Pantelispt98 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Καλησπέρα στο forum.Βρήκα το 6s σε πολύ προσιτή τιμή και έχω μπει στον πειρασμό να το πάρω.Αλλά το θέμα είναι αξίζει μετά από 3 χρόνια;
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Να πω κάτι θες να πάρεις iphone και σκέφτεσαι πως να το πουλήσεις; : ) Όλα τα iphone αξίζουν. Και σκίζουν!
vagos789 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Εγω πηρα ενα 7αρι με μεγαλη χωρητικοτητα,και σκοπευω να το κρατησω για 2-3 χρονια Ολα ειναι θεμα τιμης,αν η διαφορα με το 7 ειναι σημαντικη,παρε το 6s 1
onelonelystar Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 βρήκα πριν μερικούς μήνες το 6s στα 250 ευρώ κ το τσίμπησα. Μεταχειρισμένο 2 ετών και περασμένο το τελευταίο iOS, δεν κολλάει πουθενά. Αν δεν θες να δώσεις πάνω από 300 ευρώ, τότε προχώρα, θα σου βγάλει σίγουρα 2 χρόνια. 3
kormos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 6 ώρες πριν, PantelisPt είπε Καλησπέρα στο forum.Βρήκα το 6s σε πολύ προσιτή τιμή και έχω μπει στον πειρασμό να το πάρω.Αλλά το θέμα είναι αξίζει μετά από 3 χρόνια; Φυσικά και να το πάρεις αν όπως αναφέρεις είναι προσιτή η τιμή...Είναι αξιόπιστο για την "ηλικία του" 2
mobile_32 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Επειδή ψάχνω και εγώ να αγοράσω ένα, παίζει καμία καλή προσφορά από μαγαζί?
onelonelystar Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 από μαγαζί δεν έχω βρει τίποτα, το iPhone 6 είχαν μερικοί στα 300+ ευρώ, αλλά δεν το συνιστώ καθολου. 1
AggelosTz Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Και το 5s που έχω εγώ , το έχω κατευχαριστηθεί. Ούτε κολλήματα ούτε χαζά εκτός από το θέμα της μπαταρίας. Και σκέφτομαι να αγοράσω μτχ το 6ς plus επειδή οι τιμές τους είναι αρκετά προσιτές αντί να πάρω στην ίδια τιμή ένα αντρόιντ που με το ζόρι θα βγάλει ένα χρόνο.
mobile_32 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 21 ώρες πριν, onelonelystar είπε από μαγαζί δεν έχω βρει τίποτα, το iPhone 6 είχαν μερικοί στα 300+ ευρώ, αλλά δεν το συνιστώ καθολου. το Iphone 6 32GB το έχει στα καταστήματα wind στα 329€https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kinita-amp-suskeues/smartphones/apple-iphone-6-32gb-space-grey (το παραθέτω γιατί έτσι όπως το έιπες νόμιζα οτι ήταν απο αγγελίες μεταχειρισμένα στα 300€) Αλλά και εγώ ψάχνω καμία προσφορά απο μαγαζί για το 6S σε πιο προσιτή τιμή.... 1
onelonelystar Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) ^από μαγαζί εννοούσα. θεωρώ παράλογο να δώσει κάποιος τόσα λεφτά για ένα κινητό τεχνολογίας 3-4 χρόνων πριν (για το 6 μιλάω).. άσε που έβγαλε το bend-gate και διάφορα προβλήματα με τη μπαταρία. Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2018 από onelonelystar 1
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, το 6 ή το Special edition προτείνετε ως προς μόνο κριτήριο την ποιότητα εικόνας πρώτα στο βίντεο και μετά στη φωτογραφία; Δεν ρωτάω για specs αυτά τα ξέρω. Δεύτερο κριτήριο είναι το Filmic, ποιο απ' τα δύο ανταποκρίνεται καλύτερα ή αν είναι το ίδιο; Και τελευταίο κριτήριο οι ιντσες που απλά το SE ειναι μικρό αλλά εχει all time classic design. Επίσης το SE 2 παίζει ή ήταν φήμες; Edit: τρίτο κριτήριο apps μοντάζ και επεξεργασία εικόνας ποιο ανταποκρίνεται καλύτερα ή εάν είναι το ίδιο; Ευχαριστώ Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2018 από Επισκέπτης
Appleiphonemaster Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Άνετα .. Είχα κινητό στην κατοχή μου από Iphone 5 έως το Iphone x. Περίπου μια εβδομάδα το καθένα και κατέληξα στο 6s και με βολεύει απόλυτα
Fulgore Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 13 ώρες πριν, Agraf είπε Και τελευταίο κριτήριο οι ιντσες που απλά το SE ειναι μικρό αλλά εχει all time classic design. Επίσης το SE 2 παίζει ή ήταν φήμες; Δεν στεκει το παραπανω. Αν δεν σε βολευουν οι ιντσες του κινητου να το δουλεψεις,δεν θα το παρεις γιατι εχει all time classic design. Δεν παιρνεις κινητο για βιτρινα/συλλογη αλλα για να κανεις την δουλεια σου.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, Fulgore είπε Δεν στεκει το παραπανω. Αν δεν σε βολευουν οι ιντσες του κινητου να το δουλεψεις,δεν θα το παρεις γιατι εχει all time classic design. Δεν παιρνεις κινητο για βιτρινα/συλλογη αλλα για να κανεις την δουλεια σου. Δε λέω μόνο αυτό. Απλά προτιμώ σαν σχεδιασμό και υλικό το SE το οποίο όντως έχει το παλιό στυλ των iphones. Αν θες έλα εδώ: Την δουλειά μου την κάνω και με το SE ξέρω τι λέω και τι θέλω απ το iphone. Φίλε μου στη δουλειά μου δε γίνεται να έχω γυαλιστερό κινητό κατάλαβες; Αλλά και δεν μου αρέσουν. Αν έχεις iphone η έτσι νομίζεις είσαι πολύ λάθος..τι είστε σεις τα παιδιά στα smartphone αλληλοστηριζονται μεταξύ τους. Κόμπλες. Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2018 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα