Volodymyr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Καλησπέρα σας , θα ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση.. έχω αγοράσει έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο western digital elements χωρίς να τον χρησιμοποιώ πολύ σταμάτησε να λειτουργεί σωστά, στην αρχή δεν μου τον αναγνώριζε ο υπολογιστής μετά πάτησα τον σκληρο δισκο λίγο δυνατά με το χέρι μου και τον αναγνωρισε ο υπολογιστής μου .. αλλά δεν μπορούσα να αντιγράψω τίποτα.. μετά διάβασα κάπου ότι έπρεπε να τον κρυώνω και σιγά σιγά μπορώ ν αντιγράψω τα δεδομένα από αυτόν.. Και αυτό πέτυχε έχω αντιγράψει όλα τα δεδομένα και τον έκανα διαμόρφωση, επειδή έχω ακόμα την εγγύηση και θέλω να τον δώσω να τον αλλάξουν η να μου τον φτιάξουν .. ΥΠΆΡΧΕΙ ΤΡΌΠΟΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΕΊΑ ΜΟΥ ΤΑ ΟΠΟΊΑ ΔΙΑΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΜΌΡΦΩΣΗ??? ΤΟ ΡΩΤΆΩ ΕΠΕΙΔΉ ΈΧΩ ΣΥΜΑΝΤΙΚΑ ΑΡΧΕΊΑ ΌΠΩΣ ΚΩΔΙΚΟΎΣ ΚΑΙ ΑΛΛΆ ... Ευχαριστώ εκ τον προτέρων..
kormos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 12 ώρες πριν, Volodymyr είπε Καλησπέρα σας , θα ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση.. έχω αγοράσει έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο western digital elements χωρίς να τον χρησιμοποιώ πολύ σταμάτησε να λειτουργεί σωστά, στην αρχή δεν μου τον αναγνώριζε ο υπολογιστής μετά πάτησα τον σκληρο δισκο λίγο δυνατά με το χέρι μου και τον αναγνωρισε ο υπολογιστής μου .. αλλά δεν μπορούσα να αντιγράψω τίποτα.. μετά διάβασα κάπου ότι έπρεπε να τον κρυώνω και σιγά σιγά μπορώ ν αντιγράψω τα δεδομένα από αυτόν.. Και αυτό πέτυχε έχω αντιγράψει όλα τα δεδομένα και τον έκανα διαμόρφωση, επειδή έχω ακόμα την εγγύηση και θέλω να τον δώσω να τον αλλάξουν η να μου τον φτιάξουν .. ΥΠΆΡΧΕΙ ΤΡΌΠΟΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΕΊΑ ΜΟΥ ΤΑ ΟΠΟΊΑ ΔΙΑΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΜΌΡΦΩΣΗ??? ΤΟ ΡΩΤΆΩ ΕΠΕΙΔΉ ΈΧΩ ΣΥΜΑΝΤΙΚΑ ΑΡΧΕΊΑ ΌΠΩΣ ΚΩΔΙΚΟΎΣ ΚΑΙ ΑΛΛΆ ... Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.. Σιγά μην κάτσουν να ασχοληθούν με τα αρχεία σου (αν θέλουν ΥΠΑΡΧΕΙ).... Ο Πούτιν είσαι και αγχώνεσαι έτσι;;
tarantules Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Στη θέση σου θα ζήταγα πιστωτικό να πάρω κάποιον άλλο ή τα χρήματα πίσω.Τι δίσκος ήταν ; 2,5άρης ή 3,5άρης; Την επόμενη αγορά που θα κάνεις καλύτερα να αποφύγεις τους 2,5άρηδες fix δίσκους.Είναι προτιμότερο να πάρεις έναν 2,5άρη σκέτο και να τον βάλεις σε δικό σου κουτάκι. Τους 3,5άρηδες με εξωτερική τροφοδοσία καλύτερα να τους αποφύγεις
kormos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 5 ώρες πριν, tarantules είπε Στη θέση σου θα ζήταγα πιστωτικό να πάρω κάποιον άλλο ή τα χρήματα πίσω.Τι δίσκος ήταν ; 2,5άρης ή 3,5άρης; Την επόμενη αγορά που θα κάνεις καλύτερα να αποφύγεις τους 2,5άρηδες fix δίσκους.Είναι προτιμότερο να πάρεις έναν 2,5άρη σκέτο και να τον βάλεις σε δικό σου κουτάκι. Τους 3,5άρηδες με εξωτερική τροφοδοσία καλύτερα να τους αποφύγεις Για ποιό λόγο να τους αποφύγει τους 3,5'', τι έχουν;;
tarantules Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, kormos είπε Για ποιό λόγο να τους αποφύγει τους 3,5'', τι έχουν;; Ένας δίσκος που παίρνει τροφοδοσία από ένα ποιοτικό τροφοδοτικό υπολογιστή , είναι απείρως προτιμότερο από ένα εξωτερικό τροφοδοτικό του κιλού που περνάει όλες τις αρμονικές του δικτύου της ΔΕΗ.Γι αυτό το λόγο οι περισσότεροι εξωτερικοί σκληροί δίσκοι με τον καιρό τα κλάνουν.
kormos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 8 λεπτά πριν, tarantules είπε Ένας δίσκος που παίρνει τροφοδοσία από ένα ποιοτικό τροφοδοτικό υπολογιστή , είναι απείρως προτιμότερο από ένα εξωτερικό τροφοδοτικό του κιλού που περνάει όλες τις αρμονικές του δικτύου της ΔΕΗ.Γι αυτό το λόγο οι περισσότεροι εξωτερικοί σκληροί δίσκοι με τον καιρό τα κλάνουν. Ίσως είναι σύμπτωση αυτό που λες γιατί έχω 3 εξωτερικούς 3,5" από το 2008 και δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα....Anyway
tarantules Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, kormos είπε Ίσως είναι σύμπτωση αυτό που λες γιατί έχω 3 εξωτερικούς 3,5" από το 2008 και δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα....Anyway Σύμπτωση και στην δική μου την περίπτωση γιατί έχουν περάσει από τα χέρια μου εσωτερικοί δίσκοι 2,5άρηδες και 3,5άρηδες μερικοί μάλιστα προ του 2000 και επίσης δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα σε αντίθεση με αρκετούς εξωτερικούς που μου φέρνουν κατά καιρούς φίλοι και τους έχουν πάρει στο χέρι. Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2018 από tarantules
BlueBlood7 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Στις 24/7/2018 στις 2:36 ΜΜ, tarantules είπε Ένας δίσκος που παίρνει τροφοδοσία από ένα ποιοτικό τροφοδοτικό υπολογιστή , είναι απείρως προτιμότερο από ένα εξωτερικό τροφοδοτικό του κιλού που περνάει όλες τις αρμονικές του δικτύου της ΔΕΗ.Γι αυτό το λόγο οι περισσότεροι εξωτερικοί σκληροί δίσκοι με τον καιρό τα κλάνουν. Ένα κάρο παραδείγματα έχω με 2,5αρηδες που τα έχουν παίξει. Όλοι τα ίδια σκατά είναι λοιπόν. Συμφωνώ στο όχι με τους fix δίσκους.
tarantules Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, BlueBlood7 είπε Ένα κάρο παραδείγματα έχω με 2,5αρηδες που τα έχουν παίξει. Όλοι τα ίδια σκατά είναι λοιπόν. Συμφωνώ στο όχι με τους fix δίσκους. Δεν φταίνε τόσο οι δίσκοι αλλά οι controller.Παλιά η WD έβγαζε 2,5άρηδες με κολλημένο τον controller πάνω στο δίσκο.Φτηνής κατασκευής controller ο οποίος κάποια στιγμή καιγόταν , και συνέβαινε το εξής τραγελαφικό : Ο δίσκος ήταν άθικτος , αλλά δεν μπορούσες να κάνεις ανάκτηση δεδομένων επειδή είχε χαλασμένο τον controller. Δεν ξέρω εαν συνεχίζει να βγάζει τέτοιους δίσκους.Εγώ όσους 2,5άρηδες έχω είναι κανονικοί δίσκοι που τους βάζω σε δική μου θήκη.Έτσι , αν πάθει κάτι ο controller και χαλάσει , πολύ απλά αλλάζω κουτάκι.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Ναι, υπάρχει τρόπος να δουν τα αρχεία σου. Αν ο δίσκος δουλεύει ακόμα θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις ειδικό πρόγραμμα που καταστρέφει τελείως τα δεδομένα. Υπόψιν ότι κάνει ώρες έως και μέρες να ολοκληρώσει την διαδικασία. Μπορείς να βρεις διάφορα εδώ: https://windowsreport.com/hard-drive-eraser-tools/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα