Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ανάλογα το αμάξι 20αετιας και ανάλογα το αμάξι του 2018.Μην είσαι τόσο απόλυτος.Μια Ε500 Mercedes του 2000 είναι σαφως πιο ασφαλές απο ενα yaris του 2018.

Είναι όλα ανάλογα την περιπτωση.Πρεπει να συγκρίνονται παρόμοια αυτοκινήτα,και όχι να τσουβαλιαζονται όλα τα παλιά αμάξι ως χρεπια.

Όσο για την ασχετοσυνη φίλε μου,η ασφάλεια εξαρτάται κυρίως απο την κατάσταση του αυτοκινήτου,από τον οδηγό και μετα φυσικά και από τα συστήματα ασφαλείας.

Επεξ/σία από jmmys
  • Απαντ. 218
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, jmmys είπε

Ανάλογα το αμάξι 20αετιας και ανάλογα το αμάξι του 2018.Μην είσαι τόσο απόλυτος.Μια Ε500 Mercedes του 2000 είναι σαφως πιο ασφαλές απο ενα yaris του 2018.

Είναι όλα ανάλογα την περιπτωση.Πρεπει να συγκρίνονται παρόμοια αυτοκινήτα,και όχι να τσουβαλιαζονται όλα τα παλιά αμάξι ως χρεπια.

Όσο για την ασχετοσυνη φίλε μου,η ασφάλεια εξαρτάται κυρίως απο την κατάσταση του αυτοκινήτου,από τον οδηγό και μετα φυσικά και από τα συστήματα ασφαλείας.

Ξέχασες να συγκρίνεις και μια νταλίκα του 80 που ειναι πιο ασφαλείς και απο τα δύο

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Και ενα άρμα του 1940 ακόμα πιο ασφαλές,το ξέχασες αυτό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 27/7/2018 στις 1:05 ΜΜ, jd-chalk είπε

Ναι πάρτε tsi kai tfsi για να γίνετε οι καλύτεροι πελάτες των συνεργείων. Άπειρα προβλήματα και μάλιστα σοβαρά. Το παραπάνω δεν το λέω εγω αλλά έμπειρος και πολύ καλός μηχανικός. Συνίστανται μόνο για γερές τσέπες.

Εγώ που έχω passat tsi του 08 με 198.000 χιλιόμετρα και δεν έχω επισκεφτεί συνεργείο παρά μόνο για τα τακτικά σέρβις να ανάψω λαμπάδα, να κάνω και 100 μετάνοιες στην Παναγία που είμαι τυχερός ε; Ευχαριστώ θεουλη μου! Τέλος για τον αρχηγό που ρωτάει, παίρνουμε ότι αυτοκίνητό μας αρέσει αρκεί να έχει κάποια στάνταρ ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας. Κουβάδες χωρίς πάτο από οικονομική άποψη είναι όλα τα αυτοκίνητα.

Επεξ/σία από dimoskoutr
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, jmmys είπε

Δεν ισχύει αυτό φυσικά, το Yaris είναι πιο ασφαλές από οποιοδήποτε ε.ι.χ. 20 ετών. Το site του euroncap μάλιστα έχει και reports για να διαβάσεις αν σου φαίνεται απίθανο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, jmmys είπε

Δεν είμαι και τόσο νέος φίλε μου.Αυτο το πράγμα να βγαζετε πορίσματα για άλλους χωρίς να τους ξέρετε ποτέ δεν το κατάλαβα.Πίσω από ενα πληκτρολόγιο όλα λέγονται.

Από ποτε ενα καλοσυντηρημενο αμάξι 20ετιας με αερόσακους είναι χρεπι,και ένας καινούριος κουβάς ασφαλες;;;;

Πρώτον το μήνυμα μου απευθύνονταν στον dimosss, που είναι 19 χρονών και αγόρασε ένα toyota corolla του '99… Δεν ήταν για εσένα. Μην μπερδεύεσαι.

Για το ερώτημα σου δες λίγο πιο επάνω το crash test… όπου το corolla είναι καλοσυντηρημένο…

Αν εσύ αξιολογείς την ζωή σου, τόσο πολύ λίγο για να την εμπιστευτείς σε ένα όχημα 15 – 20 ετών τότε είναι δικαίωμα σου…

Αν έχεις κουράγιο και γερό στομάχι, μπες και δες τα crash test και τις βαθμολογίες από τις μαούνες 20ετιας που λατρεύεις με τους κουβάδες του 2018…

Επεξ/σία από bromiaris
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά τι είναι καλύτερο ένα vw golf 1.600 του 98 ή ενα corsa c  1.400 2005, ως προς την ασφάλεια και την οδική συμπεριφορά. Ανήκει κανένα στη κατηγορία του κουβά😥;

Επεξ/σία από fockos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2 ώρες πριν, jmmys είπε

ακυρες συγκρισεις ... και μιλαω για παθητικη ασφαλεια που ουδεμια σχεση εχει με το πως συντηρεις το αυτοκινητο,εκτος και αν νομιζεις οτι αλλαζοντας λαδια στην ωρα τους θα σε προστατεψει το αμαξωμα.

2 ώρες πριν, angmar είπε

Δεν ισχύει αυτό φυσικά, το Yaris είναι πιο ασφαλές από οποιοδήποτε ε.ι.χ. 20 ετών. Το site του euroncap μάλιστα έχει και reports για να διαβάσεις αν σου φαίνεται απίθανο.

αυτα ειναι ψιλα γραμματα για καποιους

Επεξ/σία από tsiro7
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, fockos είπε

Ανήκει κανένα στη κατηγορία του κουβά;

«κουβάς» λέγοντας τα «μικρά» έως «supermini» αυτοκίνητα πχ corca, yaris, fiesta, micra, polo κλπ κλπ…

2 ώρες πριν, jmmys είπε

Μια Ε500 Mercedes του 2000 είναι σαφως πιο ασφαλές απο ενα yaris του 2018.

Πως έβγαλες αυτό το συμπέρασμα.. έχω πραγματικά απορία να μάθω…

Επισκέπτης
Δημοσ.
2 ώρες πριν, angmar είπε

1 χρονο οδηγούσα το yaris,μοντέλο 2016.Της γυναίκας μου εταιρικό.Όταν μετα έμπαινα στο δικό μου, CLK του 1998 ηταν μερα με τη νύχτα.Αν ηταν να στουκαρω ή να με χτυπήσει κάποιος χίλιες φορες να είμαι μέσα στο Mercedes 20αετιας παρα στο κατσαριδακι.

Δες και εσύ τα crash test του W208  του 1998/και αυτά του yaris του 2018, και του κάθε μικρού αμαξιου,και μετα έλα πες μου.

Δες τα crash test από 5αρες,7αρες BMW, Audi A6,A8  και αντίστοιχα αμάξια του 2000 και αυτά από μικρά αμαξακια του 2018 και θα αναθεωρήσεις.

4 λεπτά πριν, bromiaris είπε

«κουβάς» λέγοντας τα «μικρά» έως «supermini» αυτοκίνητα πχ corca, yaris, fiesta, micra, polo κλπ κλπ…

Πως έβγαλες αυτό το συμπέρασμα.. έχω πραγματικά απορία να μάθω…

Δες τα αντίστοιχα crash test 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, fockos είπε

Παιδιά τι είναι καλύτερο ένα vw golf 1.600 του 98 ή ενα corsa c  1.400 2005, ως προς την ασφάλεια και την οδική συμπεριφορά. Ανήκει κανένα στη κατηγορία του κουβά😥;

Μην κοιτας μονο τα video μπες και δες και τη βαθμολογια επιασαν

16 λεπτά πριν, jmmys είπε

1 χρονο οδηγούσα το yaris,μοντέλο 2016.Της γυναίκας μου εταιρικό.Όταν μετα έμπαινα στο δικό μου, CLK του 1998 ηταν μερα με τη νύχτα.Αν ηταν να στουκαρω ή να με χτυπήσει κάποιος χίλιες φορες να είμαι μέσα στο Mercedes 20αετιας παρα στο κατσαριδακι.

Δες και εσύ τα crash test του W208  του 1998/και αυτά του yaris του 2018, και του κάθε μικρού αμαξιου,και μετα έλα πες μου.

Δες τα crash test από 5αρες,7αρες BMW, Audi A6,A8  και αντίστοιχα αμάξια του 2000 και αυτά από μικρά αμαξακια του 2018 και θα αναθεωρήσεις.

Δες τα αντίστοιχα crash test 

https://www.euroncap.com/en/results/mercedes-benz/c-class/15464

https://www.euroncap.com/en/results/toyota/yaris/29484

οτι πεις εχεις δικιο...ασε που συνεχιζεις να συγκρινεις 7αρα με yaris 

Επεξ/σία από tsiro7
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, tsiro7 είπε

Δηλαδή το corsa είναι πιο επικίνδυνο για τους πεζούς, σε σύγκριση με το  golf;

Παθητική ασφάλεια έχουν το ίδιο;

indexs.png

corsa.png

ttt1.png

Επισκέπτης
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, tsiro7 είπε

οτι πεις εχεις δικιο...

Το C class δεν το θεωρώ αμάξι,οτι πιο αχρηστο εχει βγαλει η mercedes.από E class και πάνω και έλα πες μου.

Επισκέπτης
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, tsiro7 είπε

οτι πεις εχεις δικιο...ασε που συνεχιζεις να συγκρινεις 7αρα με yaris 

Δεν σύγκρινα εγώ,εσείς ειπατε οτι ΚΑΝΕΝΑ αμάξι 20αετιας,ακόμα και μεγάλες λιμουζίνες δεν είναι πιο ασφαλές από το πιο μικρο του 2018.

Και είπα οτι υπάρχουν και εξαιρέσεις, ανάλογα το παλιό αμάξι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...