Προς το περιεχόμενο

Air flow νέο build, έχω προβλημα??

glxakias1990

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παίδες, έχω μεγάλο πρόβλημα δεν ξέρω πως να τα έχω για καλό air flow. 

Έχω στην πίσω μεριά το ψυγείο του corsair H60  να τραβάει από έξω μέσα, από μπροστά έχω 3χ140 να βάζουν μέσα και πλάγια μέσα από δίπλα σχεδόν αλλά 3χ140 να βγάζουν έξω. Τι μπορώ να κάνω για πιο καλο air flow?? Έτσι έχω θέμα ?? 

Case Thermaltake view 37 rgb 

received_2001148343228915.jpeg

Επεξ/σία από glxakias1990
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Νομιζω εχεις θεμα γιατι ο αερας ετσι πως μπαινει απο μπροστα βγαινει εξω αμεσως χωρις να περναει διαμεσου της μητρικης και να ψυχει τα κομματια. Για εμενα δοκιμασε να βαζουν οι 6 μπροστινοι και να βγαζει ο 1 μονος της υδροψυξης. Θα εχεις τρελη θετικη πιεση και καπως καλυτερες θερμοκρασιες. Ειδικος δεν ειμαι δοκιμασε το. Περιεργο σεταρισμα με τους ανεμιστηρες το κουτι σου.

Αν εχει καποιος καμμια καλυτερη ιδεα ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

3 μπροστά είσοδο και έναν πίσω έξοδο. Radiator/fan του cpu στο πλάι πάνω έξοδο. 

Το setup που έχεις τώρα μπροστα/πλάι είναι για radiator, όχι για σκέτους ανεμιστήρες. Αν βάλεις τριπλό ΑΙΟ για το cpu θα το έχεις στο πλάι σαν έξοδο. 

Επεξ/σία από mindtrapper
  • Like 1

26 λεπτά πριν, glxakias1990 είπε

Περιμένω 3πλο radiator Thermaltake rgb θα το βάλω στο πλάι. Να βάλω τίποτα κάτω που έχει χορό για 2?

Για τους κάτω ανεμιστήρες αν βάλεις μόνο με φίλτρο- σίτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...