Γαλαζοαιματος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Καλησπερα παιδες. εχω αυτην την moba, ASUS PRIME Z270-K, και θελω να βαλω μια aftermarket αεροψυξη, καθως δε βλεπω το λογο να παω σε υδροψυξη. Γνωριζει καποιος να μου πει, ή αν εχει βαλει καλυτερα καποιος, ποια αφτερμαρκετ ψυκτρα να παρω? εχω 2 dims των 16gb, της corsair, vengeance 2666 DDR4 lpx black, και δε ξερω αν θα χωρεσει η αεροψυξη, και ποια απ ολες θα ταιριαξει. (οι ram, θα βγουνε απ τις θεσεις 1-3. και θα πανε σε 2-4 για να κερδισω λιγο χωρο. λογικα.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosthe15n Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Βάλε την Noctua NH-U12S . Πολύ καλή ψύκτρα και αθόρυβη. Προσωπικά με τις Ram δεν είχα πρόβλημα και τις έχω στις 1 και 3. Κοίτα μόνο το κουτί σου να δεις αν την χωράει. Και επίσης να ξέρεις πως αν το κουτί σου δεν έχει καλή κυκλοφορία αέρα δεν θα δεις τις δυνατότητες της. Αν μπορείς και πιστεύεις ότι πρέπει μπορεί να πας και στην Noctua NH-U14S (δεν την έχω δοκιμάσει). Αυτή την στιγμή που σου γράφω ο επεξεργαστής είναι στους 40° βαθμούς και η θερμοκρασία μέσα στο σπίτι είναι 32° βαθμοί. Χειμώνα πάω στους 37° βαθμούς. Σε Gaming πάω από 47° έως 56° μέγιστο. Αλλά λόγω του ότι το κουτί μου δεν έχει καλή κυκλοφορία αέρα έχω βγάλει το πλαινό καπάκι. Με το καπάκι πάνω πιάνω αντί για 40° 50° βαθμούς Πιστεύω ότι είναι καλές θερμοκρασίες και πραγματικά είναι αθόρυβη, σε σημείο να νομίζεις ότι δεν δουλεύει. Και φυσικά ποιότητα κατασκευής αξεπέραστη. Έχουν περάσει ψύκτρες και ψύκτρες από τα χέρια μου, αυτή τις ξεπερνάει όλες. Τώρα ίσως κάποια παιδιά να σου προτείνουν κάτι άλλο, περίμενε λίγο να πάρεις και άλλες γνώμες 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Καλημερα, ρωτά εδώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γαλαζοαιματος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 σας ευχαριστω για τις απαντησεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Μ'αρεσει που προτείνουμε ψύκτρες χωρίς να ξέρουμε καν τον επεξεργαστή 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, leros2004 είπε Μ'αρεσει που προτείνουμε ψύκτρες χωρίς να ξέρουμε καν τον επεξεργαστή 😂 Mια Νoctua κανει για ολα ασχετα αν εχει κανα Pentium ξερω γω 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 24/7/2018 στις 2:27 ΠΜ, Γαλαζοαιματος είπε Καλησπερα παιδες. εχω αυτην την moba, ASUS PRIME Z270-K, και θελω να βαλω μια aftermarket αεροψυξη, καθως δε βλεπω το λογο να παω σε υδροψυξη. Γνωριζει καποιος να μου πει, ή αν εχει βαλει καλυτερα καποιος, ποια αφτερμαρκετ ψυκτρα να παρω? εχω 2 dims των 16gb, της corsair, vengeance 2666 DDR4 lpx black, και δε ξερω αν θα χωρεσει η αεροψυξη, και ποια απ ολες θα ταιριαξει. (οι ram, θα βγουνε απ τις θεσεις 1-3. και θα πανε σε 2-4 για να κερδισω λιγο χωρο. λογικα.) παρε την arctic freezer 33 e sports edition Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γαλαζοαιματος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Επεξεργαστής i5 7600 παίδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 με λιγοτερα λεφτα μπορεις να παρεις gammaxx 200T, evo 212, cryorig H7, και αν εχεις χωρο στο κουτι κοιτας scythe mugen 5 revB και ninja 5. αμα τωρα εισαι με το στοκ της ιντελ ακομα και με το 200Τ θα ξετρελαθεις. γνωμη μου δοκιμασε πρωτα το 200Τ, αμα δε σου κανει το πουλας 5€ φτηνοτερα ευκολα καθως ειναι αρκετα δημοφιλες. οι αλλες ψυκτρες εχουν διαφορα στη τιμη μεταξυ τους αλλα ολες αξιζουν το εξτρα κοστος, οποτε ειναι θεμα μεχρι ποσα θες να δωσεις και ποσο χωρο εχεις στο κουτι. αμα στο μελλον φτιαξεις αλλο pc και δεν εισαι ευχαριστημενος πας σε πιο ακριβες λυσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 10/9/2018 στις 1:27 ΜΜ, Γαλαζοαιματος είπε Επεξεργαστής i5 7600 παίδες. κατευθείαν τοτε πας γ arctic freezer 33 plus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 10/9/2018 στις 1:27 ΜΜ, Γαλαζοαιματος είπε Επεξεργαστής i5 7600 παίδες. Αν έβλεπες το θέμα, θα έβλεπες και τι πρέπει να γράψεις. Αν πχ δεν χωράει στο κουτί, τι θα την κάνεις; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γαλαζοαιματος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις, πηρα την coolermaster xyper 212x, μια χαρα εκατσε στο κουτι, ολα κομπλε. ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα