stathis80 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Γεια χαρά. Έπεσε στα χέρια μου ένα Lancia Lybra 1800cc , που παρουσιάζει πρόβλημα με τις ταχύτητες. Ενώ οδηγώ κανονικά με 1,2,3,4η δεν μπαίνει η πέμπτη και η όπισθεν με καμμία δύναμη. Έχει κανένας εμπειρία ή μηχανικές γνώσεις για να μου δώσει τα φώτα του; Το αμάξι δεν ξέρω ούτε πόσο καταπονημένο είναι αλλά ούτε έχω διαθέσιμα πρωινά να το τρέχω σε συνεργεία ( αν αξίζει κιόλας βεβαία)
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 15 λεπτά πριν, stathis80 είπε Γεια χαρά. Έπεσε στα χέρια μου ένα Lancia Lybra 1800cc , που παρουσιάζει πρόβλημα με τις ταχύτητες. Ενώ οδηγώ κανονικά με 1,2,3,4η δεν μπαίνει η πέμπτη και η όπισθεν με καμμία δύναμη. Έχει κανένας εμπειρία ή μηχανικές γνώσεις για να μου δώσει τα φώτα του; Το αμάξι δεν ξέρω ούτε πόσο καταπονημένο είναι αλλά ούτε έχω διαθέσιμα πρωινά να το τρέχω σε συνεργεία ( αν αξίζει κιόλας βεβαία) Ξεκίνα αλλάζοντας τις βαλβολίνες σε έναν μηχανικό και ζήτα να σου το τσεκάρει οπτικά από τον μηχανισμό του λεβιέ μέχρι ό,τι μπορεί να δει προς το κιβώτιο. Ίσως να είναι πρόβλημα στο συγχρόνιζε. Όταν λες δεν μπαίνει, εννοείς ότι δεν πάει ο λεβιές στην θέση? Από τρίτη σε πέμπτη δοκίμασες? Αν "χάσεις" και άλλη σχέση σημαίνει ότι έχει θέμα το κιβώτιο και πας για ανακατασκευή. Αν όχι είναι κάτι άλλο, ή κάποιο lock στον λεβιέ, ή το συγχρονιζέ, ή ο δίσκος.
NikosKallithea Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Τι νοημα εχει να λεμε εδω το μακρυ μας και το κοντο μας αν δεν πας συνεργείο, μπορεις να κατεβασεις σασμάν μονος σου; 1
stathis80 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 9 ώρες πριν, Rzarector είπε Ξεκίνα αλλάζοντας τις βαλβολίνες σε έναν μηχανικό και ζήτα να σου το τσεκάρει οπτικά από τον μηχανισμό του λεβιέ μέχρι ό,τι μπορεί να δει προς το κιβώτιο. Ίσως να είναι πρόβλημα στο συγχρόνιζε. Όταν λες δεν μπαίνει, εννοείς ότι δεν πάει ο λεβιές στην θέση? Από τρίτη σε πέμπτη δοκίμασες? Αν "χάσεις" και άλλη σχέση σημαίνει ότι έχει θέμα το κιβώτιο και πας για ανακατασκευή. Αν όχι είναι κάτι άλλο, ή κάποιο lock στον λεβιέ, ή το συγχρονιζέ, ή ο δίσκος. Καλημερα Rzarector θα το σηκωσω σημερα να του αλλαξω βαλβολινες και να το δω. Σε δοκιμη που εκανα το πρωι , δεν εχει επαναφορα καμμια επιλογη απο τις δεξιες αρα μαλλον ειναι ντιζα η συνδεσμος επιλογεα.
alkis13 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 10 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Τι νοημα εχει να λεμε εδω το μακρυ μας και το κοντο μας αν δεν πας συνεργείο, μπορεις να κατεβασεις σασμάν μονος σου; Το νοημα ειναι οτι μπορει πχ να ξερεις οτι το προβλημα δεν ειναι δισκοπλατο ή κατι εντελως ασχετο που θα σου πει το συνεργειο για να σου φτιαξει κουστουμι τετραψήφιο.
stathis80 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Ορθο, ασε που πιανουν τα χερια μου. Το απογευμα θα κανω χειρουργειο lancia, δεν ειχα ξανα εμπειρια απο ιταλικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα