Τζιμάκοςςς Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Τις καλησπέρες μου. Προσπαθώ να κάνω φορμάτ, αλλά όταν επιλέγω να μπουτάρει από το usb μου εμφανίζει αυτή την οθόνη. Δοκίμασα να αλλάξω την διαμόρφωση του usb από fat 32 σε ntfs αλλά δεν. Επίσης δοκίμασα και με την έκδοση 1803 των windwos αλλά ύστερα δοκίμασα να περάσω στο φλασάκι και την 1709. Συνεχίζει όμως να μου βγάζει την ίδια οθόνη με το που επιλέξω το usb. Δοκίμασα και με διαφορετικό φλασάκι αλλά πάλι τίποτα. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2018 από Τζιμάκοςςς
afm Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Υπάρχουν οι εξής πιθανότητες: α. Το usb stick σου δεν είναι εκκινήσιμο (bootable). Πήγαινε εδώ και κατέβασε το Media Creation tool της Microdoft (Λήψη εργαλείου). Ακολούθησε τις οδηγίες για δημιουργία μέσου εγκετάστασης (μονάδα flash usb). Εναλλακτικά μπορείς να κατεβάσεις το iso και να το περάσεις στο στικάκι με το Rufus. β. Ο υπολογιστής σου δεν είναι ρυθμισμένος να ξεκινάει από εξωτερικό μέσο αποθήκευσης (usb stick). Για να ξεκινήσει ο υπολογιστής σου από το usb stick θα χρειαστεί να αλλάξεις τη σειρά εκκίνησης από τις ρυθμίσεις BIOS ή UEFI. Για να ανοίξεις το μενού εκκίνησης (ή για να μπεις στο bios) και να αλλάξεις τη σειρά εκκίνησης, πρέπει αμέσως μετά την ενεργοποίηση του υπολογιστή σου να πατήσεις κάποιο πλήκτρο π.χ. F2, F12, Delete ή Esc (στα laptop συνήθως σε συνδυασμό με το Fn). Μπορείς να βρεις ποιο κουμπί πρέπει να πατήσεις για να μπεις στο bios-uefi ή για να εμφανίσεις το μενού εκκίνησης στην αρχική οθόνη του υπολογιστή σου κάτω χαμηλά .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα