Προς το περιεχόμενο

huawei p9 lite mini

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα ηθελα την βοηθεια ολον για αγορα κινητου. διαθετο μεχρι 150ε μου αρεσε το huawei p9 lite mini. αλλα καπου διαβασα οτι εχει καποια προβληματακια και με το wifi. δεν ξερω αν αληθευει; επισης δεκτες και αλλες προτασεις. το θεμα ειναι να ειναι λιγο καλο σαν τηλ. ευχαριστω πολυ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ποιο πολυ το θελω για ιντερνετ  καμια φωτογραφια με δυο καρτες  αγορα απο ελλαδα  huawei p9 lite mini

Επεξ/σία από giannis.benelli
Δημοσ.

γεια και χαρά και σε σενα

Με 2/16 εν μέσω 2018 ειναι κακη επενδυση. Κοίταξε για 3/32 και συμπλήρωσε τη φορμα

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, bill27 είπε

Εχει καταντησει κουραστικη η συγκεκριμενη κατηγορια, εγω λεω να το ονομασουμε Θες smartphone??Παρε xiaomi....

Μάλλον πάρε το note 5 για να μην το κουράζουμε 

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, bill27 είπε

Εχει καταντησει κουραστικη η συγκεκριμενη κατηγορια, εγω λεω να το ονομασουμε Θες smartphone??Παρε xiaomi....

Αν εχεις να προτεινεις κατι καλυτερο ή ιδιο με το note 5,εδω ειμαστε.

Πιο συγκεκριμενα αν υπαρχει αυτη την στιγμη στην Ελληνικη αγορα αλλο κινητο με snap636,4000μπαταρια,android 8.1,fm radio και ir blaster,full hd+ αναλυση/οθονη μπορεις να το αναφερεις.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, giannis.benelli είπε

θα ηθελα την βοηθεια ολον για αγορα κινητου. διαθετο μεχρι 150ε μου αρεσε το huawei p9 lite mini. αλλα καπου διαβασα οτι εχει καποια προβληματακια και με το wifi. δεν ξερω αν αληθευει; επισης δεκτες και αλλες προτασεις. το θεμα ειναι να ειναι λιγο καλο σαν τηλ. ευχαριστω πολυ

huawei p9 lite 2017 στα 150. τελειο

Δημοσ.
1 hour ago, bill27 said:

Σ αυτά τα λεφτά δεν βρίσκεις κάτι καλύτερο. 

Αν έρθει ο άλλος και μας πει 600 ευρώ πχ, θα του πούμε τα κλασικά p20, galaxy s9 κλπ κλπ. 

Στα 250 μαξ, δεν υπάρχει κάτι άλλο εκτός από Xiaomi, γιαυτό κάνει και καριέρα η συγκεκριμένη εταιρία στις mid range συσκευές. Δεν έχουν αντίπαλο. Εκτός αν θες να πάρει το "Χαβαη" με τα 16gb αποθηκευτικό χώρο, και με 2gb ram, εκείνο του 2017, εν έτη 2018. 

Αν έχεις άλλες απορίες, εδώ είμαστε να στις λύσουμε. 

Αν πάλι θέλετε να ανεβάσετε post count, λάθος μέρος βρήκατε και γίνεστε και κουραστικοί. 

Αντίο σου. 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν θα συνιστούσα P9 lite mini. Από Huawei/Honor θα σου πρότεινα P Smart ή Honor 9 lite, αλλά είναι περίπου +30€ ακριβότερα από RN5, και αρκετά πάνω απ'το αρχικό όριο που έχεις θέσει.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, UsualSuspect__ είπε

Σ αυτά τα λεφτά δεν βρίσκεις κάτι καλύτερο. 

Αν έρθει ο άλλος και μας πει 600 ευρώ πχ, θα του πούμε τα κλασικά p20, galaxy s9 κλπ κλπ. 

Στα 250 μαξ, δεν υπάρχει κάτι άλλο εκτός από Xiaomi, γιαυτό κάνει και καριέρα η συγκεκριμένη εταιρία στις mid range συσκευές. Δεν έχουν αντίπαλο. Εκτός αν θες να πάρει το "Χαβαη" με τα 16gb αποθηκευτικό χώρο, και με 2gb ram, εκείνο του 2017, εν έτη 2018. 

Αν έχεις άλλες απορίες, εδώ είμαστε να στις λύσουμε. 

Αν πάλι θέλετε να ανεβάσετε post count, λάθος μέρος βρήκατε και γίνεστε και κουραστικοί. 

Αντίο σου. 

Χαλαρωσε λιγο φιλε....

Μεχρι τα 250 ευρω οπως λες και συ υπαρχουν δεκαδες αξιοπιστα brands οπως Meizu,ZTE NUBIA  μεχρι ΝΟΚΙΑ,SONY  κτλ.

Εκτος και αν νομιζεις πως μια εταιρια η οποια ιδρυθηκε το 2010 μπορει να ανταγωνιστει κολοσους οπως  την ΝΟΚΙΑ και SONY και SAMSUNG.

Α!!!και να μην ξεχασω τα αμετρητα bugs που εμφανιζονται μετα απο καθε update Περίπου 5.710.000 αποτελέσματα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...