UsualSuspect__ Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 ZTE λέει. Τι είδους troll είστε εσείς, ποτέ δεν θα σας καταλάβω. Όλοι εσείς με τα νούμερα δίπλα στο name σας, έχετε σίγουρα προβλήματα, δεν εξηγείται Καλό Πάσχα και σε σένα. 1
bill27 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δεν πεφτω στο επιπεδο σου να κοροιδευω συνφορουμητη ο οποιος εχει αντιθετη γνωμη απο σενα....αν δεν μπορεις να αντικρουσεις αυτα που εγραψα γνωριζουμε πλεον ποια ειναι η αντιδραση σου,ειμαστε ολοι τρολλ και εσυ ο Mister τα ξερω ολα Α!!!!Αντιο σου...
giannis.benelli Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, bill27 είπε Εχει καταντησει κουραστικη η συγκεκριμενη κατηγορια, εγω λεω να το ονομασουμε Θες smartphone??Παρε xiaomi.... εγω ρωτησα τι κινητο να παρω εχεις να προτεινεις κατι Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2018 από giannis.benelli
SeNNinhA Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, bill27 είπε Δεν πεφτω στο επιπεδο σου να κοροιδευω συνφορουμητη ο οποιος εχει αντιθετη γνωμη απο σενα....αν δεν μπορεις να αντικρουσεις αυτα που εγραψα γνωριζουμε πλεον ποια ειναι η αντιδραση σου,ειμαστε ολοι τρολλ και εσυ ο Mister τα ξερω ολα Α!!!!Αντιο σου... @bill24 Θυμιζω τα επιχειρηματα σου και το υφος σου... 5 ώρες πριν, bill27 είπε Εχει καταντησει κουραστικη η συγκεκριμενη κατηγορια, εγω λεω να το ονομασουμε Θες smartphone??Παρε xiaomi.... Επιπλεον 2 ώρες πριν, bill27 είπε Χαλαρωσε λιγο φιλε.... Μεχρι τα 250 ευρω οπως λες και συ υπαρχουν δεκαδες αξιοπιστα brands οπως Meizu,ZTE NUBIA μεχρι ΝΟΚΙΑ,SONY κτλ. Εκτος και αν νομιζεις πως μια εταιρια η οποια ιδρυθηκε το 2010 μπορει να ανταγωνιστει κολοσους οπως την ΝΟΚΙΑ και SONY και SAMSUNG. Α!!!και να μην ξεχασω τα αμετρητα bugs που εμφανιζονται μετα απο καθε update Περίπου 5.710.000 αποτελέσματα Δεν με νοιαζει για την οποια Xiaomi αλλα η Nokia δεν υπαρχει πια στον χαρτη καν! Πεθανε, εξαγοραστηκε 2 φορες και τωρα ειναι καποια Taiwan company που προσπαθει. Απο την αλλη Hauwei & Xiaomi αποτελουν τους #3 & #4 παγκοσμιους παιχτες στην αγορα των smartphones σημερα. Μηπως το πολυ Xiaomi hate mode σε εχει λιγο αποπροσανατολισει; 55 λεπτά πριν, giannis.benelli είπε εγω ρωτησα τι κινητο να παρω εχεις να προτεινεις κατι Στα 150€ max πας σε ενα Redmi Note 4 Με ελαχιστα παραπανω πας σε Redmi 5 Plus και στα 200€ στο Redmi Note 5. Οπως ειπωθηκε τα vfm της κατηγοριας ειναι ξεκαθαρα τα Xiaomi. Απο εκει και περα σαφως υπαρχουν και αλλες πολυ αξιολογες συσκευες. Απλα καπου θα υστερουν στην συγκριση. P9 lite & lite mini εγω δεν θα επελεγα παντως. Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2018 από SeNNinhA 2
giannis.benelli Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 ευχαριστω για της απαντησης θα παρω τελικα Xiaomi. Redmi Note 5. αφου ακουω καλα σχολια. βαρεθηκα τα κολληματα με το sansung 😃
SeNNinhA Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Μολις τωρα μου θυμισε καποιος το meizu pro 6 plus που απο Banggood βγαινει στα 170€ περιπου. Ειναι μια καλη επιλογη με εξαιρετικη καμερα και οθονη με μονο μειονεκτημα οτι δεν εχει την 800αρα μπαντα.
bill27 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, giannis.benelli είπε εγω ρωτησα τι κινητο να παρω εχεις να προτεινεις κατι Και εγω meizu θα σου προτεινα αλλα οκ αφου αποφασισες xiaomi ok 1 ώρα πριν, SeNNinhA είπε @bill24 Θυμιζω τα επιχειρηματα σου και το υφος σου... Επιπλεον Δεν με νοιαζει για την οποια Xiaomi αλλα η Nokia δεν υπαρχει πια στον χαρτη καν! Πεθανε, εξαγοραστηκε 2 φορες και τωρα ειναι καποια Taiwan company που προσπαθει. Απο την αλλη Hauwei & Xiaomi αποτελουν τους #3 & #4 παγκοσμιους παιχτες στην αγορα των smartphones σημερα. Μηπως το πολυ Xiaomi hate mode σε εχει λιγο αποπροσανατολισει; Στα 150€ max πας σε ενα Redmi Note 4 Με ελαχιστα παραπανω πας σε Redmi 5 Plus και στα 200€ στο Redmi Note 5. Οπως ειπωθηκε τα vfm της κατηγοριας ειναι ξεκαθαρα τα Xiaomi. Απο εκει και περα σαφως υπαρχουν και αλλες πολυ αξιολογες συσκευες. Απλα καπου θα υστερουν στην συγκριση. P9 lite & lite mini εγω δεν θα επελεγα παντως. Δηλαδη αν για σενα στο 3# ειναι η HAUWEI, στο 4# η Xiaomi και λογικα στα 1# και 2# samsung και apple ,η lg,htc,sony,blackberry,motorolla,google,1+ ειναι πισω απο την xiaomi?? Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2018 από bill27
SeNNinhA Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν ειναι τι λεω εγω και τι λες εσυ. Τα επισημα στοιχεια αυτο λενε. https://www.google.gr/amp/s/www.sammobile.com/2018/05/03/samsung-was-the-top-global-smartphone-vendor-in-q1-2018/amp/ https://www.google.gr/amp/s/businesstech.co.za/news/mobile/227509/top-5-best-selling-smartphone-brands-in-the-world/amp/ Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2018 από SeNNinhA
bill27 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Τα επισημα στοιχεια λενε αυτο που λες εσυ με βαση τις πωλησεις σε συγκεκριμενα τηλεφωνα.Δεν νομιζω ομως οτι οι πωλησεις συγκεκριμενων τηλεφωνων αντιπροσωπευουν και την αξιοπιστια του καθε brand.Για να τελειωνει εδω ομως το θεμα,εγω δεν εχω προβλημα με την xiaomi η με την καθε xiaomi ουτε υποστηριζω ενα συγκεκριμενο brand οπως κανουν πολλοι εδω μεσα,εγω υποστηριζω-ψαχνω το vfm ειτε ειναι xiaomi ειτε meizu ειτε οποιαδηποτε αλλη μαρκα.Για να σας δωσω ενα παραραδειγμα τι εννοω,μπαινει πχ καποιος εδω μεσα και ζηταει ενα τηλεφωνο εως 100 ευρω,μπαινει ο αλλος και του λεει βαλε αλλα 50 και παρε αυτο το xiaomi,εγω ομως δεν θα του ελεγα αυτο αλλα θα του προτεινα καποιο leeco με 3/32 που στο banggood ξεκινανε απο 80 ευρω....Τεσπα Αυτα ειχα να πω και αν με παρεξηγησατε ορισμενοι κανατε λαθος,ουτε ηθελα να σπαμαρω το topic.Ηθελα να τονισω το γεγονος πως εκτος απο την πολυαγαπημενη σας xiaomi υπαρχουν και αλλες εταιριες με εξισου καλες επιδοσεις.
isay Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Στο παράδειγμα σου, εξαρτάται απο το πωλητή. Ο πωλητής που απλά κοιτά την τσέπη του πελάτη θα του πουλήει ένα leeco για να μην φύγει ο πελάτης. Το αν τελικά του κάνει ή αν θα κολλά ή αν βγάζει software προβλήματα και ο πελάτης τρέχει, τον πωλητή αυτόν ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ καθολου. Απο την άλλη έχεις τον πωλητή τζιμάνι, που μπαινεις για κινητό 100 ευρω και φεύγεις με κινητό 500 ακομα κι αν βάλεις 23456 δοσεις ή είναι το ιδιο ακριβώς κινηεό αλλά με αλλο ταμπελάκι. Αυτόν τον πωλητη τον νοιάζει να σπρώξει αυτό που εχει το μεγαλύτερο κέρδος. Τέλος υπάρχει και ο πωλητής "φίλος" δηλαδή αυτός που σκέφτεται σαν πελάτης πριν πάει να ψωνίσει. Αυτός θα ψάξει να βρει τι ειναι καλυτερο για τον πελάτη, κυριολεκτικά. Δεν θα διστάσει να σου δώσει ένα κινητό των 80 ευρω, αν κρίνει οτι σου κάνει, κι ας χάνει σε προμήθεια. Ο ιδιος θα προσπαθήσει να σε πεισει να δώσεις αλλα 50 να παρεις αλλο κινητό, οχι για να βγαλει χρήμα, αλλά γιατι ξέρει οτι ταιριάζει στον πελάτη και οτι ειναι vfm. Οτι δε θα χρειασστεί σε 6 μήνες να ψάχνεις πάλι κινητό. Στα forums(fora) σαν το insomnia, το adslgr, το myphone, κλπ συχνάζουν άνθρωποι σαν τον τελευταίο και σπανίζουν σαν τους δυο πρωτους. Αυτός ειναι ο λογος που βλέπεις τετοιου ειδους απαντησεις. Κάτι ακομα για τα meizu, τα legoo, nokia, cubot, κλπ. Σαν hardware τα βάζω στην ίδια κατηγορία με xiaomi/huawei ΑΛΛΑ σε xiaomi/huawei εχει πεσει (και συνεχίζει να πεφτει) πολύ δουλειά και στο λειτουργικό. Στα πρώτα που ανεφερα (ενδεικτικα), άντε ο κατασκευαστής να βγάλει 1-2 updates και μετά ξεχνά οτι υπάρχει το κινητό. Στα xiaomi/huawei πέρα απο τα πολλά updates, υπάρχει και τεραστια κοινότητα, που βρίσκει λύσεις, βγαζει roms, κλπ. 1
bill27 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Συνφωνω απολυτα σε ολα αυτα που λες,στο μονο που υστερουν οι μεσαιες Κινεζικες εταιριες η και αλλες γνωστες μεσαιες ειναι στα update , εκει ναι η xiaomi υπερεχει ,αν και οπως διαβαζω απο δω και απο κει δεν λειπουν τα bugs.
SeNNinhA Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 34 λεπτά πριν, bill27 είπε Τα επισημα στοιχεια λενε αυτο που λες εσυ με βαση τις πωλησεις σε συγκεκριμενα τηλεφωνα.Δεν νομιζω ομως οτι οι πωλησεις συγκεκριμενων τηλεφωνων αντιπροσωπευουν και την αξιοπιστια του καθε brand.Για να τελειωνει εδω ομως το θεμα,εγω δεν εχω προβλημα με την xiaomi η με την καθε xiaomi ουτε υποστηριζω ενα συγκεκριμενο brand οπως κανουν πολλοι εδω μεσα,εγω υποστηριζω-ψαχνω το vfm ειτε ειναι xiaomi ειτε meizu ειτε οποιαδηποτε αλλη μαρκα.Για να σας δωσω ενα παραραδειγμα τι εννοω,μπαινει πχ καποιος εδω μεσα και ζηταει ενα τηλεφωνο εως 100 ευρω,μπαινει ο αλλος και του λεει βαλε αλλα 50 και παρε αυτο το xiaomi,εγω ομως δεν θα του ελεγα αυτο αλλα θα του προτεινα καποιο leeco με 3/32 που στο banggood ξεκινανε απο 80 ευρω....Τεσπα Αυτα ειχα να πω και αν με παρεξηγησατε ορισμενοι κανατε λαθος,ουτε ηθελα να σπαμαρω το topic.Ηθελα να τονισω το γεγονος πως εκτος απο την πολυαγαπημενη σας xiaomi υπαρχουν και αλλες εταιριες με εξισου καλες επιδοσεις. Τι σημαινει αξιοπιστια; Εχεις στοιχεια για την καταταξη σε αξιοπιστια; Η αξιοπιστια μετριεται σε fails/αριθμο συσκευων. Αλλο δηλαδη 10 fails/10.000 συσκευες και άλλο 100 fails/1.000.000 συσκευες. Το 10 ειναι μικροτερο του 100 αλλα σαν ποσοστο ειναι μεγαλυτερο! Απο την αλλη τα περισσοτερα προβληματα σημερα εχουν να κανουν με την χρηση και το software παρα με το hardware. Και αυτο ειναι ενα εγγενες προβλημα του android και οχι τοσο των κατασκευαστων. Αλλα εκει υπεισερχεται η υποστηριξη. Αλλες εταιρειες εχουν μεγαλη και αλλες μηδενικη. Η Sansung αν και τεραστια εταιρεια δεν φημιζεται για την υποστηριξη των μοντελων της. Αντιθετως η Xiaomi ειναι σε πολυ καλη μοιρα και επιπλεον εχει και την μεγαλυτερη υποστηρικτικη κοινοτητα και αναπτυξη ROM. Το MIUI θεωρειται απο τα πιο φιλικα και με τους λιγοτερους περιορισμους UI επισης. Ναι. Σαφως εαν καποιος σου πει για κινητο των 100€ αυτοματα θα τον ρωτησεις εαν μπορει να διαθεσει κατι παραπανω για να αξιζει περισσοτερο η αγορά του. Αυτο ειναι το σωστο. Δεν εχει να κανει με εταιρειες αλλα με πραγματικοτητα. Απο την αλλη εαν δεν μπορει τοτε σαφως και καλως θα του προτεινεις ενα Leeco. Γιατι ομως δεν θα του προτεινεις το πιο φθηνο Sansung που μπορει να αγορασει; Διοτι απλα δεν αξιζει τα λεφτα του αφενος και αφετερου υπαρχει καλυτερη vfm συσκευη στα ιδια χρηματα. Ιδιος ακυρωνεις τον εαυτο σου απλα και μονο σκεπτομενος απολυτως λογικα και αφαιροντας σε αυτη την περιπτωση το Xiaomi hate απο την λογικη σου! Θα συμφωνησω απολυτα φυσικα και με τον φιλο απο πανω.
chios Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Τα meizu δεν θα τα έβαζα στο ίδιο καζάνι με leeco, cubot, κλπ. Μια χαρά update δίνει, το δικό μου μοντέλο 16, και πήρε security patch Ιουνίου 18, μπορεί να μην δίνει κάθε μήνα αλλά δίνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα