ.

Τα HyperX που σου προτείνει ο radiohead είναι επίσης πολύ καλά ακουστικά πάντως να ξέρεις, αν και με λίγο υπερβολικό hype εδώ στο insomnia.

Και τώρα απ το link του είδα ότι είναι και σε πολύ καλή τιμή. Αν και κακάσχημα :P

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Έχουν καλύτερη ποιότητα από τον ανταγωνισμό και η τιμή είναι χαμηλή γιατί είναι το παλιότερο μοντέλο. Τα cloud 2 έχουν 100€

Όσο για το design ακουστικά θα πάρετε ρε παιδιά όχι ρολόι. :P

Δημοσ.
8 ώρες πριν, radiohead είπε

Έχουν καλύτερη ποιότητα από τον ανταγωνισμό και η τιμή είναι χαμηλή γιατί είναι το παλιότερο μοντέλο. Τα cloud 2 έχουν 100€

Όσο για το design ακουστικά θα πάρετε ρε παιδιά όχι ρολόι. :P

Ναι δε με νοιάζει φυσικά το design. Να είναι άνετα πρώτον και δεύτερον καλός ήχος και καλό μικρόφωνο. Ούτε youtuber είμαι ούτε τίποτα για να θέλω τρομερό μικρόφωνο. :P

Η τιμούλα των hyper είναι πολύ καλή, στα 60, αλλά δεν ξέρω αν θα μου κάνουν και δεν έχω κανέναν τρόπο να τα  δοκιμάσω εκτός κι αν τα αγοράσω :P Και δεν ξέρω αν θέλω να κάνω πειραματισμούς, μάλλον θα προτιμήσω την πεπατημένη και αφού o φίλος πάνω αναφέρει την ίδια άνεση με τα 430, πιθανότατα να δω εκείνα. Θα το ψάξω όμως ακόμα λίγο.

Νομίζω καλύφθηκα, ευχαριστώ πολύ όλους!

8 ώρες πριν, SakafliaC είπε

Τα HyperX που σου προτείνει ο radiohead είναι επίσης πολύ καλά ακουστικά πάντως να ξέρεις, αν και με λίγο υπερβολικό hype εδώ στο insomnia.

Και τώρα απ το link του είδα ότι είναι και σε πολύ καλή τιμή. Αν και κακάσχημα :P

8 ώρες πριν, radiohead είπε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...