Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια πηρα σμρ το xiaomi redmi note 5 το οποιο υποστηριζει ταχυα φορτιση αλλα η εταιρια δεν δινει μαζι ταχυφορτιστη.εγω εχω εναν τις huawei αν φορτιζει το κινητο με αυτον τον φορτιστη θα υπαρξη προβλημα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ταχεία φόρτιση τα ΧΙΑΟΜΙ δεν υποστηρίζουν γιατί η εταιρία δεν πληρώνει την αντίστοιχη άδεια για να ενεργοποιήσουν την αντίστοιχη δυνατότητα.

Παρ όλα αυτά λένε οτι στο συγκεκριμένο είναι ενεργοποιημένη. Πρέπει να βρεις φορτιστή που να υποστηρίζει QC2.0 και άνω.

Αν ενδιαφέρεσαι για σοβαρό φορτιστή κοίτα απο κίνα μεριά για Aukey, blitzwolf, Anker

Επεξ/σία από Xristaras12
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Nate Drake είπε

Γεια σας παιδια πηρα σμρ το xiaomi redmi note 5 το οποιο υποστηριζει ταχυα φορτιση αλλα η εταιρια δεν δινει μαζι ταχυφορτιστη.εγω εχω εναν τις huawei αν φορτιζει το κινητο με αυτον τον φορτιστη θα υπαρξη προβλημα?

Για εμένα προσωπικά καλύτερα να κρατήσεις τον δικό του.

Δημοσ.

Γτ χαλάει η μπαταρία α αν βάλω άλλο?..επίσης γιατί τότε να υποστηρίζει ταχυα φόρτιση και να δίνουν φόρτιση που να μην υποστηρίζει 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Nate Drake είπε

Γτ χαλάει η μπαταρία α αν βάλω άλλο?..επίσης γιατί τότε να υποστηρίζει ταχυα φόρτιση και να δίνουν φόρτιση που να μην υποστηρίζει 

όπως έγραψα και παραπάνω, όταν το βγάζει η εταιρία γνωρίζει οτι ΔΕΝ έχει ενεργοποιημένη την γρήγορη φόρτιση. Αν στο ενδιάμεσο όμως πληρώσει την άδεια και το ενεργοποιήσει τότε είναι στο δικό σου χέρι να αγοράσεις ταχυφορτιστή. Για την αρχική περίπτωση το λογικό είναι να βάλουν ενα 5V 2A φορτιστή.

Δημοσ.

Αυτούς τους φορτιστές που είπε λογικά τους βρίσκω μόνο από εξωτερικό.αλλα όπως είπες το συγκεκριμένο μοντέλο αφού υποστηρίζει ταχυα φόρτιση αν το φορτίζει με το Huawei φορτιστή που έχω που είναι ταχυφορτιστης υπάρχει περίπτωση να χαλάσει η μπαταρία?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν προκειται να φορτισει πιο γρηγορα επειδη θα βαλεις ταχυφορτιστη. Γινεται βεβαια αλλα θελει να το σκαλισεις.

Επεξ/σία από SeNNinhA

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...