talibanakos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, Liapisftw είπε Έχω οδηγήσει άπειρα αμάξια και το Scirocco έχει ΤΡΟΜΕΡΗ οδηγική συμπεριφορά. Συγγνωμη,εχεις δικιο,δεν το εγραψα οπως ηθελα. Δε γνωριζω την οδηγικη του συμπεριφορα,απο αποψη χωρου ηθελα να γραψω,γιατι ο TS δεν ψαχνει κατι τετοιο. Μη νομιζεις ομως οτι το golf υστερει σε οδηγικη συμπεριφορα,αλλα οπως και να εχει το στησιμο του scirocco ειναι πιο σπορ. Το Golf ομως ειναι πιο ισορροπημενο σε ολα του. 38 λεπτά πριν, Liapisftw είπε Το να συγκρίνεται με γκολφ είναι ιεροσυλία. Καλα ηρεμησε,δεν το συγκριναμε με lada. Εσυ εισαι ιεροσυλος που μιλας ετσι για αυτοκινητο με κορυφαιες πωλησεις ανα τα χρονιαε,ενω το scirroco απουσιαζε καμια 15ετια. Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2018 από talibanakos
marmarinos2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Οταν το 1999 έβλεπα το πασσατ όλοι μου έλεγαν οτι ειναι για 50 και βάλε, τοτε ημουνα 27. Τελικά το πήρα και δεν άκουσα κανένα. 19 χρόνια μετά ακόμα το έχω και είμαι ερωτευμένος μ' αυτο το αυτοκίνητο, όταν το βγάζω βόλτα ακόμα το ευχαριστιέμαι όπως την πρώτη μέρα. Αν μπορείς να το πάρεις πάρε το με κλειστά μάτια και πίστεψε με τ' ανταλλακτικά του ειναι φτηνότερα απο πολλά μικρά καινούργια αρκεί να βρείς και έναν καλό μάστορα για τα σέρβις. 3
Racerr Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 27 λεπτά πριν, marmarinos2006 είπε Οταν το 1999 έβλεπα το πασσατ όλοι μου έλεγαν οτι ειναι για 50 και βάλε, τοτε ημουνα 27. Τελικά το πήρα και δεν άκουσα κανένα. 19 χρόνια μετά ακόμα το έχω και είμαι ερωτευμένος μ' αυτο το αυτοκίνητο, όταν το βγάζω βόλτα ακόμα το ευχαριστιέμαι όπως την πρώτη μέρα. Αν μπορείς να το πάρεις πάρε το με κλειστά μάτια και πίστεψε με τ' ανταλλακτικά του ειναι φτηνότερα απο πολλά μικρά καινούργια αρκεί να βρείς και έναν καλό μάστορα για τα σέρβις. ωραιος!!!!
oykas2001 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Επειδή έχω το passat 1.6 fsi 2005 μοντελο. Λόγω οικογένειας με δύο παιδιά, με έχει βολέψει αφάνταστα. Τεράστιοι χώροι (και σε σύγκριση με Ford focus που έχει η σύζυγος), πάμε διακοπές και χωράνε όλα τα πράγματα άνετα. Οικονομία καυσίμου αναλόγως το πόδι (όπως και σε όλα τα αυτοκίνητα). Μέση ταχύτητα 120 με cruise control στην Εγνατία, κατανάλωση πραγματική 8-8,5 λίτρα με φουλ φόρτωμα όμως. Το μόνο μεγάλο που αναγκάστηκα να φτιάξω ήταν ο καταλύτης που χάλασε πριν δύο χρόνια. Αν σου αρέσει και το ξέρεις το αμάξι, πάρε το και μην ακούς τους άλλους. Εσύ το οδηγείς, όχι οι άλλοι. 2
fragma Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Μην ακούς τα σχόλια περί γεροντιλας. Πάρτο απλά και μονο για την παθητική ασφάλεια που παρέχει ενα μεγάλο αμάξωμα με γερμανικές προδιαγραφές. Στην ηλικία σου που οι ορμονες χόρευαν και τα μυαλά ηταν λιγο πάνω απο το κεφάλι ειχα κάνει 2 πολυ άσχημα τρακάρισματα και ο μόνος λογος που είμαι ακομα ζωντανός είναι οτι ο πατέρας μου ηταν φαν των μεγάλων γερμανικών σενταν. 2
Liapisftw Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 8 ώρες πριν, talibanakos είπε Καλα ηρεμησε,δεν το συγκριναμε με lada. Εσυ εισαι ιεροσυλος που μιλας ετσι για αυτοκινητο με κορυφαιες πωλησεις ανα τα χρονιαε,ενω το scirroco απουσιαζε καμια 15ετια. Σε καμία περίπτωση δεν λέω ότι το γκολφ δεν είναι τρομερό αμαξι. Μια χαρά αμάξι είναι με τα όλα του. 1
vagos789 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Τρομερο αμαξι ειναι η ferrari F40 οχι το golf 3
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 4 ώρες πριν, fragma είπε Μην ακούς τα σχόλια περί γεροντιλας. Πάρτο απλά και μονο για την παθητική ασφάλεια που παρέχει ενα μεγάλο αμάξωμα με γερμανικές προδιαγραφές. Στην ηλικία σου που οι ορμονες χόρευαν και τα μυαλά ηταν λιγο πάνω απο το κεφάλι ειχα κάνει 2 πολυ άσχημα τρακάρισματα και ο μόνος λογος που είμαι ακομα ζωντανός είναι οτι ο πατέρας μου ηταν φαν των μεγάλων γερμανικών σενταν. Εμείς που είχαμε γαλλικά hatchback που στρίβανε όμως δεν τρακάραμε καν 😛
BritGreek Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Στην Ελλάδα υπάρχει η λανθασμένη αντίληψη που μας οδηγεί στο να προτιμούμε πολύ συχνά αυτοκίνητα πόλης και να τα θεωρούμε κανονικά αυτοκίνητα, όταν σε όλες τις δυτικές χώρες θεωρούνται αυτό ακριβώς που είναι. Πόλης, ή small hatchback. Βλέπω κάτι πειραγμένα Ibiza, Saxo, 106, τα οποία οδηγούν συχνά και σαν παλαβοί, και νομίζουν ότι έχουν αυτοκίνητο. Καμία σχέση σε ασφάλεια ένα Passat με μικρότερα αυτοκίνητα. Επίσης, τι σημαίνει γεροντίστικό; Δηλάδη αν ένας 20ρης ή ένας 30ρης οδηγούν μια C180 θα τους πουν γέρους ή θα ξερογλύφονται κατηγορώντας τους ότι τους το πήρε ο μπαμπάς τους (αλλά δεν θα τους χάλαγε να έχουν κι αυτοί τέτοιο αμάξι); Φίλε μου να πάρεις το αυτοκίνητο που σου κάνει κλικ και μην ακους κανέναν. Τα μόνα που θα κοίταζα είναι τα τέλη, τα τεκμήρια, η κατανάλωση, τα κυβικά και το κόστος συντήρησης. 1
vagos789 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 το passat δεν ειναι το αυτοκινητο που θα παρεις σε ενα νησι,αυτο ειναι νομιζω το μονο μειονεκτημα που δεν καλυπτεται παρα μονο αν υπαρχει αλλο οχημα
Spiros2332 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Να το παρεις. Συγχρονο,ασφαλες και με πολυ καλη ποιοτητα κυλησης. Μην ακους τι λενε...και στο κατω κατω της γραφης ποιος νομιζεις ότι θα δινει σημασια στο τι οδηγεις??? Καλοριζικο! 2
bromiaris Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Φίλε μου μην τους ακούς. Πάρε ένα νεανικό αυτοκίνητο και όχι για ηλικιωμένους... Καλά είναι αυτά αλλά για 45+ ...
NikosKallithea Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Το θεμα λεει "Αμαξι για νεους" δεν λεει "Αμαξι που μου αρεσει" ...και ετσι απο περιέργεια απαντήθηκε τελικά το ερώτημα; Είναι τελικά το Passat για νέους
ideal09 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Εξαρταται και τη πολη που ζεις βεβαια αλλα ενα sedan ειναι αρκετα μεγαλο και εφοσον δεν εχεις αναγκη σε χωρους δεν το θεωρω το καταλληλο αμαξι για νεο. Δεν ειναι ακριβως θεμα ηλικιας,απλα ενας μεγαλυτερος θεωρητικα εχει αναγκη σε χωρους για οικογενεια κ.λ.π. και πιστευω για πολλους μεγαλους που εχουν sedan,θα προτιμουσαν το hatchback αμα δεν υπαρχει αναγκη. Οπως προαναφερθηκε, το gold ειναι μοιαζει να ειναι η πιο προσγειωμενη επιλογη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις