karib Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2004 Θα ήθελα να έχω τη δυνατότητα να συνδέομαι στο Internet μέσω καρτοκινητού τηλεφώνου. Θελω να συνδέομαι μέσω gprs σε πολύ περιστασιακή βάση, πχ, 1 φορά το δίμηνο. Ξέρω οτι αυτό με καρτοκινητό δεν γίνεται. Μηπως γνωρίζεται κάτι παραπάνω, μηπως μου διαφεύγει κάτι?
ATG Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2004 Apo kartokinito mporis na echis prosvasi mono sto wap meso GPRS.
R_Barrichello Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2004 Γινεται με CU σιγουρα και νομιζω απο προσφατα και με Cosmokarta
karib Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2004 Φιλε R_Barrichello πες μου τι ξερεις να με σωσεις! Εψαξα cosmokarta http://www.cosmote.gr/el/content.asp?style=styles&ns=-10005&cid=16216 αλλα δεν βρηκα τιποτε για gprs. Για CU δεν ξέρω. Βοηθηστε με ρε παιδια.
karib Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2004 Παιδιά δε θέλω να χρησιμοποιώ gprs μόνο από το κινητο. Δηλαδή κατι Mms, ringtones κλπ. Θελω να συνδεω το pc μου και να μπαίνω στο internet.
karib Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2004 Ρε παιδιά ο μόνος τρόπος είναι να πληρώνω από 0 πάγια που ειμαι τώρα, 2 πάγια ? 1 για σύνδεση και 1 για χρήση gprs? Περιστασιακός χρήστης είμαι. Γιατι να φεσώνομαι καθε μηνα? Δηλαδη για ολες τις αλλες υπηρεσιες πληρωνεις καθώς-οταν τις χρησιμοποιείς. Εδω όχι?
FELIX Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2004 sxetika me gprs kai cosmokarta exei ws exhs:to wap via gprs einai free alla gia internet me gprs enw olles oi ry8miseis einai ok sto laptop kai kalei kai mpenei kanonika,to eikonidio dixnei online,kaneis send alla oxi recive bytes..to exoun kleidwmeno toys phra thl kai moy eipan oti den ginete me cosmokarta internet kai MONO me pagio an 8elw
karib Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2004 MONO me pagio an 8elw Εξυπνοι είναι όλοι τους. No way out καταστάσεις. Ευελιξία και ανταγωνισμός σου λέει μετά...
karib Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2004 Οχι τιποτε άλλο, δεν βλεπω και φως στον οριζοντα. Θέλουν σωνει και καλα να μας βάζουν διπλο μηνιάτικο χαρατσι. Ασχετα να θέλω-αλλά οντωε τότε το χρειάζομαι-να το χρησιμοποιώ μόνο μια φορά το μήνα.
dimitris74 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2004 e pigaine kana mia sindesi telestet pou exei gprs me pagio 0 kai plironeis mono oso katevazeis. alla to poso mi rotas. arketa
karib Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2004 Μαλλον αυτο θα κανω. Γιατι σε Cosmote 30 ευρώ είτε μπω είτε όχι σε gprs είναι μάλλον ανώφελο.
karib Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2004 Ειπα πριν παω σε tim να κοιταζα vodafone. Αλλά...εχει κι αυτη το παγιο της. Λιγοτερο απο cosmote βεβαια, 15 ευρω. Τα ιδια δηλαδη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.