Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 23/7/2018 στις 1:50 ΜΜ, Racerr είπε

ειναι κι αυτο ενα γουστο οχι πως απορριπτω τα golf η το scirocco

Ειμαι σιγουρος πως το scirocco συλληφθηκε σαν σχεδιο οταν ενα πιανο επεσε πανω σε ενα γκολφ απο κατι μεταφορεις που το ανεβαζαν στον 4ο με κατι σχοινια.

Αν μπεις μεσα  παντως θα το σβησεις απο τη λιστα,αν εχεις κλειστοφοβια θα παθεις κριση.

Παρε γκολφ.

Επεξ/σία από talibanakos
  • Like 2
  • Thanks 2
  • Απαντ. 218
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επίσης το scirocco έχει απαράδεκτο χώρο επιβατών πίσω. Είναι το σχήμα του παραθύρου, η κλίση της οροφής όλα συνωμοτούν για να είναι το χειρότερο αμάξι στο οποίο έχω κάτσει πίσω με εξαίρεση ένα suzuki jimmy μικρό και παλιό χωρίς ac στους 40 βαθμούς. 

Επεξ/σία από fylatos
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, fylatos είπε

Επίσης το scirocco έχει απαράδεκτο χώρο επιβατών πίσω. Είναι το σχήμα του παραθύρου, η κλίση της οροφής όλα συνωμοτούν για να είναι το χειρότερο αμάξι

Αυτα ακριβως.

53 λεπτά πριν, fylatos είπε

με εξαίρεση ένα suzuki jimmy

Το Jimny ειναι για συγκεκριμενη χρηση,δεν ξερω γιατι σου εκατσε τοσο στραβα εσενα  αλλα εμενα με ειχε βολεψει πολυ για αυτα που το ηθελα.

Πανοραμικη θεα,παρκαρει κατευθειαν,χωραει 3-4 ατομα ανετα για το μεγεθος του και παραμενει ενα τζιπακι.

Ο φιλος που το ειχε εχει σκαρφαλωσει ολη την Πεντελη.

Δημοσ.

αμα θες μια γνωμη θα στην πω.   τι την θες την μαουνα την γεροντιλα νεος ανθρωπος.    

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mp123 είπε

αμα θες μια γνωμη θα στην πω.   τι την θες την μαουνα την γεροντιλα νεος ανθρωπος.    

γουστα ειναι αυτα δεν νομιζω να χαλαει κανενα αν μπορει να το εχει

μια γνωμη ζητησα

passat-b6-sportline-170-dsg-w-konfiguracji-swiatla-led-olkusz-470941177.jpg

s-l300.jpg

Δημοσ.

Ενταξει δεν ειναι το πιο νεανικο αυτοκινητο αλλα αμα σου αρεσει, δεν υπαρχει θεμα. Υπαρχουν και αλλα στην κατηγορια του που ειναι πιο μοντερνα...

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Ενταξει δεν ειναι το πιο νεανικο αυτοκινητο αλλα αμα σου αρεσει, δεν υπαρχει θεμα. Υπαρχουν και αλλα στην κατηγορια του που ειναι πιο μοντερνα...

οπως?

Δημοσ.

Alfa romeo 159  , mazda 6 , toyota avensis , ολα μετα του 08.  πολυ πιο αξιοπιστα και καλυτερα αυτοκινητα.,

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, mp123 είπε

Alfa romeo 159  , mazda 6 , toyota avensis , ολα μετα του 08.  πολυ πιο αξιοπιστα και καλυτερα αυτοκινητα.,

Από Γερμανία μεριά? 

Δημοσ.
Στις 24/7/2018 στις 11:15 ΜΜ, talibanakos είπε

Ειμαι σιγουρος πως το scirocco συλληφθηκε σαν σχεδιο οταν ενα πιανο επεσε πανω σε ενα γκολφ απο κατι μεταφορεις που το ανεβαζαν στον 4ο με κατι σχοινια.

Αν μπεις να το οδηγησεις παντως θα το σβησεις απο τη λιστα.

Παρε γκολφ.

Έχω scirocco και έχω να πω ότι αυτό που ειπώθηκε είναι τρομερή ανακρίβεια. Έχω οδηγήσει άπειρα αμάξια και το Scirocco έχει ΤΡΟΜΕΡΗ οδηγική συμπεριφορά. Το αμάξι είναι τρομερό από όλες τις απόψεις. Νεανικο, σπορ, γρήγορο και  κατά την γνώμη μου πανέμορφο αν και αυτό είναι υποκειμενικό. Το να συγκρίνεται με γκολφ είναι ιεροσυλία.

Όσο για τους χώρους το αρνητικό είναι ότι είναι αυστηρά τετραθέσιο αλλά δεν θα έλεγα ότι οι πίσω επιβάτες κάθονται ζορικα εκτως αν είναι 1.90 ξέρω γω..

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το θέμα είναι πότε θέλει να πάρει αμάξι,και τι χρήματα διαθέτει.

Δημοσ.
Στις 23/7/2018 στις 4:24 ΜΜ, mechpanos είπε

Ρε 'συ τι μασάς τι θα πούνε οι άλλοι...Πρώτα πρώτα στο γκομενικό επίπεδο ξέρεις πόσο πιο άνετο είναι το passat από ένα μικρομεσαίο...δεν χρειάζεται να μπω σε λεπτομέρειες ελπίζω να κατάλαβες τι θέλω να πω.

2ον εκδρομές με παρέα κλπ...άπειροι χώροι... οπότε άμα το γουστάρεις πάρ'το και γιατί όχι το TFSI ή TSI με παραπάνω άλογα, για να μπορεί να κινήσει καλύτερα και το μεγαλύτερο βάρος του! 

passat συγουρο σταθερο αυτοκινητο ,, ααααα και κατι ακομα αυτοκινητο για καθε εποχη ..μακαρι να μπορουσα και εγω να εχω ενα passat δεν θα ειχα προβλημα σε διακοπες και φορτωνη πολυ πραμα για διακοπες ,, εχω ενα χιουνται αξεντ ( βλεπεις ουτε να το γραψω σωστα δεν θελω οπως το passat ) παρε το εργαλειο να σωθεις. ξεκουραστα παντου .και ασε τους κουβαδες για τους τρελαμενους αν θες οχημα για οικογενεια και καλες και ξεκουραστες μετακινησεις ... ΑΥΤΑ ...........

• Thanks 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, teotolis είπε

passat συγουρο σταθερο αυτοκινητο ,, ααααα και κατι ακομα αυτοκινητο για καθε εποχη ..μακαρι να μπορουσα και εγω να εχω ενα passat δεν θα ειχα προβλημα σε διακοπες και φορτωνη πολυ πραμα για διακοπες ,, εχω ενα χιουνται αξεντ ( βλεπεις ουτε να το γραψω σωστα δεν θελω οπως το passat ) παρε το εργαλειο να σωθεις. ξεκουραστα παντου .και ασε τους κουβαδες για τους τρελαμενους αν θες οχημα για οικογενεια και καλες και ξεκουραστες μετακινησεις ... ΑΥΤΑ ...........

θα συμφωνησω απολυτα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...