Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 218
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, mp123 είπε

πια αμαξαρα.την αρχαιολογια το πασατ μεταχειρο στα 6000 ευρω που θα εχει οργωσει ολη την γερμανια. τι ψωνια ειστε μερικοι.

πουλ μουρ με το το γεροντι. 40αρης ειμαι και ουτε το σκεφτομε να αγοραζα ποτε το πασσατ του 04..

ο σεβασμος ειναι αλλου και οχι στο τι αμαξι οδηγας. ξερεις ποσα ακριβα αυτοκινητα βλεπω να βαζουν 10ρικα στο βενζιναδικο. 

Φίλε μου μίλησα για σεβασμό οδηγικα και ουχί για το σεβασμό που λες εσύ

Αλλα αν το εξετάσουμε από μεριάς ψυχολογίας σκέψου το εξής ?

Όλα τα επιφανή πρόσωπα πολιτικοί ιεράρχες κλπ έχουν μαούνες ! ξέρεις γιατί?

Λόγο του ότι έχουμε γαλουχηθεί απο πικροί όταν βλέπουμε κάτι σπάνιο και μεγάλο να απογυμνώνουμε τις ενεργιες μας από την κριτική σκέψη

Δεν θα μπορούσαν να κυκλοφορούν με σπορ αμάξια ? μα φυσικά θα μπορούσαν αλλά θα έχαναν αυτό το σημείο

Έναν καγκουρα με πεζοραλο εύκολα θα τον χλευάσεις σχολιάσεις αν περάσει από μπροστά σου ενώ έναν mersederato θα το βουλώσεις και ας κάνει και θόρυβο η εξάτμιση του  και θα περιμένεις να δεις ποιος θα βγει από μέσα

Ούτε και εμένα μου αρέσει αλλά δυστυχώς έτσι είναι  

Ένα μεγάλο αμάξι δίνει  κύρος και δεν μιλώ για τις γκόμενες μόνο αλλά παντού  

Επεξ/σία από kostakis81
Δημοσ.
14 ώρες πριν, mp123 είπε

πια αμαξαρα.την αρχαιολογια το πασατ μεταχειρο στα 6000 ευρω που θα εχει οργωσει ολη την γερμανια. τι ψωνια ειστε μερικοι.

πουλ μουρ με το το γεροντι. 40αρης ειμαι και ουτε το σκεφτομε να αγοραζα ποτε το πασσατ του 04..

ο σεβασμος ειναι αλλου και οχι στο τι αμαξι οδηγας. ξερεις ποσα ακριβα αυτοκινητα βλεπω να βαζουν 10ρικα στο βενζιναδικο. 

Μπορει να εχουν αεριο. Κι εγω 10€ βαζω 😎

• Like 1
Δημοσ.

Για "μέσο νεανικό" αμάξι θα σου πρότεινα το ford fiesta, έχει καλή τιμή - απόδοση, ανταλλακτικά σε λογικές τιμές,συντήρηση κατανάλωση πολύ καλά, προβλήματα ελάχιστα με καλή οδηγική συμπεριφορά και καλούς χώρους. Είναι ελαφρύ και έχει και λίγο γκάζι. Το έχουν άλλοι 5-6 φίλοι γνωστοί και δεν έχω ακούσει ούτε ένα αρνητικό σχόλιο.
Και το focus νομίζω αξίζει. Όταν αλλάξω προσωπικά θα πάω σε alfa romeo ή volvo.
Ένας φίλος που γούσταρε μαούνα πήρε ένα παλιό audi a4 μαύρο με ζαντάρα και φιμέ μαφιόζικο και το έκανε υγραέριο. Υπάρχει και αυτός ο δρόμος.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kostakis81 είπε

Φίλε μου μίλησα για σεβασμό οδηγικα και ουχί για το σεβασμό που λες εσύ

Αλλα αν το εξετάσουμε από μεριάς ψυχολογίας σκέψου το εξής ?

Όλα τα επιφανή πρόσωπα πολιτικοί ιεράρχες κλπ έχουν μαούνες ! ξέρεις γιατί?

Λόγο του ότι έχουμε γαλουχηθεί απο πικροί όταν βλέπουμε κάτι σπάνιο και μεγάλο να απογυμνώνουμε τις ενεργιες μας από την κριτική σκέψη

Δεν θα μπορούσαν να κυκλοφορούν με σπορ αμάξια ? μα φυσικά θα μπορούσαν αλλά θα έχαναν αυτό το σημείο

Έναν καγκουρα με πεζοραλο εύκολα θα τον χλευάσεις σχολιάσεις αν περάσει από μπροστά σου ενώ έναν mersederato θα το βουλώσεις και ας κάνει και θόρυβο η εξάτμιση του  και θα περιμένεις να δεις ποιος θα βγει από μέσα

Ούτε και εμένα μου αρέσει αλλά δυστυχώς έτσι είναι  

Ένα μεγάλο αμάξι δίνει  κύρος και δεν μιλώ για τις γκόμενες μόνο αλλά παντού  

Α τώρα καταλαβαίνω γιατί βλέπω κύμα νεόπτωχων να παίρνει κάτι c180 20ετίας και να κορδώνεται. Κέρδισε τον οδηγικό σεβασμό με ένα 2χίλιαρο. Είναι πολλοί οι ομοϊδεάτες βλέπω...

Racerr αγόρι μου, κακώς μπαίνεις στη διαδικασία κατά τη γνώμη μου να ρωτάς τρίτους πώς θα κρίνουν αυτοί την επιλογή σου. Δεν θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει αυτό, από τη στιγμή που έχεις κατασταλάξει ότι θα καταλήξεις εκεί.Όπως αντίστοιχα δεν θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει η γνώμη των τρίτων εάν σου ταιριάζει η κοπέλα σου κλπ κλπ..

• Like 4
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Bigi444444 είπε

Α τώρα καταλαβαίνω γιατί βλέπω κύμα νεόπτωχων να παίρνει κάτι c180 20ετίας και να κορδώνεται. Κέρδισε τον οδηγικό σεβασμό με ένα 2χίλιαρο. Είναι πολλοί οι ομοϊδεάτες βλέπω...

Racerr αγόρι μου, κακώς μπαίνεις στη διαδικασία κατά τη γνώμη μου να ρωτάς τρίτους πώς θα κρίνουν αυτοί την επιλογή σου. Δεν θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει αυτό, από τη στιγμή που έχεις κατασταλάξει ότι θα καταλήξεις εκεί.Όπως αντίστοιχα δεν θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει η γνώμη των τρίτων εάν σου ταιριάζει η κοπέλα σου κλπ κλπ..

φιλε εισαι ρομαντικος 

καταλαβαινω!!!

Δημοσ.

Ναι πάρτε tsi kai tfsi για να γίνετε οι καλύτεροι πελάτες των συνεργείων. Άπειρα προβλήματα και μάλιστα σοβαρά. Το παραπάνω δεν το λέω εγω αλλά έμπειρος και πολύ καλός μηχανικός. Συνίστανται μόνο για γερές τσέπες.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, akamar είπε

Φίλε οδηγούσες 5 χρόνια χωρίς δίπλωμα. Πάρε μία λαμπάδα και πήγαινε στην εκκλησία να την ανάψεις 

εχει γινει αυτο

2 ώρες πριν, Bigi444444 είπε

παιδια το κακο στα φοροουμ ειναι οτι παει αλλου το θεμα συζητηση κανουμε γνωμες ακουω που ειναι το κακο δηλαδη

επισης εξισου ωραια ειναι mercedes cla,audi a4 ,insignia

Επισκέπτης
Δημοσ.

Γενικά είναι εντελώς άκυρο να ρωτάει κάποιος σε ενα γενικό φόρουμ τι αμάξι να πάρει.Θα ακούσει 100 γνώμες οπου ο καθένας θα βγάζει τα απωθημένα του,ακόμα και σε ιδεολογικό επίπεδο.

Το καλύτερο είναι να αποφασίσει τι αμάξι θέλει, όχι μονο μάρκα αλλά και μοντελο,και να ρωτήσει στα αντίστοιχα ειδικα φόρουμ.

Εδώ μέσα ακούστηκε και το εξης απίστευτο που δείχνει την νοημοσύνη μας,οτι ο άλλος δεν αγοράζει τίποτα γερμανικό επειδή οι γερμανοί μας επέβαλαν με το ζόρι τα μνημόνια.Οτι να ναι δηλαδή.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, jmmys είπε

Γενικά είναι εντελώς άκυρο να ρωτάει κάποιος σε ενα γενικό φόρουμ τι αμάξι να πάρει.Θα ακούσει 100 γνώμες οπου ο καθένας θα βγάζει τα απωθημένα του,ακόμα και σε ιδεολογικό επίπεδο.

Το καλύτερο είναι να αποφασίσει τι αμάξι θέλει, όχι μονο μάρκα αλλά και μοντελο,και να ρωτήσει στα αντίστοιχα ειδικα φόρουμ.

Εδώ μέσα ακούστηκε και το εξης απίστευτο που δείχνει την νοημοσύνη μας,οτι ο άλλος δεν αγοράζει τίποτα γερμανικό επειδή οι γερμανοί μας επέβαλαν με το ζόρι τα μνημόνια.Οτι να ναι δηλαδή.

ας κλεισει το θεμα αφου δεν μπορουν να πουν μια απαντηση της προκοπης ορισμενοι

• Like 1
Δημοσ.

Αν η ερωτηση σου ειναι πως θα φαινοταν σε εμενα ενας 21χρονος να οδηγαει ενα passat μαυρο σαν της φωτογραφιας  η απαντηση μου θα ηταν οτι πηρες το αμαξι του μπαμπα και βγηκες βολτα. Αν τωρα το ΙΔΙΟ αυτοκινητο εχει καμια αεροτομή , δεν εχει νικελ και του βαλεις και σπορ ζαντα αλλαζει ολη η εικονα.....το αμαξι το προσαρμοζεις στα μετρα και στο χαρακτηρα σου.

το ιδιο ισχυει και με audi, mercedes κλπ αφου αποτι καταλανββαινω εισαι sedan-ακιας.

το βασικο ερωτημα που θα σου κανω εγω ειναι αν μπορεις να το συντηρεις σε service , βλαβες και καυσιμο και να μη δουλευεις για αυτο....απλα τα πραγματα. και επισης αν σκοπευεις να κινεισαι ΑΘηνα για βολτες κλπ νομιζω θα εχεις προβλημα με τις μαουνες......

Δημοσ.
5 ώρες πριν, jd-chalk είπε

Ναι πάρτε tsi kai tfsi για να γίνετε οι καλύτεροι πελάτες των συνεργείων. Άπειρα προβλήματα και μάλιστα σοβαρά. Το παραπάνω δεν το λέω εγω αλλά έμπειρος και πολύ καλός μηχανικός. Συνίστανται μόνο για γερές τσέπες.

Έχω tsi και δεν έχει κάνει κιχ. Το παραμικρό θέμα. Το αμάξι πρέπει και να το προσέχεις. Οι τούρμπο κινητήρες θέλουν και μια άλφα συντήρηση και προσοχή στην χρήση. Τα πρώτα tsi 06-09 ίσως και να είχαν μερικά θεματακια τα οποία μετά διορθώθηκαν. Δεν χρειάζεται τόση παραπληροφόρηση..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Liapisftw είπε

Έχω tsi και δεν έχει κάνει κιχ. Το παραμικρό θέμα. Το αμάξι πρέπει και να το προσέχεις. Οι τούρμπο κινητήρες θέλουν και μια άλφα συντήρηση και προσοχή στην χρήση. Τα πρώτα tsi 06-09 ίσως και να είχαν μερικά θεματακια τα οποία μετά διορθώθηκαν. Δεν χρειάζεται τόση παραπληροφόρηση..

Καλά τώρα μην τρελαθούμε, άπειρα τα προβλήματα, απο συγχρονιζε, Ν75, καδενες, κομπλε καμπρεσορα, πολλαπλασιαστές, κακή καύση, καθαρισμός βαλβίδων, σπασμένα πιστόνια κλπ κλπ άστα να πάνε

Αν δεν εχεις κανενα απο αυτα πήγαινε το στην vw να το βαλουν στο μουσείο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Καλά τώρα μην τρελαθούμε, άπειρα τα προβλήματα, απο συγχρονιζε, Ν75, καδενες, κομπλε καμπρεσορα, πολλαπλασιαστές, κακή καύση, καθαρισμός βαλβίδων, σπασμένα πιστόνια κλπ κλπ άστα να πάνε

Αν δεν εχεις κανενα απο αυτα πήγαινε το στην vw να το βαλουν στο μουσείο

Και όμως δεν έχω τίποτα, όπως και πολύ κόσμος στο Scirocco club. Προσοχή θέλει. Καδένα μπορεί να σου βγάλει μπορεί και όχι αλλά και πάλι έχει τεράστια έκπτωση ή αντιπροσωπεία για την καδένα. Πολλαπλασιαστές μόνο αν το πειραξεις, βάζεις ngk r8 και καθάρισες μια ζωή. Καθαρισμό βαλβίδων θέλουν όλα τα turbo άμεσου ψεκασμού. Σπασμένα πιστόνια αν είσαι κανίβαλος ή πατάς από χαμηλά λογικό. Δεν είναι μόνο των tsi πρόβλημα αυτό. Και στην χειρότερη αποφεύγεις μοντέλα 06-09. Όλα έχουν μια εξήγηση και μια λογική. Και στα λέω εγώ που δεν ειμαι φαν των γερμανικών αυτοκινήτων αλλά των γαλλικών.

Επεξ/σία από Liapisftw
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...