toyo73 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, jmmys είπε Αν ηταν να στουκαρω ή να με χτυπήσει κάποιος χίλιες φορες να είμαι μέσα στο Mercedes 20αετιας παρα στο κατσαριδακι. Μην κανεις τετοιες ευχες δεν σε συμφερει.Ακομη ο Ελληνας νομιζει, οτι η αισθηση ποταμοπλοιου 2 τοννων με "γερη" λαμαρινα που δεν στραβωνει με το χερι ειναι πιο ασφαλες.Εδω ακομα ακους το τραγικο "ειναι βαρυ, εχει πατηματα", "κραταει γερα στον δρομο".Πως να εξηγησεις καποιον οτι το rallye των 950 κιλων, στριβει με την σκεψη και γινεται προεκταση του σωματος σου, σε σχεση με ενα κρουαζιεροπλοιο astra των 1400++ κιλων.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Το "Αν" δεν είναι ευχή.Για τα υπόλοιπα εντελώς άσχετα. Οποίος έχει δει ατυχήματα μπροστά του,καταλαβαίνει, αλλιώς ποσταρει οτι βρει στο διαδυκτιο φίλε μου.Εκ του ασφαλούς πάντα.
angmar Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Κλασικά, βρέθηκε ένας ο οποίος ξέρει αυτός καλύτερα από οργανισμούς ολόκληρους που συστήθηκαν γι αυτό ακριβώς το σκόπο. Άμα πω ο κλασικός ο Έλληνας θα γίνω κακός. Το πρόβλημα είναι ότι μπορεί να του δώσει κανείς σημασία, όχι τίποτε άλλο.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Διάβασε πρωτα τι έγραψα και μετά πες τη γνώμη σου.Όλα τα μηνύματα,σκέψου τα και βγάλε τη χολή σου. Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2018 από jmmys
angmar Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Διάβασα τι έγραψες, βρήκες αμάξι του 98 που είναι πιο ασφαλές από κάποιο σύγχρονο; Γιατί BMW σειρά 5 μπά, η Ε Class μπα, το Α6 μπα. Πήγες απλά και τσέκαρες ποιες λιμουζίνες δεν παραχώρησαν οι εταιρείες για crash test και μας προτείνεις να συγκρίνουμε ανύπαρκτα πράματα; Πες ποια αμάξια 20ετίας μπορώ να κοιτάξω στο euroncap που είναι πιο ασφαλή απ το Yaris. Περιμένω. Θ' ακούσω κάνα leopard σε λίγο.
angmar Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Όλα αυτά που ανέφερα ΔΕΝ είναι ασφαλέστερα με αποδείξεις. Εσύ τί έχεις να μας πεις;
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Είναι,απλα πρέπει λίγο να το ψαξεις,και θα καταλάβεις.
angmar Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Άρα το παραδέχεσαι, δεν έχεις καμία απόδειξη και δεν έχεις ιδέα για τι μιλάς. Το λύσαμε, πάμε παρακάτω.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν νομίζεις έτσι,δικαίωμα σου,πολλά νεύρα εχεις.Να το κοιταξεις. Και επειδή εχεις μάλλον μπόλικο χρόνο, ψάξε λίγο τι σημαίνει ασφαλή οδήγηση και μου τα λες αύριο Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2018 από jmmys
angmar Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δεν είμαι εγώ αυτός που μιλάει στον αέρα, αυτό όντως αξίζει να το κοιτάξεις. Περιμένω να παρουσιάσεις αποδείξεις για ένα έστω αμάξι και ευχαρίστως ανακαλώ το "κανένα 20ετίας".
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Αφού εσύ ψαχνεις,μου τα λες αύριο. Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2018 από jmmys
Προτεινόμενες αναρτήσεις