Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας παιδια, συντομα ξεκινανε οι προπονησεις για την προετοιμασια της νεας σεζον και δεν ξερω αν πρεπει να συνεχισω. Ημουν ενεργος ποδοσφαιριστης επι 8 χρονια μεχρι που ρφτασα να δινω πανελληνιες τωρα και σταματησα τον προηγουμενο χρονο. Τωρα σκεφτομαι να ξανα παω και επειδη θα περασω σε αλλη πολη λεω να παω απλως μεχρι τελη Σεπτεμβριου και μετα τελος. Εχουμε πολυ καλες σχεσεις με τον προπονητη και θα δεχτει κατι τετοιο δηλαδη να παω μονο για να γυμναζομαι ουσιαστικα για κανα μηνα. Δεν ξερω ομως ισως ειναι λιγο χαζο να κανω κατι τετοιο. Εχω δεθει πολυ με αυτη την ομαδα και ακομα και τη χρονια που ελειπα πηγαινα που και που να δω καποιους αγωνες. Εν το μεταξυ οταν ημουν την τελευταια χρονια μου πριν φυγω ανεβηκαμε Α ερασιτεχνικο και δεν ξερω αν μπορω να ανταπεξελθω σε αυτη τη κατηγορια ειδικα μετα απο ενα χρονο αποχης. Αλλα σκεφτομαι οτι τωρα που ειμαι 18 και θα φυγω να σπουδασω ισως ειναι καλο να μην παω και να ξεκινησω κατι καινουργιο. Παρεπιπτοντως ασχολουμαι με προγραμματισμο και φωτογραφια και εχω καποια προτζεκτς που θελω να υλοποιησω. Δεν ξερω ομως με το ποδοσφαιρο τι να κανω. Τεινω στο να μην συνεχισω αλλα θελω την γνωμη σας ωστε να μου επιβεβαιωσετε τις σκεψεις μου.

Δημοσ.

Συνηθως οι ανθρωποι που ανοιγουν τετοια θεματα ρωτανε τη γνωμη των αλλων, οχι για να την ακουσουν αλλα για να επιβεβαιωσουν την ηδη (αποφασισμενη) επιλογη τους. εσυ το πηγες ενα βημα παραπερα και ζητας απλα να επιβεβαιωσουμε. ευγε!

• Like 3
Δημοσ.

οταν λεω να επιβεβαιωσετε τις σκεψεις εννοω να μου πειτε και την γνωμη σας τι πιστευετε οτι ειναι καλυτερο. ισως εγω να μην το εθεσα σωστα. συνγωμη γι αυτο. Πειτε μου λοιπον την γνωμη σας. τι πιστευετε οτι ειναι καλυτερο να κανω να συνεχισω ή οχι;

Δημοσ.

εσενα τι σου αρεσει Κουμας
Δεν υπαρχει λαθος επιλογη, αν σε ευχαριστει συνεχησε ποδοσφ. κανα 6μηνο-χρονο? και βλέπεις...
Ο αθλητισμος ειναι καλη επιλογή απλα μην τσακίσεις και τα ποδια σου μιας και που δεν θα βγαζεις λεφτα απο αυτο.
Φωτογραφ. ωραια αλλα αν δεν σκεφτεσαι για επαγγελματικα, αστο για τα 30-40+ 😛

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ας το δούμε λίγο στατιστικά.

Πες πως έχουμε 100.000 άνδρες που ασχολούνται σοβαρά με το ποδόσφαιρο όπως εσύ, σε κάποιον σύλλογο.

Από αυτούς θα καταφέρουν το πολύ 1.000 να φτάσουν σε επίπεδο Α' Εθνικής / Superleague ώστε να μπορούν να λένε πως είναι επαγγελματίες και να βγάζουν τα προς το ζην από αυτό.

Δηλαδή 1%.

Ρώτα τον εαυτό σου, είσαι καλύτερος στη θέση που παίζεις από το 99% των παικτών σε αυτή τη θέση, καταρχάς στο Ερασιτεχνικό; Αν η απάντηση είναι αρνητική τότε μην αφιερώσεις την πλειονότητα του χρόνου σου στο ποδόσφαιρο, δώσε βάση στις σπουδές σου και στο να βρεις μια δουλειά έπειτα και παίζε μπάλα το Σαββατοκύριακο.

Ναι, έχεις κάνει φίλους στην ομάδα και έχεις καλές σχέσεις, αλλά αν είναι πραγματικοί φίλοι και όχι απλά άνθρωποι που σας ενώνει ένα κοινό ενδιαφέρον θα βρεθείτε και εκτός γηπέδου.  

Επεξ/σία από Narayan

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...