Προς το περιεχόμενο

Mi A1 vs Redmi 5 plus vs Redmi Note 5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, what_if είπε

ειμαι ακριβως στο ιδιο διλημμα

soc ειναι καλυτερο ξεκαθαρα το a2 ,φωτογραφικη πρεπει να ειναι πολυ κοντα ,μπαταρια γαμαει το note ,type c το a2, βυσμα ακουστικων το note

το καθαρο android λεει αλλα εγω θελω root κ adaway

βασικα οποιο παιξει πρωτο σε καλη προσφορα το χτυπαω

Μην ασχολείσαι πλέον με root και Adaway,δεν λέει πια.

Υπάρχουν πλέον αρκετές εφαρμογές που μπορείς να χρησιμοποιήσεις και χωρίς root.

Μόνο αν έχεις έλλειψη χώρου ,εκεί ναι θα χρειαστεί το Link2sd που θέλει και root συσκευή.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, what_if είπε

Βεβαια μπορεις να πάρεις κ αυτο στα 80 τελικη με pririority για αποφυγη τελωνειου το οποιο δεν υπολειπεται πολυ απο αυτα που λεμε

https://www.banggood.com/LeEco-LeTV-Le-2-X526-5_5-Inch-3GB-RAM-32GB-ROM-MSM8976-Snapdragon652-1_8GHz-Octa-Core-4G-Smartphone-p-1273817.html?rmmds=cart_middle_products&ID=232&cur_warehouse=CN

Ευχαριστώ πολύ αλλά...

Στις 23/7/2018 στις 11:17 ΜΜ, bilham είπε

Η αγορά θα γίνει από Κωτσόβολο λόγω επιδότησης και είναι για γυναίκα.
Θέλουμε Xiaomi κοντά στα 200€

Τελικά πάω μάλλον για το RN5. Το μόνο που σκέφτομαι είναι το μέγεθος και τα on screen gestures (αντί για buttons)

Επεξ/σία από bilham
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Vincanity είπε

Το Note 5 δεν είναι ίδιο με το Redmi 5 plus? https://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_5_(redmi_5_plus)-8959.php

Η αλήθεια είναι ότι στην Ινδία το Redmi 5 plus κυκλοφόρησε σαν Redmi Note 5 για αυτό και το Redmi Note 5 κυκλοφόρησε εκεί σαν Redmi Note 5 Pro!

Με τις ονομασίες έχει ένα θέμα η Xiaomi

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 25/7/2018 στις 2:04 ΜΜ, bilham είπε

Ευχαριστώ πολύ αλλά...

Τελικά πάω μάλλον για το RN5. Το μόνο που σκέφτομαι είναι το μέγεθος και τα on screen gestures (αντί για buttons)

;  τι εννοείς ; αν θες μπορείς να έχεις on screen buttons αν σε ενοχλούν τα gestures

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 2/8/2018 στις 5:01 ΜΜ, kodorevi8ulis είπε

;  τι εννοείς ; αν θες μπορείς να έχεις on screen buttons αν σε ενοχλούν τα gestures

A ok δεν το ήξερα αυτό

Δημοσ.
Στις 25/7/2018 στις 10:06 ΠΜ, what_if είπε

Βεβαια μπορεις να πάρεις κ αυτο στα 80 τελικη με pririority για αποφυγη τελωνειου το οποιο δεν υπολειπεται πολυ απο αυτα που λεμε

https://www.banggood.com/LeEco-LeTV-Le-2-X526-5_5-Inch-3GB-RAM-32GB-ROM-MSM8976-Snapdragon652-1_8GHz-Octa-Core-4G-Smartphone-p-1273817.html?rmmds=cart_middle_products&ID=232&cur_warehouse=CN

Τι μαρκα ειναι αυτη; 

Επισης εχει android 6. Ποσο θα παει;

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Zerg13 είπε

Τι μαρκα ειναι αυτη; 

Επισης εχει android 6. Ποσο θα παει;

Αυτη ειναι μια φθηνη επιλογη απο «γνωστή-αγνωστη» εταιρεια. Ειναι μια φθηνη επιλογη για οσους θελουν ενα φθηνο τηλεφωνο που να μην κολλαει αλλα δεν ενδιαφερονται για αναβαθμισεις, security patches κλπ. Θα εχεις μηδενικη υποστηριξη σε θεματα λειτουργικου. Εγω παρηγγειλα ενα (αναμενεται) ως δευτερη βοηθητικη συσκευη για την δουλεια μου διοτι τουλαχιστον φοραει τον Snap 652 και εχει και την 800αρα και ειναι 3/32gb.Θα δειξει τι ψαρια θα πιανει τελικα αλλα για 80€ με τα μεταφορικα για εμενα ειναι προτιμοτερο απο καποιο Redmi 5A και άλλα με entry level επεξεργαστες. 

Δημοσ.
Στις 25/7/2018 στις 12:39 ΜΜ, saruman123 είπε

Μην ασχολείσαι πλέον με root και Adaway,δεν λέει πια.

Υπάρχουν πλέον αρκετές εφαρμογές που μπορείς να χρησιμοποιήσεις και χωρίς root.

Μόνο αν έχεις έλλειψη χώρου ,εκεί ναι θα χρειαστεί το Link2sd που θέλει και root συσκευή.

οπως;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, SeNNinhA είπε

Αυτη ειναι μια φθηνη επιλογη απο «γνωστή-αγνωστη» εταιρεια. Ειναι μια φθηνη επιλογη για οσους θελουν ενα φθηνο τηλεφωνο που να μην κολλαει αλλα δεν ενδιαφερονται για αναβαθμισεις, security patches κλπ. Θα εχεις μηδενικη υποστηριξη σε θεματα λειτουργικου. Εγω παρηγγειλα ενα (αναμενεται) ως δευτερη βοηθητικη συσκευη για την δουλεια μου διοτι τουλαχιστον φοραει τον Snap 652 και εχει και την 800αρα και ειναι 3/32gb.Θα δειξει τι ψαρια θα πιανει τελικα αλλα για 80€ με τα μεταφορικα για εμενα ειναι προτιμοτερο απο καποιο Redmi 5A και άλλα με entry level επεξεργαστες. 

Με android 6 θα μεινεις δηλαδη και τελος;

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Με android 6 θα μεινεις δηλαδη και τελος;

Εαν εχεις ορεξη ασχολεισαι και με custom rom βαζεις οτι θελεις. Αλλα εγω απλα το θελω ως εργοταξιακο τηλεφωνο με βασικες λειτουργιες browsing, email, viber, maps, gps και κανενα παιχνιδακια για τα πιτσιρικια για να μην παιρνουν το βασικο μου συνεχεια. Εξαλου και στα tablet εκει μενεις στα περισσοτερα... Για 80€ μια χαρα ειναι. Προτιμω να μην κολλαει κι ας ειναι στο 6αρι. 

Επεξ/σία από SeNNinhA
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρε ενα κινεζικο ταμπλετ που παιρνει και sim καλυτερα... μεγαλυτερη οθονη, ανεση. Η αυτα που φερνει το mediamarkt κατα καιρους.

15 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Εαν εχεις ορεξη ασχολεισαι και με custom rom βαζεις οτι θελεις. Αλλα εγω απλα το θελω ως εργοταξιακο τηλεφωνο με βασικες λειτουργιες browsing, email, viber, maps, gps και κανενα παιχνιδακια για τα πιτσιρικια για να μην παιρνουν το βασικο μου συνεχεια. Εξαλου και στα tablet εκει μενεις στα περισσοτερα... Για 80€ μια χαρα ειναι. Προτιμω να μην κολλαει κι ας ειναι στο 6αρι. 

Για ποσο καιρο θα λειτουργουν σωστα οι εφαρμογες μεχρι να γινουν outdated, ειναι μια ερωτηση. Για τις custom ron εχουν ακουστει πολλα ασχημα οτι βαζουν custom virus...

Επεξ/σία από Zerg13

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...