glxakias1990 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παίδες, έχω μεγάλο πρόβλημα δεν ξέρω πως να τα έχω για καλό air flow. Έχω στην πίσω μεριά το ψυγείο του corsair H60 να τραβάει από έξω μέσα, από μπροστά έχω 3χ140 να βάζουν μέσα και πλάγια μέσα από δίπλα σχεδόν αλλά 3χ140 να βγάζουν έξω. Τι μπορώ να κάνω για πιο καλο air flow?? Έτσι έχω θέμα ?? Case Thermaltake view 37 rgb Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2018 από glxakias1990 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASDIC Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Νομιζω εχεις θεμα γιατι ο αερας ετσι πως μπαινει απο μπροστα βγαινει εξω αμεσως χωρις να περναει διαμεσου της μητρικης και να ψυχει τα κομματια. Για εμενα δοκιμασε να βαζουν οι 6 μπροστινοι και να βγαζει ο 1 μονος της υδροψυξης. Θα εχεις τρελη θετικη πιεση και καπως καλυτερες θερμοκρασιες. Ειδικος δεν ειμαι δοκιμασε το. Περιεργο σεταρισμα με τους ανεμιστηρες το κουτι σου. Αν εχει καποιος καμμια καλυτερη ιδεα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 μπροστά είσοδο και έναν πίσω έξοδο. Radiator/fan του cpu στο πλάι πάνω έξοδο. Το setup που έχεις τώρα μπροστα/πλάι είναι για radiator, όχι για σκέτους ανεμιστήρες. Αν βάλεις τριπλό ΑΙΟ για το cpu θα το έχεις στο πλάι σαν έξοδο. Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2018 από mindtrapper 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glxakias1990 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Περιμένω 3πλο radiator Thermaltake rgb θα το βάλω στο πλάι. Να βάλω τίποτα κάτω που έχει χορό για 2? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 26 λεπτά πριν, glxakias1990 είπε Περιμένω 3πλο radiator Thermaltake rgb θα το βάλω στο πλάι. Να βάλω τίποτα κάτω που έχει χορό για 2? Για τους κάτω ανεμιστήρες αν βάλεις μόνο με φίλτρο- σίτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Εγώ υποπτεύομαι πάντως -άσχετο με το air flow- ότι παίζει να θες καινούργιο τροφοδοτικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα